Reklama

Reklama

Obsahy(1)

John Travolta je jako Russ Richards opravdu neodolatelný. Předpovídá počasí v Harrisburgu v Pensylvánii a stal se místní hvězdou. Když neobvykle mírná zima zaviní, že jeho půjčovna sněžných skútrů přijde téměř na mizinu, rychle vymyslí strategii, jak zbohatnout. S nenasytnou přítelkyní (Lisa Kudrow), televizní moderátorkou loterie, a kamarádem nadšeným pro každou špatnost spřádá Russ tajný plán. Čísla šťastně vycházejí, ale pak se najednou všechno zvrtne a povedenou trojici čeká místo jackpotu jen sérii chaotických situací. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (28)

Gary 

všechny recenze uživatele

Možná, že jsem blázen, nebo jsem tak hloupý, jako Travoltův Russ Richards, ale Šťastná čísla mě bavily.Travolta je kouzelný.Hodně mu pomáhá i Bill Pullman jako ztřeštěný policista, který svojí práci bere poněkud "laxně". Samozřejmě. Dějově je to plidké jako krupičná kaše, ale proč se nepobavit.Hlavně zůstat v klidu. Po Bojišti celkem dobrý. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Šťastná čísla nejsou vyloženě špatný film. Jenže čím více se děj zamotává, tím mémě je z filmu cítit komedie. Po celou dobu jakoby se deprese hlavního hrdiny přenášela na diváka, který pak jen stěží může mít příjemný pocit z filmu. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Skoro jsme se až nechtěl na tenhle film dívat ,ale začátek mě fakt dostal po humorné stránce, postupně,ale film ztrácí ,ale přítomnost Travolty film vytáhla do solidního průměru. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack George Fenton: 1. Light of Day ,2. Obsession ,3. Moving in Stereo ,4. Right Place, Wrong Time ,5. Easy Money ,6. Heaven's on Fire ,7. Rapture ,8. Freeze-Frame ,9. Love Is the Drug ,10. We Are the Champions ,11. My Way ,12. My Big Reward ,13. Lucky Numbers , ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Ani komedie, ani romantika, ani kriminálka. Prostě jen guláš, do kterého Lisa Kudrow zmateně přehrává a Travolta se poživačně usmívá. Nešťastný film. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Podle recenzí nepříznivých recenzí Šťastných čísel jsem očekával nějakou splácaninu, dostalo se mi ale průměrné komedie, ve které Travolta dokazuje, že je dobrý herec, ovšem se špatným čichem na snímky, kterého by ho mohli zachránit od komerčního propadu na dno regálu videopůjčoven. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Podfouknout Sportku se mi patrně nezdaří, protože čeští notáři jsou příliš pozorní, míčky nepodplatitelné a organizátor nerad vyplácí výhry. V USA je to o chloupek lehčí, neboť nad regulérností losování bdí jeden senilní strážný a na toho jedna vychytralá blondýna v pohodě stačí. Já se u toho bavil tak přibližně na půl plynu, ale skvělé obsazení, a Daleova pistole u mé hlavy, mne přesvědčili o tom, že bych měl při hodnocení zaokrouhlovat nahoru. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Nevěřte obalům od DVD..... Děsně to s popisem přeháněj... Jooo, když ptáčka lapají.... Tak jsem zase jeden z těch, co mají doma v koutě DVD na jedno použití.... Přes má očekávání..... nuda, šeď šeď šeď.... Škoda ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

I když jde o vyloženě hloupou komedii, bavil jsem se po celou dobu stopáže. Sice nevím, jak bych se na podobný výtvor díval dnes (spíš jestli vůbec), ale tehdy to byla taková jednohubková zábava. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 6/10 Děj 6/10 Hudba 5/10 Efekty 3/10/// +ustřední dvojice, zajímavý námět s loupeží -trošku zamotaný děj/// Mírně nadrprůměrná komedie střihnutá zlodějskou zápletkou. Netvrdím, že jsem se vyloženě bavil, ale aspoň jsem se nenudil. Rozhodně je zajímavé jakým způsobem si dvojice chce přivydělat a následně jak to lamí. I když podlě mě až tak tupý nejsou, prostě měli více smůly na šťastná čísla./// Celkem 52%/// ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Ku koncu už troška domotané, ale aj tak dobrý pokus na tému výhra v lotérii s komediálnym nádychom. Prekvapivo mne nevadiaci Travolta v pohodovej oddychovke. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ach jo. Ak by som mal dolar za každú podpriemernú záležitosť s označením komédia, tak by som nemusel pracovať. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Za najlepsie filmy reziserky Nory Ephron povazujem filmy ako Samotár v Seattlu, Láska pres Internet a Když Harry potkal Sally. Tuto sa pani reziserka vyslovene kopla, chcela natocit dalsiu krimi komediu, no a jaxi nevydalo. No a nekona sa ani krimi ani komedia, kona sa nesurody mix, gulas vsetkeho mozneho, len hlavne aby tam minimum toho dobreho bolo. Fakt ako, v kinach to zhorelo komplet, nuda strieda este vacsiu nudu, k tomu vatovo plane plky bez chuti ..... po polhodine nepocuvatelne ....toto nezachranili ani zname herecke drzky , a ze ich tu je : 6 % ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem se u filmu tak nenudil. Vůbec, ale vůbec se mi to nelíbilo. Herci jsou jeden vedle druhého trapní, přehrávají až běda a děj je totálně o ničem. Jedna velká blbost. ()

Reklama

Reklama