Reklama

Reklama

Krvavé vykoupení

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Producent videohier Johnny Dash (Craig Zimmerman) nahovorí svojich zamestnancov Adama (Ryan Merriman), Lee (Haylie Duff), Maggie (Mimi Michaels), Perryho (Danny Nucci), Bassa (Troy Winbush), Paula (Jonathan Slavin) a Mikea Chena (Jamison Yang) na spoločný teambuilding do lesov v severnej Kalifornii, s poetickým názvom Jasper Park. Plánuje zorganizovať „kráľovskú bitku“ s paintballovými pištoľami, aby vo svojich podriadených prebudil zmysel pre boj. Nik z nich však nerátal s tým, že zábavná adrenalínová hra sa zakrátko zmení na krvavý boj o život na nepriateľskom území, ktoré evidentne obývajú duševne úplne vyšinutí maniaci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasika. Šílená sekta buranů vládne v jinak opuštěných lesích a její členové páchají svinstva na (kom jiném, než) nevinných návštěvnících z civilizace. Aktuální partou obětí je sedm kolegů z práce, kteří si sem spolu s šéfem přijedou zahrát paintball jako bonus za dobře odvedenou práci. Ano, BACKWOODS se podobá tuně dalších filmů, namátkou ROVDYR, JUST BEFORE DAWN, WRONG TURN 2, TIMBER FALLS... Ale na to bych nenadával, být zastáncem originality, vyberu si jiný žánr. Tady je na škodu poměrně amatérské vzezření, žádný kozy ani odvážnější scény, žádný (nebo jen minimální) gore. Zápletku se sektou a závěrečnou honičku bych taky radikálně překopal, ale co, není to žádná katastrofa. Jen průměr. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

(Paintball nehraju a do téhle krávoviny bych cíleně nešel, ale dávali to v televizi, tak jsem to holt měl puštěné jako křoví). Když zlý manager dostane od ještě zlejšího managementu firmy za úkol snížit stavy zaměstnanců, ovšem nějak nenápadně, aby nenasral odbory, jde na to fikaně... od lesa. Vyselektuje pár přebytečných zaměstnanců a pozve je... kam jinam, než do lesa. Tedy, řeknu vám, že coby obchodník jsem pěkných pár teambuildingů už taky zažil, ale takovéhle fatální ztráty na lidech jsme nemívali! Většina z nás to přežila. Ovšem v tomhle Trtkavém vykoupení managerských prémií se stmelování kolektivu moc nepovedlo. A film už vůbec ne. Jedna věc je naplánovat teambuilding-slasher, který zaměstnance nejen stmelí a proklepne, ale i vyklepne slabší mužské kusy a spolupracovnicím zajistí dostatek sexuálního harašení, druhá věc je pak realizace. Uděluji jednu firemní hvězdu – za tu trefu do oka kuličkou z paintballové zbraně. Náš borec sestřelil krvelačného domorodce ze stromu jak veverku! (nikoli však šavlozubou ;-) A ať nežeru, přihodím i prémie a hvězdu navíc pro přeživší – za to, jak mě film motivoval k sepsání ALTERNATIVNÍHO SCÉNÁŘE. Můj čtyřhvězdičkový remake Krvavého vykoupení bude trochu jiný žánr - DOKUMENTÁRNÍ SLASHER, který pojednává podrobně o běžném pracovním dni, drobných radostech, starostech i láskách v jedné zajímavé komunitě retardovaných a stihomamem trpících sadistických vidláků. Zatímco jejich nešťastné oběti (muži na maso, ženy na chov) jsou tam jen do počtu a jako kompars dělají těm úchylům jen křoví. V lese i u nich doma, v tom jejich prakticky a vkusně zařízeném bunkru. ()

Reklama

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Veľmi dôkladná vykrádačka filmov ako Texas Chainsaw Massacre či Wrong Turn. Aj tie postavičky vražedných kreténov ( obrovský dementný vidlák, šerif-vodca bandy ) sú odtiaľ brutálne obšľahnuté. Istú dávku napätia to má, ale inak je to priemerná nuda o paintballistoch ktorých zajme dáka pošahaná sekta pretože si myslia že sú od FBI. Nasleduje nejaké to pobehovanie lesom, strieľanie, pasce a tak... Tvorcovia filmu sa evidentne snažili aby ich výtvor bol čo možno najštandardnejší a bez akejkoľvek invencie či nedajbože vlastných nápadov. A Bisťu, podarilo sa. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak uvediem recept na horory podla rezisera Weissa. Zoberieme co najviac hororov /Pach Krvi, Alien ......./ vkusne z kazdeho filmu vytiahneme nejaku scenu, a tie nasledne zlepime dohromady. Herecke osadenstvo moze byt aj patricne dementne, staci, ked sa nauci z lajstrov par retardovanych dialogov. Aby sme nezabudli, ze tocime horor, film sa musi automaticky odohravat potme a do toho staci, ked hra nervydrasajuca hudba. Tak to by bola atmosfera vybudovana. Nemozeme zabudat na patricne krvave, ehm, pardon kecupove sceny, pocas ktorych si herecky mozu s chutou ziapat, kolko im hrdlo raci. To by sa dalo oznacit ako strasidelne sceny. Dobre. Tak, a nakoniec si par ludi pojde zabehat, akoze ich niekto nahana. Vyborne, zvladli sme to - a recept na vyrobu hororu je na svete. Staci tomu uz len dat nejaky nazov, pokial mozno aspon trochu strasidelny, napriklad Backwoods a "horor" je na svete. A ja uz len sucho dodam : ODPAD 0 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Když už se rozhodnete natočit miliontou verzi skupinky lidí, kterou na opuštěném místě začnou vraždit, mučit nebo znásilňovat místní negramoti, fanatici nebo mutanti (Hory mají oči, Pach krve, Cabin Fever, Kukuřičné děti 5, Texaský masakr motorovou pilou a tisíce dalších), tak to chce něco.................no prostě něco!!!!! Originalita je díky četnosti podobných námětu téměř vyloučená a tak nezbývá než se do podvědomí vloudit mozky rozmazanými po zdi, proudy krve, sekerami zaseknutými v hlavách - zkrátka nechutností a brutalitou jednotlivých scén. U Backwoods bych se skoro bál použití slova horor - je mi líto, ale tady není vůbec nic a co ten záběr na zmačkaného borce s bouhačkou v ruce na pozadí s právě vybuchlým autem - to měl bejt Bruce Willis????????? ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama