Reklama

Reklama

Roary, závodní auto

(seriál)
  • Velká Británie Roary the Racing Car (více)

VOD (1)

Roary je mladý a nadšený závodní vůz Formule 1. Velký Chris ho považuje nejen za to nejlepší závodní auto celého závodiště, ale i za svého nejlepšího kamaráda. Na závodišti Stříbrná stopa je Roary nováček, ale díky kamarádům  se rychle učí, jak to na takovém závodišti chodí. Vždycky chce udělat na Chrise dobrý dojem, je učenlivý a všechno pozorně sleduje. O závodění toho sice zatím moc neví, ale pár závodů už vyhrál a pomalu začíná chápat, co všechno je třeba vědět a znát, aby se jednoho dne opravdu stal tím nejlepším. Jeho barvy jsou červená a bílá. (TV JimJam)

(více)

Recenze (7)

Santa666 

všechny recenze uživatele

Postavy se chovají hloupě, styl animace nemám rád a vykrádá to úspěch animáku Auta. Dávám jednu hvězdičku za ty auta... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Malí predškoláci Roaryho a jeho partiu doslova hlcú a ja si to s nimi zlým hodnotením tohto animáku nechcem rozhádzať :) ()

Reklama

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Závodní formulka a její lehce adrenalinové závodiště. Pro malé publikum jistě dobrá podívaná. ( Hodnocení: 3/10 ) ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Z hlediska kvalit scénáře nepochybně existují horší varianty současné televizní seriálové tvorby pro malé děti, animace je na slušné úrovni, ale výtvarná stránka řadí Roary na stejnou pozici, jakou mají Barbíny ve světě hraček...Celkový dojem: 35 %. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama