Reklama

Reklama

Napůl člověk, napůl stroj.
Kyle Finn má dokonalý bojový stroj: kovový oblek, který mu propůjčuje nadlidskou sílu. S ním svádí boje proti zlu a brání dobro. Má však také nového nepřítele. Zločinný Reed a jeho stoupenci ninjové chtějí vládnout celému světu. Kyle se bude muset utkat s přesilou v krvavém boji o budoucnost lidstva! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Rád se podívám na solidní a přiměřeně hloupý trash, ale to o tomto počinu neplatí. Míra WTF momentů je v tomto případě neúnosná a zabíjí tak šanci na kvalitní guilty pleasure zážitek.5% ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Bannister by si měl už sakra začít vybýrat kvalitnější role, vždyt je to prakticky béčková legenda z Phantasmu, tomu nechodí kvalitnější nabídky? Metal man je šílená slátanina která není ani zábavná natož jakkoliv dobrá, už jen ten oblek byl příšernej, nějakou záhadou jsem čekal něco ve stylu Návratu černého rytíře no a to jsme i dostal, nudná přiblbá blbost která je tak blbá že není ani zábavná, nikdy více. ()

Slartibarkfast odpad!

všechny recenze uživatele

Jednou za čas je třeba pustit si snímek ze dna filmového průmyslu, tak jsem do toho šel. Nebudu ani vyjmenovávat hlouposti, kterých je film plný, ale Robocop by zřejmě ronil krokodýlí slzy, nebo by si sám vydloubl oči. Hudba na pozadí rozhovorů hrozně vadila a mám pocit, že to byl její účel, aby udržel diváka neustále nasraného. Nemělo to hlavu ani patu a bojové scény byly ještě ubožejší než v Power Rangers. Herci, interiéry, exteriéry, masky a dialogy - to všechno stálo za hovno. Měli tam mrsknout alespoň nějakou erotickou scénu, abych mohl dát alespoň jednu hvězdu za obnažené poprsí a přehrávané vzdychání. 0% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Rozhodně si minimálně scénář zaslouží jeden bod. Špatně zpracovaný dobrý příběh. Milovníci Robocopa asi zapláčou, ale ti ostatní by to měli trochu ocenit. ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Zapomeňte na Pythona, Mega Sharka, Lidožrouta, Megalodona, Varana a kobru, Anakondu, Kameňák, Maisnera a Spice World. Nejhorším filmem (nebo spíš "filmem") na světě je OCELOVÝ MUŽ. Nefunguje zde absolutně nic, scénář (pokud nějaký existuje) byl vytvářen během natáčení, režisér to celé proseděl v kokainovém doupěti, logika odjela někam do Chorvatska a o co šlo ve finále, to snad neví ani samotní tvůrci. Jak někdo psal na IMDb, tohle spíš připomíná domácí video s rádoby robotem, který uštědřuje lekce buranům a nindžům (zdálo se mi to, nebo se jeden z herců začal po dopadu na zem opravdu smát?)... (536.) ()

fallangell 

všechny recenze uživatele

Ukázková perla braku. Povely štít, skrýt a úplně skrýt mi vykouzlí úsměv na tváři ještě za dlouho. Škoda jen že let ze závěrečných titulků nedostal více prostoru. Je ovšem potřeba udržet si VELKÝ nadhled. ()

kosta73 

všechny recenze uživatele

Toto je fakt peklo. Bannister na tom musí být hodně špatně, toto je přece naprosto pod jeho úroveň! Vcelku slibný začátek = jedna *, potom fakt špatný. ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Film natočený na domácu kameru? Paráda. Kedy to bude u nás v kinách? Spočiatku veľmi lacno a amatérsky vyzerajúci film mieriaci do odpadu, maximálne 1*, neskončil až takou katastrofou. Niečo medzi Robocop feat. Iron Man morfuje na Power Rangers. Záverečné titulky pôsobiace ako z veľko filmu sa rozhodne snažia navodiť parádnu atmosféru po filme, čo sa im (žiaľ) celkom darí. A ten profesor vyzerajúci ako Sean Connery z filmu Šaman........nebolo to až tak zlé (samozrejme prihliadam pri hodnotení, že ide o video film). ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Tak, že popis filmu je trošku mimo tak ho upravíme jeden vědec udělá helmu a oblek a chce ho použít k dobru a druhý ho chce zase použít k zlu tak toho hodného zabije, ale ten předá tu přilbu a oblek tomu hodnému a nyní k filmu. Celý film sledujeme jednoho blbečka v plastovém brnění (vypadá to příšerně i 10 leté děcko kdyby si doma udělalo Iron Manův cosplay tak by to bylo lepší) jak se prochází po jakýchsi prostorech. Do toho ho pořád honí jeden plešatec,jeden Vladko Dobrovodský, jeden černoušek a dva nějací trapáci (na víc nebyl rozpočet). On musí ten oblek nabíjet pitím jakési zelené sračky a má tam ultimátní funkce může si změnit ksicht na 6 možností (využije jen 1 nabízí se otázka proč ho nezměnil od začátku a nepomstil se hned?) může ten oblek skrýt slovem skrýt (opravdu originální) a je neprůstřelný. Seznam wtf momentů je nekonečný, ale dáme si některé perly 1) hned na začátku , když zmlátí jednoho borce tak ten borec spadne a začne se smát přijde mě jako, že to bylo z nepovedených scén, ale režisérovi to přišlo cool a nechal to tam. 2) kluk si zde udělá počítačovou hru a trikově to vypadá hůře než Heroes 4 (ten vznikl v roce 2002) 3) jedna černoška zde umře a teče jí černá krev hlavní záporák k ní dojde a začne se ptát co je to černé tady :-) 4) scéna v restauraci nebo kde to bylo je úplný vrchol chlápek s ženskou tam jí dojdou tam jeho kumpáni a on tu ženskou pošle pryč, že musí s nima mluvit v soukromí ona odejde tak 500 metrů schová se za zeď a poslouchá. 5) K čemu je funkce úplně skrýt, když ho stejně vidí (prý masivní palba však ho trefilo tak 5 kulek )? 6) Ten konec nedává smysl oni daly sebedestrukci, ale ona stála vedle něho tak by ji to mělo taky zasáhnout ? ()

blackJag odpad!

všechny recenze uživatele

"YEH, IT´S ACTUALLY PRETTY COOL" Zhůvěřilost na entou, kterou lze nazvat filmem jen v případě smrtelného ohrožení. Amatérská hovadina, která se tváří jako home video party dvánáctiletých dětí, které už nebaví hrát si jen tak na vojáky kolem pískoviště a povýšily svou hru na "sofistikovanou" historku o akčním hrdinovi, ne nepodobnému IRON MANOVI. Výprava jako z doby Eda Wooda (kdejaký pornofilm dneška má vybíravější vkus) neznamená nic oproti výkonům scénáristy nebo samotných aktérů. Tam jestli se podaří někomu z těchto nedouků v branži uspět, bude tato neodpustitelná hrůza černou kaňkou v životopise, na kterou nebude stačit všechen zmizík světa. Jestli tento "výměšek" myslel někdo jako prdel, neměl se dát cestou oficiální distribuce, protože tohle je tak na hraně podvodu. Ruce pryč! Hudba: Oliver Krekel (jako Mr. Magoo). 0% ()

matiisek odpad!

všechny recenze uživatele

Teda znesiem toho dosť a rád si sem-tam pozriem dáky odpad lebo sa pri nich smiechu nezdržím ale toto bola fakt sila! Neviem presne koľko... 7-8 minút som to vydržal pozerať? a nemienim sa k tomu vrátiť späť. 0% ()

Yangus odpad!

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad jak nemá vypadat film, dialogy příšerné, souboje ještě horší, děj nudný až běda, pokud možno vyhnout se tomuto filmu velkým obloukem. Odpad nedávám často, ale tohle si nic jiného nezaslouží. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je peklo! Na tohle musí být člověk připraven a trénován! Ještě větší grády tomu ovšem dodal vydařený český dubbing. Nemohu než doporučit všem filmovým masochistům! :)) ()

drankeryth odpad!

všechny recenze uživatele

Podla obalu som ocakaval, ze to bude nejaky komiksovy hrdina, ale ked som uvidel toto absolutne nizke hodnotenie od inych, tak som bol na pochybach, ci to je az taky zly film, ako tu pisu. Dal som mu sancu a cakal som, ze ma aspon film nejako zabavi. Uz pri prvych minutach filmu som spozoroval, ze je to film robeny na amatersky sposob. To ma vsak neodradilo a daval som mu nadej, ze aspon dejovo to bude stat za to, aj ked film nevyzeral moc atraktivne. Uz pri prvom zablesku, aky je to kostym Metal Mana som usudil, ze to asi bude mozno chudobny bratranec Iron Mana, pretoze sa aj dost na neho podobal. Lenze tento chlapik ani nelietal a len pouzival svoje vlastne nohy pre presun. Tato chudobna varianta Iron Mana mal aj nejake ine schopnosti, ktore zas nemal Iron Man. Metal Man bol strasne rychly, ked si daval svoje brnenie dolu, aby vyzeral ako normalny clovek na ulici. Behom sekundy to dokazal:) Dalsia vec, ktoru mal bolo menenie vyzoru tvare a dokonca aj mohol byt neviditelny. Toto vsetko vyzeralo absolutne amatersky a smiesne. Aj male decko by to urobilo lepsie. O hereckych vykonoch len tolko, ze neboli bohvieaki a zahrali to dost odflaknuto, akoby sa im ani nechcelo. Troska k svetu boli suboje aj ked nevyzerali moc dobre, ale aspon ta snaha na 20 percent bola:) Pri konci filmu dokonca dostal Metal Man aj svojho skutocneho protivnika v podobe zelezneho superhrdinu na zeleny sposob. Boj ani dlho netrval a coskoro bolo po nom koniec a znova nudnym spracovanim. Dokonca tu aj bola mensia romantika, ked sa Metal Man v civile isiel bozkavat s jednou zenskou. Volajako im to nevonalo a dali si radsej helmy, lebo to sa im zdalo omnoho pohodlnejsie pri bozkavani:) Mozno im smrdelo z ust a takto to zakryvali jeden pred druhym:) Pri zaverecnych titulkoch ma prekvapili take zablesky scen, kde ukazali Metal Mana ako lieta. Asi to bolo vystrihnute z ineho filmu, pretoze urcite by to tvorcovia tohoto paskvilu nedokazali tak urobit. To bola asi aj najlepsia cast filmu a zaverecna skladba pri titulkoch tiez bola fajn, ale to zas neni moc, aby som tento zvratok hodnotil lepsie, ako mu davam teraz. ()

Reklama

Reklama