Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Napínavý příběh o odpovědné práci příslušníků bezpečnosti a celní správy... (oficiální text distributora)

Recenze (13)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Napínavé na tom nebylo zhola nic. Klasická normalizační blbůstka o práci celníků s tradiční plejádou seriálových herců v čele s pláteníkem Moučkou a Prachařem s Filipem konče. Tohle trio, to je prostě klasika. Komunisté potřebovali valuty, tak vznikl Tuzex - obchod s výběrovým zbožím smrtelníkům téměř nedostupným, kde se dalo platit nejen Bony, ale i Dolary. A o padělané Dolary zachycené v Tuzexu a pašeráky jde v tomto normalizačním dílku. Jednu reklamní krabičku se šminkami, víc nedám. * ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Ideologicky podbarvený brak nejhrubšího zrna. A navíc blbě zrežírovaný i zahraný. Nikoli náhodou připomíná libovolnou epizodu z majora Zemana. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Bony – Bony – nebo dolary? Hlavně ať nejsou falešné… Njn to zas byl jednou jeden malý případ s falešnýma dolárkama a hloupoučkou Janou Paulovou. Pěkně jim posrala vcelku výnosné pašerácké kšeftíky. Taky by mi bylo ale nápadné to neustálé ježdění sem a tam a „zbytkové reklamní dárečky“ – to nemusím být školený celník. Pobavila ta dvojice (starý manželský pár) a jejich pašování zlata a následné „Drž hubu…“. Skopal i Prachař vcelku dobré výkony, jen to postrádalo potřebnou šťávu. Jo a taky jsem si všiml, jak během té autonehody na začátku zaměnili škodovku za brouka – píčovina bijící do očí… ()

farmnf 

všechny recenze uživatele

Teda to byl nářez! Krásna Paulová lže! Není čestná! Skopal ji miluje je to čestný celník. Leze za ní do pokoje i když je vdaná ale pak uzná svou chybu a jde do Děčína. Když tam někdo jede lesem embéčkem pískají gumy i mimo zatáčky. Zkoušel jsem to se svým vozem na pneumatikách Firestone, mě to nepíská, asi celníci hodně podhušťovali barumky. Moučka všechno řídí a Růžek ta svině pašuje známky do Rakous. Prachař je tvrďák a slouží u celní kriminálky, ten pane ví ja to je. Ale nepoví, Skopal je jeho syn. A nebýt té tragédie na závěr, tak by to všechno dobře dopadlo a socialismus by jsme si ani po dovozně vývozní stránce nenechali rozvrátit. Doporučuji na nedělní odpoledne! ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele

Napínavý příběh prej! Se distributor vytáhl zase. To je napínavý jak zpuchřelá guma u 10 let starejch trenclí. Obsazení dobrý, třeba Sváťa Skopal jako bijec, kterej v případě ohrožení využije k sebeobraně i hezky natřenou lavičku. Ale ten děj a zpracování??? Jako já jsem zvyklá na leccos, ale tohle byl zážitek za všechny falešný dolary. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Spis legracni, chcete-li naivni, televizni detektivka. Patra se po zdroji falesnych dolaru, ale cele je to takove podivne zmatene, ze si ani nejsem jisty, zda tohle bylo opravdu ustredni tema... Zaroven to ma ale rozumnou stopaz a obsazeno je to taky velmi slusne... 3- ()

710.cz 

všechny recenze uživatele

Řekněme, že v plejádě přemrzlých srágor Evžena Sokolovského jde o jasnější chvilku. Nicméně jde pořád o totální srágoru. ()

Reklama

Reklama