Reklama

Reklama

Venkovský prodejce ojetých aut Ben Selleck (James Brolin) chce zachránit svůj desetiletý rodinný podnik před nepřátelským převzetím, na které se již připravuje jeho největší místní rival a brutální konkurent. Zoufalý majitel si proto najme nejslavnějšího akčního reklamního mága Dona "The Goods" Readyho (Jeremy Piven) a jeho žoldnéřský tým všeho schopných specialistů, aby za tři dny prodali více než 200 automobilů. Don Ready převezme vedení Selleckova obchodu, nastartuje svůj tým agresivních prodejců a v rekordním čase za jediný víkend prodá všechna motorová vozidla. Selleckovy nepřátelé zuří, protože přicházejí o lehkou kořist. Jeho úspěchu však nechtějí jen nečinně přihlížet a odpovídají zoufalými protiakcemi. Na jejich mizerné triky je však obchodnický mág Ready dobře připraven a snadno si s nimi poradí. (TV JOJ)

(více)

Recenze (51)

Beky 

všechny recenze uživatele

Tohle je pěkná nuda, nevim, možná jsem se přece jenom asi dvakrát uchechtl!! Jeremi Piven na mě působil celou dobu jako by se nutil do každýho vtipu, nebyla v tom žádná přirozenost, za to Will Ferrell ( malá role, pozor!! ), David Koechner, Ed Helms, Kathryn Hahn jsou prostě v pohodě a hrajou vše bez přetvářky, prostě jsou a existujou a nejsou jen vymyšlení, ale bohužel nikdoo z nich nemá hlavní roli!! Jednou větou: ... přitom nápad by tady byl, šáde!! ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Mne to prišlo ako vydarená komédia. Vo filme je pár známych hercov doplnených o objavy zo súčasných úspešných komédií. Čo sa týka filmu, tak od týchto tvorcov sa viac hádam ani nedalo očakávať. Vcelku každá postava má aspoň čosi do seba a neprišla mi vyslovene otravná, rovnako minimum vtipov bolo trápnych a násilných. Jediné, čo ma fakt iritovalo boli spievajúci anieli. A ani ako aniel Farrell nejak nezabodoval. Keď to porovnáme zo žánrovými kolegami poslednej doby tak jasný nadpriemer a zaslúžené 4*. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

Scénář si za originalitu jistě žádné bodíky nezaslouží, protože se kupí jedno klišé na druhé. Ale za povšimnutí určitě stojí herci - ať už je to v hlavní roli, filmy neošlehaný, Jeremy Piven, malinká výpomoc z americké verze The Office (Ed Helms, Craig Robinson) nebo sám velký Will Ferrell v nejrozkošnějším cameu posledních let. I přes hrubší tón, který přinesl rating R, ale opravdu nic světoborného co bych snad nedejbože chtěl vidět znovu. 50 % ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Goods postupně nabírají na obrátkách, ale až na úžasnou roličku Willa Ferrella nikdy nedosáhnou bodu, kdybyste je mohli považovat za něco víc, než jen průměrnou komedii. Troufám si říci, že bez stávajícího obsazení by byl film naprostým odpadem. Co ho totiž tahá alespoň do průměru jsou právě herci. Jeremy Piven suverénně prodává auta a jeho parťáci mu sebevědomě kryjí záda. Téma nabízí více potenciálu k vyblbnutí, než tvůrci dokázali využít, ale na prázdné, nudné odpoledne se Goods hodí naprosto perfektně. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Jeremy Piven je jeden z největších sympaťáků pod hollywoodskou střechou, společně se starými známými herci snad ze všech ujetých komedií posledních dvou let vytvořili další megaujeťárnu, tentokrát o autobazaru. Samostatné vtipy jsou více než dobré a párkrát se opravdu zasmějete, Will Ferrel zde svojí miniroli zvládl uplně na jedničku, ale celkově to celé nějakým divným způsobem nedrží pohromadě. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Neměly by být komedie vtipný? Já chápu, je to subjektivní, ale ze mě touhle stupiditou fakt nevyloudili ani jedno ryzí zasmání... :( Možná snad pousmání, taky jsem u toho byl spíš v pohodě, než v nějaké nepohodě, ale smích se vážně nedostavil... :( Bohužel pro mě. Ale i pro Willa Ferrella, se kterým to jde už poměrně dlouhou dobu fakt z kopce. ()

Joll 

všechny recenze uživatele

Strašná ptákovina, všechno je tady tak děsně přitažené za vlasy až je to směšné. Duo ze seriálu Office určitě potěší, hlavně Craig Robinson v roli DJ je k popukání, stejně jako Charles Napier, kterej si na stará kolena vystřihl pěkně šílenýho prodejce. Musím říct, že jsem se příjemně bavil, ale asi to nebude úplně pro každýho.... ()

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

50:50. Film neurazí, ale opravdu ani ničím nenadchne. Času nelituju, občas jsem se zasmál, ale u mě to na tři není. ()

hEROic 

všechny recenze uživatele

no je to ptakovina, ale ptakovina dobre koukatelna a vtipky, jak dobrymi tak trapnymi, se tu vazne nesetri :) celkove mi vychazi lehci nadprumer... necelejch 60% ()

Hermez 

všechny recenze uživatele

Jste-li na tom jako já, tedy pokud vám komedie může připadat vtipná jen proto, jak moc je blbá (a u téhle je to očividně účelem), bude se vám film líbit tak na 60%. Jinak se poohlédněte jinde. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Příjemná komedie, které vévodí temperamentní Jeremy Piven, jako nejlepší dealer aut. Dobré hlášky, slušný výběr herců a postav, skvělé scény. Například dlouhý monolog Pivena v letadle o kouření či jeho představení se zaměstnancům auto-bazaru ("Mám chlupatý koule a prodávám auta"). Kšeftáři jsou fajn filmíkem na pobavení. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ak hľadáte dôvod prečo nenávidieť USA, tento film vám ich dá hneď niekoľko. Honba za prašulami nepozná limit a pri snahe o čo najvyšší predaj je všetko povolené. Samozrejme, že je to zabalené do komediálneho obalu, ale s tým buranským humorom a odpudivými postavami (na čele s kráľom týchto rolí Davidom Koechnerom) to vo mne vyvolávalo len odpor a hnus. Jediná hviezda za absurdne debilné cameo Willa Ferrela. 2+/10 ()

Reklama

Reklama