Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

Aven odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně tiltující záležitost - ať už je to celý fake nebo jsou ty rodiny neschopný se postavit na vlastní nohy skutečný. Zápletky typu "je mi 26, mám dvě děcka s vrozenou chorobou, blbou práci a manželku bez práce, tak mě nenapadne nic lepšího než si udělat další dvě děti (obv se stejnou vrozenou chorobou) a pak škemrat ať mě postaví barák" jsou fakt na poblití. A k tomu tuny patosu apod. Absolutně strašný, snad nikdy mě sledování nějakého pořadu v televizi tak nerozčílilo jako tohle. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že součástí dodávky každého toho papundeklového >zázraku< je i set čerstvého papírového spodního prádla a tuna lubrikačního gelu pro každou celou tu boží rodinu, přizvukující kvanta šašků nevyjímaje... Jinak je to celé jeden vykalkulovaný na nejnižší pudy zaměřený nevkusný hnus! Docela by mě i zajímaly další >osudy< takto náhlým >štěstím< postižených rodin... °-/ - - - P.S. Jo, vypadá to, že jsem cynigická bezcitná zlá televizní zrůda... - - - Pi.Ss. Make Over, Not Craft! - - - - - (Sledováno se znechucením náhodně nahodile v marná nedělní rána na prímakůlový tévé, hodnocení 774., komentář zde po obzvláště odporném dílu se slepým autistickým smradem /promiň chlapče, já vím, že Ty za nic nemůžeš.../ jako sedmdesátý - 24.4.2011) ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Co s tím? Některým lidem ty nový housy fakt přeju. Často asi mají za sebou peklo. Kolikrát se jedná o vícedětné rodiny, kde třeba jeden z rodičů zemřel, nebo o pěstouny starající se o 6 dětí v přízemním domku 2+kk. Před těmi klobouk dolů. Jenže o tom to je. Dojemný příběh, mladí pozitivní a rádoby vtipní architekti a návrháři, do toho většinou zapojeny místní komunity, to je hlavní esence této show, protože o nic jiného se nejedná. Amíci to mají takhle zkrátka rádi, trochu slziček dojetí, trochu slziček smíchu, vlaječky a tleskající městečko... Je jedno zda koukáte na toto, nebo na konec nějakého katastrofického filmu. Na konci se tleská a veselí s vlaječkama! Chybí jen prezident USA a New Yorští hasiči.. * * ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Z některých návrhů mi jde hlava kolem. Například, když Moloney dal 6letému dítěti do pokoje pískoviště. Asi na to kouká z pohledu dítěte. Ale toho písku až bude po celým baráku, tak si tam otevřou novou Copacabanu. Jinak je to celkem povedený pořad. Akorát z toho nemusí dělat takové divadlo, ikdyž je pravda, že někteří lidi si to tam opravdu zaslouží. Ale to divadýlko, co se kolem toho hraje, no hanba. 60% ()

DarkDemon 

všechny recenze uživatele

Nějak nepobírám ty „protiamerické“ nálady pochopil bych to kdyby na zakázku vylepšovali domy celebrit, ale tady jde o obyčejné chudé lidi povětšinou v nějaké těžké životní situaci. Udělat jim příjemnější prostředí k životu je přeci hezké. To, že má prostý američan dost „ordinérní“ vkus všichni dobře víme a nic nám do toho není, protože v tom žít nebudeme. Krom toho je to kritizované prostředí zajisté 10x „vkusnější“ než u těch zdejších kritiků. Rád si užívám tu jízdu ... jak jim jde práce od ruky, jak jim to sluší (Constance Ramos), jak rodinka pak spokojeně kvičí ... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • V některých případech se stalo, že rodiny, kterým byl dům přestaven, jej pak prodaly. Některé dokonce nový dům zastavily, aby si jím financovaly podnikání. Kvůli tomu řada rodin o dům přišla, protože nedokázaly utáhnout vyšší náklady na bydlení, nebo byly zabaveny v exekuci. (NiaWolf)
  • Televize ABC dostávala tisíce dopisů od rodin, které by se rády zúčastnily, avšak musí splňovat dvě kritéria. Za prvé si pomoc zasloužit a přestavbu opravdu potřebovat a za druhé nějak přispívat místní komunitě. (konvax)
  • Skupina OAR (... Of Revolution) zpívá ústřední písně. (ČSFD)

Reklama

Reklama