Reklama

Reklama

Obsahy(1)

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se nečekaně mění v drama! Malé víry nad New Yorkem se spojí v tornádo a rozmary počasí nabírají stále děsivějších rozměrů. Meteoroložka Nicole de Boer je jediná, kdo může zachránit město před katastrofou - pokud včas odhalí tajemství podivných přírodních úkazů... (oficiální text distributora)

Recenze (76)

ORIN odpad!

všechny recenze uživatele

To, co chvíli vypadalo jako zvláštnost, se očekávaně mění v jeden z největších televizních blábolů, jaký jsem kdy viděl. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Příroda se zase hněvá a jak obloha nad N.Y. patří za všech okolností pyšnému americkému národu, tak k nedělnímu odpoledni na Nově náleží katastrofický film, u kterého pokaždé zažijete Danteho Božskou komedii v podobě příběhového Pekla, Očistce vyblitých dialogů a počítačových defektů a závěrečné titulky nesoucí nebeský Ráj. Scházel mi už jen na vrcholu Empire State Building přivázaný Václav Klaus, jenž by tak dlouho uprostřed ničivých vírů tornád a elektromagnetických bouří dostával rány bleskem do tenisového lokte, až by odvolal vše hezké, co řekl o globálním oteplování. Úplně ho slyším: „Ne, ne, ne, to je falešná hra, Matičko přírodo…“ ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Zhruba po několika minutách sledování tohoto filmu, se ve mně zablesklo skromné přání, aby nějakou, nejlépe hlavní postavu daboval Martin Stránský. Mé přání bylo splněno a já jsem chvíli skákala radostí. Ovšem ne na dlouho, mé nadšení začalo postupně opadávat, když jeho geniální hlas začal v plném rozsahu pronášet věty předepsané scénářem. Ten byl dost mizerný a chvílemi jsem se nad jeho "nápaditostí" musela jen pousmát. Příjemný byl alespoň pohled na Nicole de Boer, ze které se, od doby, co uvízla v Kostce, stala moc hezká žena. Celý film zakončuje vskutku "kolosální" finále, nádherně okopírované ze Shyamalanova Stalo se. Toho pudlíka s mašličkou mi bylo docela i líto. Třeba se dočkáme pokračování s názvem Tornádo nad Paříží. "Můžete mi říct, proč mojí oblíbené soše chybí paže? Je to zohavení symbolu našeho národa." Úsměvné. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Velehořká příchuť triviálního projektu zabořeném v bahně klišé, ve kterém je jedna koza, co jí ještě teče mlíko po bradě, jako jediná schopná zachránit svět. Wow.. mnozí zaručeně dostanou záchvat dávivého kašle, vy si raději skočte třeba na zmrzlinu, cesta do cukrárny bude zcela jistě záživnější než celé tohle Tornádo.. ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Ten závěr, doslovně ukradený ze Shyamalanova Stalo se, mě dorazil. Čímž jsem na sebe prásknul, že jsem to dokázal dokoukat až do konce. Ach jo. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Nejlíp ze všech to vystihl pudl v posledním záběru. Ve výrazu jeho zoufalé psí tváře se zračila otázka zmaru; proč jste mi za ty prachy radši nekoupili trakař keksů...? ()

Smok odpad!

všechny recenze uživatele

Proti lacným katastrofickým tv filmom v zásade nemám nič, keď sú uvádzané v televízii v neskoršom vysielacom čase sa kľudne dajú pozerať s jedným okom zatvoreným. Dokonca odomňa sem - tam dostanú aj nejakú tú hviezdu. Zarazilo ma však, že s týmto filmom som sa stretol na dvd a po dopozeraní mám pocit, že aj lacná edícia by mala mať svoje hranice :) Za túto somarinu je fakt aj 1,5€ veľa. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takács se po pavoucích a bůh ví čím ještě pokouší natoči katastrofický film. Ale kde jsou třeba takový Ice spiders aspoň zábavný tam je NYC zatraceně nudný. Efekty mi u filmu nikdy nevadí, blbosti odpouštím, hlavní je že film nenudí. Ale bohužel tady i když má zajímavý provedený a nápad tak dost nudí, scény pod rukou sochy bych úplně vypustil protože jsou naprosto nezajímavé, škoda že nakonec nedostalo víc prostoru ono tornádo, takhle koukáme jen na bandu pošahanců co se snaží zastavit tornádo, film nepostrádá ani většinu klišé, jako třeba vláda která to chce udělat po svém. Efekty jak jsem řekl mi nevadí a proto jsem si film užil ještě víc. Jenom prosím režiséra Takácse, i když vím že nic podobného jako skvělé The gate už nenatočíš, kašli na ty katastrofické filmy(nomen omen) a toč blbůstky se zvířatama typu Mosquito man či Mega snake, u těch se člověk aspoň nenudí. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Přestože to prvních pár minut vypadalo slibně, vzápětí za prvním vzdušným vírem vtrhla do ulic New Yorku všeničící nuda, v níž navíc každou chvíli udeřil divákovu bránici záblesk téměř komické hlouposti. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keby išlo o komédiu - dávam aspoň 3 hviezdy, ale nakoľko ide o seriozny katastrofický film, tak z toho pohľadu to padá absolútne všade. Hrozná réžia, príšerné efekty, klišéovitý dej, klišéovité postavy. Postava povie, že sa vráti a už sa nevráti... sú uväznení pod rukou "TEJ" sochy (nemohol som sa prestať smiať) a je to len sprostejšie a sprostejšie. Odpad. Každopádne je to jeden z tých nádherne příšerných filmoch, kde sa človek nemôže ubrániť a len sa rehoce na plné kolo. Čiže napriek odpadovému hodnoteniu som sa zabavil ako dávno nie. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Co to do hajzlu je za kulovej blesk? Ja myslel, že tam bude aspon náznak tornáda, ale působilo to jak kdyby někdo zapnul lux a foukal listy. Skvost. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak špatný ten film není. Podle zdejších komentů jsem očekával další odpad, ale podívat se na to určitě dá. Sice to není žádná bomba s kdovíjak skvělými triky či hereckými výkony, ale zas až taková tragédie taky ne. Nicole de Boer je asi tím nejlepším co je zde k vidění + několik docela vydařených scén. ()

Borrtex 

všechny recenze uživatele

Film který začne jednou scénou která se stále opakuje celých 87min. Pořád dokola případy malých tornád v parku, nic nového se nedělo. Efekty byly šíleně počítačové, a na tu dobu r.2008 by se to dalo rozhodně lépe vypracovat... Já vlastně ani nevím jak to dopadlo, když byla posledí reklama odešel jsem, a k filmu se již nevrátil, jaksik mě přešel zájem vědět jak to dopadne. Nejvíce mě asi pobavila část kdy spadla ruka od sochy, a někdo kdo byl schovaný uvnitř čirou náhodou řekl: "Myslím že to byla ruka" Celkem zvláštní že někdo kdo to neviděl ví co se stalo, takže trošku nedomyšleno. 1* Dávám za prostředí a za hezké New Yorské počasí. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Nechápu to slabé hodnocení, možná je celej film nesmysl, ale já se bavil docela hodně, nenašel jsem na filmu nic špatného, protože já se řídím svým názorem! ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto bola neskutočná hovadina, po všetkých stránkach odpad. Ak ste navyknutí na dobré filmy, tak toto nepozerajte. Vizuálne scény k smiechu, realita takisto úplne mimo, herci to nezvládli, scenár, dej, to všetko hrôza. Po anglicky by som to zhodnotil slovom disaster. V Kanade by si mali tĺcť hlavu o múr. Režisér Tibor Takács sa u mňa na dlhý čas odpísal ako režisér. Nechcem ten film už viac vidieť. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit objektivně. Nevydržela jsem to. Po 35 minutách, kdy se nejen nic nedělo, ale byla to z fyzikálního pohledu úplná capina, jsem přepnula na jiný kanál. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Asi bude něco špatně, když mi některé scény přišly k smíchu a přitažené za vlasy. Tento katastrofický film se vůbec nepovedl. Otevřený konec samozřejmě nesměl chybět. ()

SarumanKo odpad!

všechny recenze uživatele

Milí páni vodiči autobusu nám počas (úmornej!!) cesty do Londýna boli ochotní zapnúť niekoľko filmov. Väčšina z nich bola slušná a ubehla rýchlo, no Tornádo nad New Yorkom mi len predstavilo nový odtieň tunajšieho hodnotenia "odpad". Ak som za zmysluplnejšie považoval sledovanie nemeckých diaľnic, niečo s tým filmom fakt nebude v poriadku. (10%) ()

Reklama

Reklama