Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (128)

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Všichni jsou dost negativní, ale mě osobně nepřijde tento televizní pořad až tak špatný. Mám Maroše Kramára ráda, a myslím že moderování této soutěže zvládá celkem obstojně. Otázky jsou zajímavé, a divák se trošku baví, a trošku se i něco naučí. A zejména kluky ve věku 0 až 99 s nějakým zájem a zvířata a přírodu to neskutečně baví. Jinak vždycky záleží na tom, co přijde za hosty, jak jsou inteligentní, jak vtipný a jak pohotový. To by se musel každý díl hodnotit extra. Je to takový ten slušnější průměr. ()

Vltaava odpad!

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto nepochopitelný program - vůbec mi hlava nebere, kdo na to tak může koukat a pro koho je to určeno. A proč to jde v nejlepším televizním čase, to už vůbec nechápu. Za mě absolutní kravina, naprosto hluché a slepé zaplácnutí exkluzivního televizního času. To jako fakt nemůžou dávat něco ke koukání? Promarněné prosředky. ()

Reklama

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Zajímavé otázky alespoň se člověk něco přiučí. Některé díly jsou slabší, ale vždy si pořad drží svoji úroveň. Pěkný díl s Radimem Uzlem. Moc pěkné záběry zpomalený čas.. tříštící se sklo padající voda a podobně. Chybí by to, více těchto vzdělávacích pořadů. Pořady stojí peníze, tak radši nakoupí levné filmy a pořady z ameriky a je vymalované. Bohužel na úkor vzdělanosti národa. Škoda, že hrubá zábava má ještě přednost. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Se zajímavostmi z přírody by šlo zcela určitě naložit i jiným a já věřím, že i zajímavějším způsobem. Tohle, co nám předkládá ČT o sobotním večeru je strašně málo a bohužel je to i velmi nudné. To už by bylo asi lepší, kdyby se jednotlivé zajímavosti vybraly a používaly se jako krátká výplň mezi jednotlivými pořady. Moderátorská dvojice mohla být taky zvolená jiná. ()

Snorlax odpad!

všechny recenze uživatele

Zázrak je, že tohle si dovolí vysílat televize placená povinnými koncesionářskými poplatky a nebojí se, že zákonodárci tento poplatek za takové paskvily zruší. Přiblbé otázky pokládá přiblblým soutěžícím přiblble se tvářící Kramár. A to ještě ke všemu mluví česky, sice dobře, ale sapristi proč Slovák mluví česky! Tvůrci pořadu se možná oprávněně domnívají, že cílová skupina by se svými mnoha mentálními poruchami nebyla schopna pochopit cizí jazyk. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)
  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)
  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)

Reklama

Reklama