Reklama

Reklama

Zázraky přírody

(pořad)
Zábavný / Soutěžní
Česko, 2009, 74 min

Režie:

Adam Rezek

Kamera:

Jan Matiášek

Účinkují:

Vladimír Kořen (moderátor), Maroš Kramár (moderátor), Marcela Augustová, Iva Pazderková, Vojtěch Kotek, Yvonne Přenosilová, Zdeněk Izer, Bohumil Klepl (více)

Obsahy(1)

Moderátoři Maroš Kramár a Vladimír Kořen vás provedou pořadem, u kterého se budete divit, žasnout a samozřejmě se bavit. Naším tématem je genialita matky přírody a to, jak lidé dokáží využít jejích obrovských "vynálezů". Těšit se můžete na Petra Fejka, Vojtu Kotka, Marcelu Augustovou, Ivu Pazderkovou a živého geparda. Dozvíte se, jak fascinující jsou lidské svaly. Odhalíme tajemství žraločí kůže nebo vám ukážeme, jakým způsobem pomáhá slavná rybička Nemo nám lidem. A jako vždy nebude chybět unikátní pokus moderátora, který tentokrát vystaví své tělo výboji o síle milion voltů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (129)

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Asi by mě nikdy nenapadlo, že pod názvem Zázraky přírody se skrývá částí nevtipný soutěžní pořad, částí trapné historky (asi) z natáčení (jen tipuju podle jediného hosta, kterého jsem poznal) a částí vzdělávací jednohubka pro první stupeň základní školy. No,  je po tomhle úvodu nutné psát ještě něco dalšího? Fakt někdo doufá, že dám víc než Odpad? ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

Hecnul jsem se a taky si v duchu zasoutěžil. Zjistil jsem, že jsem stejně chytrý jako Šteindler. A oba jsme (o prsa) porazili Maurera. Dostalo se mi po čem jsem toužil - opojného pocitu vítězství. Pročež pořad hodnotím jako úspěšný a jsem navnazen rozdat si to za týden s dalšími celebritami. O vývoji mého skóre vás neopomenu informovat. ()

Reklama

Budisovie 

všechny recenze uživatele

Neviem čo proti tomu niekto má, na Slovensku už dávno vymizli zábavné programy, lebo sú náročné a nikto ich nevie robiť. Proste na Slovensku nemáme už kvalitnú zábavu čo bývala, ale samé sračky typu pláž 33, Vyhulení, Majster Džefo a podobné pixoviny. Fakt v Sobotu ak je čas tak si túto zábavu aj na Českom programe+ bonus relácia o prírode :) and without fucking advertising! ()

Sinn

všechny recenze uživatele

Vypnuto po půl hodině a klepu si na rameno, jak jsem statečná, že jsem vydržela tak dlouho. Miloš Kramár je skvělý charismatický herec, ale moderování mu tedy jde jako psovi pastva. Tomu druhýmu jelitu, Vladimíroj Kořenoj, bych nejradši šlápla do toho jeho nechutně umělýho a nehynoucího úsměvu. Jako pardon, ale jsou Češi totální kreténi? Nebo jsem se spletla a v sobotu od osmi běží poučný pořad věnovaný dětem? Neříkám, že pořad o přírodě je něco špatnýho, já bych to jen uvítala, ale rozhodně v kvalitnější nebo alespoň zábavnější formě. Dnešní hosté, to byla tragédie vedle tragédie. Vyčpělá prasečí hlava Vojtek s dementním Novotným, který na ČT nezměnil jak svůj buranský novácky projev, tak ani pak ty jeho stokrát omletý a předvídatelný historky. Jestli on měl vést dnešní večer komiku, to potěš koště! Klárka Vytisková by měla raději jen zpívat. A Táborský hrát, i když ten zas tak špatný host nebyl, aspoň má něco v hlavě. MARNOST NAD MARNOST! ()

Zemi11 odpad!

všechny recenze uživatele

To si inteligentní český chlapec myslí, že ČT už vyčerpala zásobárnu exkluzivních nápadů. O poklad Anežky české už se dobojovalo, soutěž blbečků o maďarsko-tatarské slovníky běží dál (dokonce dvakrát denně - dopoledne repríza, to kdyby divák propásl...), ale ČT to nestačí. Tihle mástři jsou prostě k nezastavení a já už napjatě čekám s čím přijdou příště. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (3)

  • Krom klasických dílů je každoročně vysílán i Silvestrovský speciál. (fabecc1222)
  • Za historii Zázraků přírody měli celkem nula bodů za soutěžní otázky Petr Fejk a Aleš Cibulka. Aleš Cibulka si své nulové skóre napravil v epizodě odvysílané 29. října 2022, ve které se stal vítězem. (TomasSlach)
  • Jakub Prachař v epizodě odvysíláné 1. května 2021 uvedl, že se díky tomuto pořadu společně s Petrem Kolečkem po 25 letech znovu objevili na obrazovce. V roce 1996 se oba dva v pořadu Tykadlo objevili jako tehdejší studenti Gymnázia Jaroslava Seiferta. (TomasSlach)

Reklama

Reklama