Reklama

Reklama

VOD (1)

Rodina, která to opravdu potřebuje, se dočká překvapivě rychlé renovace svého bydlení. Pokud se ovšem tým návrhářů vydrží alespoň chvíli nehádat... (TV Nova)

Recenze (290)

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Předpokládám, že součástí dodávky každého toho papundeklového >zázraku< je i set čerstvého papírového spodního prádla a tuna lubrikačního gelu pro každou celou tu boží rodinu, přizvukující kvanta šašků nevyjímaje... Jinak je to celé jeden vykalkulovaný na nejnižší pudy zaměřený nevkusný hnus! Docela by mě i zajímaly další >osudy< takto náhlým >štěstím< postižených rodin... °-/ - - - P.S. Jo, vypadá to, že jsem cynigická bezcitná zlá televizní zrůda... - - - Pi.Ss. Make Over, Not Craft! - - - - - (Sledováno se znechucením náhodně nahodile v marná nedělní rána na prímakůlový tévé, hodnocení 774., komentář zde po obzvláště odporném dílu se slepým autistickým smradem /promiň chlapče, já vím, že Ty za nic nemůžeš.../ jako sedmdesátý - 24.4.2011) ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Doufám, že se toho brzy chytne Planeta Opic nebo Príma Kůl ve vlastní produkci! Postavit totiž za týden rodině Žigových Taj Mahal jen proto, že jich je šestnáct, žádná práce jim nevoní a manuální dokonce smrdí a táta Žiga sedí v Heřmanicích za čorki a je úplně nevinný, by bylo skutečné Opus Dei! Představoval bych si to asi tak, že například nejstarší, Dežo, kterého zrovna pustili, by měl stylový a tématický pokojíček 2x2 metry s pryčnou a tureckým hajzlem a po stěnách bych mu rozvěsil nakradená rádia z oktávií, aby se chudák cítil opravdu jako doma. Úplně vidím masitou tvář stokilové matky Žigové zkrápěnou slzami štěstí z toho, kolik budou nové radiátory vážit ve sběrně, jak je všechny v zimě hezky ohřejou masivní rámy nových Eurooken a hlavně, jak bude její dvorní zástavárník vejrat na tu sbírku funglových domácích spotřebičů, u kterých tentokrát pro změnu prokáže původ levou zadní. Výhru si od něj nechá vyplatit rovnou v desetikorunách, aby nemusela furt rozměňovat a neni boha, aby s tolika love konečně nepadl more džekpot!! ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Proměna bydlení bandou gay designérů meets Pošta Pro Tebe. Oprah by všechny určitě pozvala na výlet na Havaj. Buďte pozitivní, tím víc, pokud jste HIV pozitivní!!! Všechny vás milujeme, i Nusurtan Tuljakbaj vás miluje! Aleluja, reklama na americké "stavitelství" a nevkus. Monstrozita. Neuvěřitelné. Ergo 0%. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Doteď jsem nechápal, jak to dokázali všecko za jediný týden, ale což...když to těm rodinám pomůže, tak proč ne...(5/10) ()

larelay 

všechny recenze uživatele

Niektore pribehy su naozaj srdcervuce, krasne a rodiny si to naozaj zasluzia, na druhej strane su vsak niektori ludia naozaj tragicki, co sa reakcii tyka, ale po tom vsetkom co zazili, a v com musia vdaka socialnemu systemu v Amerike zit, tak sa im ani nedivim, ze jacia ako Viktorky u splavu :) Ale viete co ma vzdy napadne? Postavia im barak ako hrad, a ten musi predsa aj nieco stat :) Elektrina, plyn, voda... Hm, ked si predtym nemohli dovolit nic lepsie, zaujimalo by ma, ako to budu stihat platit... ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Kdo se s rodinou, s dětmi nikdy neocitl ve svízelné situaci, kdy ztrácí bydlení z důvodů vysokých výdajů za léčbu vážně nemocného syna, dcery nebo ztratil možnost splácet hypotéku z důvodu úmrtí vydělávajícího člena rodiny, tak možná nemůže zcela přesně pochopit pocity těch, kteří tím procházejí. Osobně mám pouze hrubý přehled o situaci v Americe, kdy ne každý dosáhne na pojištění. V tomhle směru je to tam pravděpodobně o hodně těžší a náročnější než u nás. Tak pokud někdo pomáhá lidem v nouzi, v neřešitelných existenčních situacích a jsou firmy a lidé, kteří jsou schopni zdarma dotyčným darovat dům, jeho vybavení a svou práci ... proč ne. Samozřejmě, že jsem taky cíťa a dramatické lidské osudy mě nenechávají chladnou, v důsledku čehož se i mé oči občas zpotí. Takže mé hodnocení v rámci specifického žánru pořadu čítá čtyři hvězdy. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

A zase díky předsudkům vůči Američanům to odnese zrovna celkem dobrý pořad. Podle mě by něco takového mělo fungovat i u nás, protože to, s jakým nadšením se tým vrhá do každé stavby domu je až srdcervoucí. Vždycky se těším hlavně na výsledek:) Zkrátka unikátní projekt, kam se hrabe "Jak se staví sen". Každopádně by si člověk měl uvědomit, že tu nejde o kameru, režii, scéná ř(no a,že křičí Panebože-vy byste neječeli?) a podobné věci, ale o ty lidi a pomoc,která se jim dostane:-)Jste jen banda pokrytců,která si hraje na kritiky.... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tygert Bruton "Ty" Pennington je tesár, ale aj americký televízny moderátor, ktorý vo svojej reality show, spoločne s početným teamom zručných chlapíkov, dokáže počas jedného týždňa kompletne prestavať starú, polorozpadnutú chajdu na luxusnú, komfortne zariadenú vilu. Vždy takto pomôžu nejakej rodine, ktorá sa ocitla v skutočne ťažkej životnej situácii. Za sedem dní im postavia "Dom snov". Aspoň tak im chcú uľahčiť ich neľahký údel. Znie to dosť filantropne, ale napriek tomu sa nejedná o nejaké vypočítavé citové vydieranie diváka. ** ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné je za jakou dobu předělají a postaví dělníci a jiní pracovníci celý dům. Výtvory vypadají nádherně a určitě splní očekávání budoucích obyvatelů. Hold plnění snů pro lidi, kteří si to v životě dovolit nemůžou. Většinou pomoc lidem co se snaží pomocí druhým nebo je potkala v životě nelehká situace. Spousta dojemných chvil. / Viděné epizody cca *11.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Vybereme průměrnou, sociálně slabou americkou rodinu, ideálně nějakou opálenější, ať je vidět, jak jsme multikulturní. Posadíme všech deset jejích členů do nablýskané limuzíny a pošleme je na týden do nějaké luxusní dupy. A za ten týden jim lautr přestavíme ten jejich papundeklový barák (v Evropě i stodoly máme trvanlivější). Sice při prvním větším větru i tak odletí z Kansasu, ale aspoň bude vypadat hezky. Až se rodinka bude zvracet z holidajs, schováme renovovanou kuču za autobus, přitáhneme lidi z širokého dalekého okolí, vnutíme jim transparenty, konfety, pod hrozbou ostřelovačů na přilehlých budovách je přinutíme tleskat a jásat. Potřebná rodinka se vyhrabe z limuzíny, dojetí z nich tryská, mávají, pláčou, smějí se, zakrývají si ksichty dlaněmi. Autobus na cirkusový povel moderátora odfrčí, rodinka spatří tu svou papundeklovou nádheru a spustí hysterický povyk - vřeští, kvičí, objímají se, skáčou, válejí se po zemi. Uvnitř ohňostroj hysterie pokračuje v ještě vyšší intenzitě, když rodinka zjistí, že mají novou velkou televizi, uíííííííííííí! A v ložnici je taky, uíííííííííííí! V každém dětském pokoji je rovněž televizor, uíííííííííííííííííííí! I v koupelce je obrazovka, uíííííííííííí! A na hajzlíku je celé domácí kino - uíííííííí, uíííííííííííí, uíííííííííííí! Po 15-ti minutách frenetického křepčení a hysterického vřískání by snad i ten nejvíce přející lidumil uvítal, kdyby do renovovaného domečku okamžitě a střelhbitě jebnul menší asteroid a po celé téhle reality šouškárně zůstal jen dýmající kráter. 20% za pohledy předtím/potom. ()

A_FISH odpad!

všechny recenze uživatele

Američané zkrátka můžou všechno, třeba za týden postavit za pomoci modelek nechutně nevkusný dům (ale opravdu nechutně) a ještě se přitom pobavit se zahradní hadicí. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Zvrhlá zábava. Tváří se to jako tocqvilleovská Amerika, kdy jednotlivce zachrání místní komunity (stavební firma Hovno a syn a stavební dělníci z okolí Seattlu se rozhodli vám splatit hypotéku) ale je z toho cítit sponzor na sto honů, ať je to televize nebo ňáký to americký Obi... Problém není samozřejmě že těm lidem někdo pomáhá. Nevkusný nejsou jen ty baráky po rekonstrukci (americká přeplácanost a velikášskost rules) ale i selekce - v televizi se dojmem jak dvouměsíční holčička s leprou má novej pokojíček s jednorožcema a čekáme, že se pomoci dostane každýmu potřebnýmu což je samozřejmě iluze. Že to popírá vizi americkýho snu když někdo dostává něco zadarmo je mi šumafuk, ta falešná naděje je ale hnus. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Za 7 dní zbrusu nový barák? Proč ne! Fajnový pořad, kde se pomáhá lidem, které postihlo nějaké neštěstí, zlepši jejich životy k lepšímu formou vylepšení dosavadního bydlení, většinou s hodně velkou změnou. Tohle je splněný americký sen... :-) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Co s tím? Některým lidem ty nový housy fakt přeju. Často asi mají za sebou peklo. Kolikrát se jedná o vícedětné rodiny, kde třeba jeden z rodičů zemřel, nebo o pěstouny starající se o 6 dětí v přízemním domku 2+kk. Před těmi klobouk dolů. Jenže o tom to je. Dojemný příběh, mladí pozitivní a rádoby vtipní architekti a návrháři, do toho většinou zapojeny místní komunity, to je hlavní esence této show, protože o nic jiného se nejedná. Amíci to mají takhle zkrátka rádi, trochu slziček dojetí, trochu slziček smíchu, vlaječky a tleskající městečko... Je jedno zda koukáte na toto, nebo na konec nějakého katastrofického filmu. Na konci se tleská a veselí s vlaječkama! Chybí jen prezident USA a New Yorští hasiči.. * * ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

řidiči odjeď tím autobusem, ať mohou hlavní aktéři téhle podivné show trhnout další rekord v počtu zakvílení Oh my God a diváci u televizních obrazovek zase uspokojit hlavního sponzora, totiž výrobce papírových kapesníků. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Postavíme vám za týden dům a pokud ve zdraví přežijete přílivovou vlnu naší hysterie, tak si můžete užít originálního bydlení. ()

Reklama

Reklama