Carlos BrooksKamera:
Michael McDonoughHudba:
Zack RyanHrají:
Briana Evigan, Charlie Tahan, Garret Dillahunt, Meat Loaf, Peggy Sheffield, Mary Rachel Quinn, Tom NowickiVOD (1)
Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)
Videa (1)
Neuvěřitelně béčkový rádoby horor, u nějž se úplně bez problému můžete klidně koukat i na jiný film a požitek z Burning Bright to nijak nezmenší. Prostě jim po baráku běhá tygr. Až se divím, že si toho úžasného námětu nevšiml Hollywood a nenatočil o tom alespoň tří dílnou hororovou ságu, ve které by se na konci hlavní hrdinka a tygr do sebe zamilovali a měli by spolu tucet malých mikrovlnek - co to plácám za blbosti? No alespoň by to o něčem bylo! ()
Oceňujem snahu o oživenie žánru " ANIMAL TERROR ". Ale nič viac. Urobiť z tigra blbca , ktorý v umne nasnímaných prestrihoch terorizuje 2-člennú rodinku v 2-poschodovom domčeku...to ee ! Bez tigra a s ďaleko silnejším " strangerom " si poradila v časoch minulých J.Foster . Podplachtová záležitosť na nedeľný večer. ()
Veľmi jednoduchý dej, ktorého záver bol od začiatku predvídateľný. Polovica filmu nuda, zobrazenie minulých udalostí v podobe rozprávania, čo bolo, vykreslenia vzťahu nevlastného otca a dievčaťa s bratom atď. Druhá polovica, začína boj o život. Napätie celkom slušné, len miestami to chcelo určite vylepšiť. Trikovo taktiež. Miestami to bolo dosť reálne a miestami bolo vidieť dosadeného tigra do obrazu. Výkony celkom slušné, len tomu chlapcovi som až tak celkom nežral, že je ozaj autista. Nakoľko mám rád natural horor, v rámci video-tv žánru spokojnosť. ()
Dom ako klietka s hladným tigrom a retardovaným chlapcom z ktorej sa nedá dostať kvoli zabedneniu pred hurikánom znie veľmi čudne, ale na horor sa to môže hodiť. Všadeprítomné hlúposti však dojem veľmi kazia - nemožnosť ničím rozsekať zabednené okná, tigrove zákerné zničenie mobilu, chlapcove bezúhonné pobehovanie a posedávanie pred tigrom a mnohé iné. Námet je rozhodne zaujímavý, ale veľmi mi vadí a nedokážem sa povzniesť nad hlúposťou celého filmu. ()
Překvapivě povedený film. Čekal jsem budto nudu nebo béčkový film s digitálním tygrem, ale mýlil jsem se. Film se rozjede sice pomalu ale i tak jsem se celkem bavil. Poté co se ale tygr dostane ven tak je to paráda, napětí se dá krájet scéna kdy je hlavní hrdinak v tý rouře na prádlo jsem byl napnutej jak struna. On samotnej tygr je parádní a hezkej, naneštěstí se tu tvůrci nespolíhaly na efekty tak jich je tu minimum. Evigan hraje obstojně a i když občas udělá kravinu kterou bych teda nikdy neudělal tak byla obstojná. Horší to bylo s tím malým frackem kterej mě strašně štval. A konec nebyl podle mých představ, ale jinak moc pěknej film. ()
- Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)
- Herečka Kelly (Briana Evigan) nikdy nepřišla do styku se skutečným tygrem. (ARI50)