Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

kaldos

kaldos (hodnocení, recenze)

Nesnáším Kramára a proto se nikdy na ten pořad dívat nebudu.

Indominus

Indominus (hodnocení, recenze)

Blbý pořad. Děsní moderátoři, čím dál horší hosté a chyby ve zdůvodněních! Vím, že to je pořad pro blbce, ale dělat národ ještě blbějším asi nechtěli, nebo... ?!

Regolit88

Regolit88 (hodnocení, recenze)

Nechápu, jak tento zábavně-naučný pořad může někdo zařadit do "odpadu", kam se řadí ty největší sra**y. Chápu, že se někomu nemusí líbit, ale hodnotit ho jako "odpad" je fakt minimálně zvláštní...

jirun

jirun (hodnocení, recenze)

Souhlasím se všemi hodnoceními "odpad!", která jsou za přitroublé soutěžní otázky a neméně debilní soutěžící (nebo je to obráceně?). Ovšem  za kvalitu v podání Vladimíra Kořena dávám čtyři hvězdy.

dedecekx

dedecekx (hodnocení, recenze)

Normálně bych dal 4* , ale musím říct, že mě zdejší hodnocení dost mrzí.. 

Reklama

Reklama