Reklama

Reklama

Venkovský prodejce ojetých aut Ben Selleck (James Brolin) chce zachránit svůj desetiletý rodinný podnik před nepřátelským převzetím, na které se již připravuje jeho největší místní rival a brutální konkurent. Zoufalý majitel si proto najme nejslavnějšího akčního reklamního mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldnéřský tým všeho schopných specialistů, aby za tři dny prodali více než 200 automobilů. Don Ready převezme vedení Selleckova obchodu, nastartuje svůj tým agresivních prodejců a v rekordním čase za jediný víkend prodá všechna motorová vozidla. Selleckovy nepřátelé zuří, protože přicházejí o lehkou kořist. Jeho úspěchu však nechtějí jen nečinně přihlížet a odpovídají zoufalými protiakcemi. Na jejich mizerné triky je však obchodnický mág Ready dobře připraven a snadno si s nimi poradí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (51)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Fakt debilní komedie, ale občas se prostě té debilitě zasmějete. Nejvíc mě pobavil desetiletej kluk v těle třicátníka a cameo Willa Ferrella. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Teda tohle mizerny hodnoceni me docela prekvapilo, sice se nejedna o nejaky veledilo, ale je to brutalni komedie, u ktery jsem se od zacatku do konce perfektne bavil. Jednoduchej, misty neverohodnej, ale super sviznej a zabavnej pribeh se spoustou hlasek a hromadou vtipnejch postav a dokonalym cameem Ferrella. Misty se to sice zadrhne, to kdyz se tvurci snazi o nejakou tu vaznejsi scenu, ale vetsinu casu jsem se proste smal od zacatku do konce, takze pro nizky hodnoceni fakt nevidim duvod. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Doma jsem byl naposled asi před rokem a půl. A jsem si skoro jistej, že jsem zapomněl zamknout." Poprvé v životě pociťuju lítost, že nevlastním autobazar před krachem. Brnknul bych totiž Donymu Readovi, ten by si na cestu přibalil do obalu od padáku svůj tým a předvedl by mi něco z toho, kterak stylově prodat auta někomu, kdo o ně nemá nejmenší zájem. A já bych si mohl do sytosti užít suchejch hlášek, kterejma tento snímek rozhodně nešetří. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak na tohle opravdu neskočim, sice nějakej ten vtípek se tu a tam povede, ale je to teda hodně výjimečná situace a jinak je to blbost, kdy jsem tý cool partičce nevěřil tu jejich coolovost ani omylem a to že by dokázali prodávat auta takovým způsobem už vůbec ne, nevim kolik hamburgrů by musel američan sežrat, aby prodal svoje auto a pak si ho koupil zpátky za víc. Ještě tak, kdyby se to tvářilo jako stupidní zábavná komedie, tak bych to byl ochotnej akceptovat, ale takhle fakt ne ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Naprostá přestřelenost v postavách, dialozích i situacích bohužel dosahuje jen průměrné úrovně zábavnosti (jež počas filmu ke všemu nabyde klesající tendence), aby byl divák schopen akceptovat přísedící předvídatelnost odshora až na půdu a v druhé půli sílící hluchá místa. Kvůli jako vždy sympaticky sebejistému Pivenovi a opravdu jen několika slušným fórkům, které bych si však dokázal představit i v mnohem zábavnějším podání, se The Goods vidět nevyplatí. 5/10 ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Film s klesající kvalitou, první třetina filmu vypadala dosti slibně. Docela velké množství originálních nápadů, bohužel časem se přestává dařit Jeremy Pivenovi a to především herecky. Nejvtipnější postavou je s přehledem Charles Napier, který se blejsknul v roli nemilosrdného Dicka Lewistona. Cameo Willa Ferrella tentokráte naprosto neúčinné. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Neskutočne dementná donebavolajúca kravina. Ako od Frat Packu. Cameo Willa Ferrella je síce nevyužité, ale zvyšok ansámblu dokáže svojou debilitou veľmi príjemne spestriť čas. Na tú televíznu reklamu do smrti nezabudnem. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Chcel som vedieť, ako to chodí v tom v Amerike tak slávnom predaji ojazdených áut. A neprekvapivo som sa to nedozvedel. Ale v rámci možností som sa pobavil. To ale neznamená že priemerne, ale že občas skvele a občas vôbec. V čom môže tkvieť táto disproporcia? No predstaviteľ hlavnej postavy podľa mňa ani zďaleka nemá na Rhamesa, Hahnovú a toho najstaršieho člena party, ktorí občas tak hláškujú, že by ste tesali do kameňa. No a potom sa objaví Will Ferrell... a radšej si o jeho scéne vopred nič nezisťujte, dadaisti ale budú vrnieť blahom. Bohužiaľ práve vtedy, keď malo začať totálne uletené finále, tak film skončí. Ešteže je tu tá záverečná hudobná slučka. Naj momentom filmu je zrejme Kathryn a stavbyvedúci a nebudem machrovať, že ja by som si to auto nekúpil. Škoda, že sa to celé nedotiahlo viac do konca, mohlo ísť o skutočnú kultovku a nie len o lacný vtipný komerčný film určený čisto pre severoamerické publikum. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jo jo, toto se bude opravdu těžce prodávat! Nejen všech těch 211 aut na place, ale i rádoby vtipné hlášky a situace. Jenže "přemluvit" někoho ke koupi není to samé, jako někoho rozesmát a tady se hodně "přemlouvá", ale nerozesmívá... :-) Nebo počkat!? Jo, jednou jsem se zasmál... 40% ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Tohle není zrovna film, který by vynikal příběhem, ale je tu několik dost divných osobností a nedívá se na to až zase tak špatně :). To samozřejmě neznamená, že na film nezapomenu hned příští den. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Čo možno čakať od producentov filmu Ricky Bobby?...hlavne určite nie obyčajnú komédiu...je zaujímavá...stojí na sympatických postávách - Piven, Rhimes...sú tu síce trápne momenty, ale celkovo ide o podarenú komédiu...a Ed Helms rulez jednoznačne... ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Problémy s únikom moču teda nenastali, aj keď agresívnejší rozjazd filmu tomu možno nasvedčoval. Po prvých pätnástich minútach prestali Brennan a jeho vydarení kumpáni psíka prikrmovať a ten chudáčisko im nakoniec zdochol a to nepomohol ani Willdo Ferrel so svojim štekom. Postáv je tu viac ako je príjemné, hlášky a kvalitné dialógy aby človek lovil a od dementnej romkomédie nemajú Brennaovci až tak ďaleko. Len to tak lízlo. Ak ste zvedaví ako zdochol pes, dopozerajte do konca. 50% za priemernosť. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Nič extra. Úplne bežná komédia, pri ktorej sa človek zopár krát zasmeje nad tou stupiditou hlavných protagonistov, ale nič na tom nebolo také výnimočné. Možno akurát ten námet, alebo lepšie povedané, to prostredie v ktorom sa to celé odohrávalo. Niektoré tie predajné triky boli fakt až absurdné, iné boli celkom zábavné, ale v konečnom dôsledku nič z toho nebolo také, že by som sa z chuti zasmial nejako veľmi. Takže skôr mierne podpriemerné, no nebolo to úplne márne. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nechapem, preco sa pri mojom vseobecnom rozhlade /kam filmy rozhodne patria/ venujem aj kdejakemu filmu pravom zapadnutemu v najtmavsom kute archivu. Tam to malo aj ostat, skoda prehravaca a elektriny . 5 % ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Jsou prostě filmy, které by měli jít přímo do videopůjčoven a ne do kin. Bohužel mě mrzí, že Jeremy Piven nepotvrdil svou excelentní formu z Entourage, ale v jeho prospěch mluví, že scénář mu ani moc nenabízel takový využití jako Entourage. ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

Podle hodnocení jsem čekal nějakou stupiditu typu Děsnej biják, nebo něco takového, ale k mému překvapení jsem koukal na povedenou komedii u které jsem se dost nasmál, sice to párkrát sklouzlo k parodii a bylo to trochu přepísknuté, ale to přece vůbec nevadí. ()

Ice123 

všechny recenze uživatele

Zábavná béčková komedie ;) Nějaké hlášky stojí vážně za to. Snad nejlepší scéna je kdy Babs Merrick (Kathryn Hahn) prodává auto (to se musí vidět, nebo spíš hlavně slyšet :D ). Ale jak jsem řekl, je to béčko a je to na něm hodně znát, hlavně na poslední čtvrtině filmu, tam toho k zasmání moc není. 60% ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Je to přesně ta úchylárna, která vás dostane nebo jste ji nepochopili! Skvěle obsazené a dobře vysoundtrackované. S hostujícím Ferrellem a naprosto nablblou zápletkou. Proč ne? Komediální žánr táhne scénář a tady je to přesně tak.. ()

Reklama

Reklama