Reklama

Reklama

Mateřská posedlost

(TV film)
  • Česko Mateřské pouto (více)

Obsahy(1)

Lily Stanleorvá (NICHOLLE TOMOVÁ) má 31 rokov a vedie celkom obyčajný život. Je pekná, priateľská, a to aj vo svojej práci analytičky poisťovne. Je tu však niečo, čo jej ničí život – jej matka Inez (GWYNYTH WALSHOVÁ). Pred niekoľkými rokmi sa Lily k Inez vrátila, aby sa o ňu starala, keď vážne ochorela. Inez však nechce, aby od nej dcéra odišla, hoci je už zdravá. Je zatrpknutá a osamelá, keď ju pred rokmi opustil manžel, znenávidela mužov. Je presvedčená, že Lily je jedinou osobou, ktorá jej na svete zostala, a tak okolo dcéry namotáva pavučinu klamstiev a pocitov viny, čo bráni mladej žene, aby ju opustila. Inez je schopná všetkého, dokonca neváha zničiť akýkoľvek dcérin vzťah. Lily sa však zaľúbi do kolegu Larryho Nowacka (CAMERON DADDO) a chcú sa vziať. Inez je čoraz posadnutejšia svojou dcérou, a tak sa rozhodne vytiahnuť tie najťažšie zbrane, aby zabránili Lily a Larrymu byť spolu... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Typický béčkový televízny film o osobe, ktorá je natoľko psychicky labilná, že má potrebu škodiť iným ľuďom. V tomto prípade ide o histriónsku matku trpiacu niekoľkými chorobami, ktorá je nezdravo naviazaná na svoju dcéru. Všetko by bolo v poriadku, keby si dcéra nenašla priateľa, čo matka nevie prežiť, lebo sa bojí, že zostane sama; preto sa ju snaží manipulovať, citovo vydierať a nakoniec aj ohrozovať... Gwynyth Walsh mi liezla na nervy tak, ako to bolo zamýšľané, Nicholle Tom v úlohe dcéry nič nepokazila a Cameron Daddo mi bol celkom sympatický... ako podmaz na lenivé víkendové popoludnie je film Matkina posadnutosť ako stvorený. ()

montel 

všechny recenze uživatele

Lily (Nicholle Tom) pracuje v pojišťovně, žije se svou matkou a má smůlu udržet si chlapa delší dobu. V práci se potká se sympatickým Larrym (Cameron Daddo) se kterým začne randit. To se nelíbí její matce, která udělá vše proto, aby maminčina holčička zůstala nadosmrti s ní...Nudný televizní film, u kterého je zápletka jasná hned od první minuty.Vůbec nic mě nepřekvapilo,spíše sem měl pocit, že už sem ten film viděl snad 10x. Herci absolutně nezajímavý. Na jedno dopolední shlédnutí to bohatě stačí. 30% ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Nikým nechcená predčasne menopauzovaná dcéra si chce v slabej chvíľke zarandiť a matka sa ide zošaliť. To je fakt hustý námet. Herecké výkony môžu spôsobiť zápal trojklanného nervu, ja mám po ňom tik v oku. ()

hororwatch odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem jednoho krásnýho větrnýho večera seděl v práci a kolegyně si vedle mě rozbalila tu přenosnou televizi a dávali tam k mému utrpení tohleto. Vzhledem k tomu, že na televizi prakticky až na vytipovaný záležitosti nekoukám, tak jsem už zapomněl co televizní produkce plodí za voloviny. Občas jsem na to mrknul ale většina byla z odposlechu a trhalo mi to uši. Dementní dialogy, scénář napsal nějaký začínající mistr v oboru ožralej na maturitním plesu a když jsem zahlédl nějakou z postav tak v kombinaci co ze sebe vypouštěli bych bez milosti střílel. Jen doufam, že kolegyně, které je kolem 50ti, začne používat na tý krabičce i to USB co tam je, protože to už bych nemusel vydržet. ()

Drom 

všechny recenze uživatele

Tak konečně film, co má grády, protože tam jsou dvě parádní krávy. Ale teda libový. Matka je vypatlaná sebestředná slepice, která měla být už asi tak před deseti lety v blázinci (a nebo v márnici). Jenže její dcerunka má taky pěkně vymeteno, takže jí pořád jenom omlouvá, namísto aby jí rozbila hubu a nechala jí nacpat práškama. Nebo jí umlátila kladivem. Bože, ty byly obě tak tupý a otravný, nejraději bych je vykuchal osobně. No a jinak je to nijak originální zápletka v televizní slátanině, pro kterou platí v zásadě opět to samý jako pro další kanadský filmy, který jsem už hodnotil. Drama skoro nic, thriller vůbec a mysteriózní? To by mě zajímalo v čem, protože jediný mystérium je, proč tyhle dvě pořád běhají na svobodě. A žijou šťastně až do smrti, protože to drama nekulminovalo ani na konci. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama