Reklama

Reklama

Perfektní asistentka

(TV film)
  • Kanada The Perfect Assistant (více)

Obsahy(1)

Tridsiatnička Rachel Partsonová (JOSIE DAVISOVÁ) je dokonalou sekretárkou svojho šéfa Davida Wescotta (CHRIS POTTER), dobre vyzerajúceho štyridsiatnika. Posledné roky Rachel robila do roztrhania tela, aby perfektne zabezpečila chod jeho reklamnej kancelárie. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby...
Keby nebola Rachel do Davida beznádejne zamilovaná a jej najtajnejším želaním je, aby sa vzali a mali spolu deti. Lenže svoje city mu nikdy nedá najavo, pretože David je ženatý s krásnou Carol (JENNIFER MARCILOVÁ) a majú spolu milovanú dcéru Isabelle (VERONIQUE-NATALE SZALANKIEWICZOVÁ).
Keď však Carol dostane zápal mozgových blán, netrpezlivá Rachel zacíti šancu, že by sa David konečne mohol stať jej manželom. Rachel pomáha Davidovi so všetkým počas manželkinej choroby, aby mu bola čo najbližšie. Postupne sa zbližuje aj s Isabelle. Usiluje sa vytvoriť čo najviac situácií, aby mohla byť s Davidom sama.
David jej pomoc uvíta a nevedomky tak podporuje Rachelinu narastajúcu posadnutosť. Keď však Rachel zistí, že David ju nemiluje, láska sa v okamihu zmení na nenávisť... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele

Kdyby tady byla taková panenka, která by mě chtěla. Která by mě chtěla, ze schodů shodila, přitom sekretářkou byla. A taky by si lepší, než jen debilní televizní scénáře, vybírala. Tenhle nesmysl zřejmě ležel na poličce, na kterou dlouho nikdo nevylezl. A přeci posloužil – ideálně čtyřicetiletým rozvedeným ženštinám před obrazovkou, které během projekce slupnou půltucet chlebíčků a ještě si stihnou okousat nehty. ()

MT_Y 

všechny recenze uživatele

Tento snímek zbožňuji jako film Christiina pomsta, oba snímky zbožňuji, já vím že asi to patří do Béčkových filmů, ale to mi nevadí. Oba snímky jsou skvělé, a teď konkrétně k perfektní asistentce... Film má skvělí (ikdyz neoriginální dej), nic se neprodluzuje a vlastně od začátku se ví co a jak (Což mám právě rád, člověk pak to vidí s pohledu té tady například ženské a né "oběti" (Ačkoliv klasické pozitivní konce prostě nemusim ačkoliv chápu jejich princip, zde mi to tolik nevadí v tomto snímku ne kvůli Davidovi, ale kvůli té malé). Celkově hodnocení : Film je skvělí na třeba podzimní či zimní klidný večer, při manikúře apod. Je to taková hrozně příjemná oddechovka. Z mé strany ačkoliv ano trochu zaujaté dávám 5 ✨ a 100% ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Naivní film, naivní režisér, naivní scénař a konečně naivní herečka, která se asi domnívala, že s touto ptákovinou dobude filmový svět. To jsou tak zvané skeče pro úplné americké polointeligenty. Dostat se k těžce nemocnému pacientovi, který leží na IPCE jako návštěva není vůbec možné ! Tuto informaci si měl režisér striktně obstarat. To je hrubá chyba, která z tohoto rádoby thrilleru udělala frašku. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama