Reklama

Reklama

Recenze (6)

swamp 

všechny recenze uživatele

Pohodová a úsměvná rocková parodie na muzikály typu Jesus Christ superstar. Místy hrozně vtipné, občas ale nuda. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Taková úžasná sestava se tu sešla - většina Mighty Boosh, Douglas a Moss z Ajťáků, Zuzánek z Peep Show... Film s takovými ikonami britských sitcomů (chybí tu už fakt jen duo Mitchell/Webb... plus Matt King) už od pohledu evokuje můj splněný sen, jenže ve finále to celé dopadlo sotva průměrně. Neříkám, některé ty scénky byly skvělé, většinou ty s Berrym nebo Barrettem (a Ayoade jako Josef a Fielding jako pastýř je taky celkem něco :D), ale jako celek mě to prostě nevzalo. Asi za to může hlavně to, že moc nejsem na muzikály a hlavně ne na ty, kde se neustále jenom zpívá - a to byl i tenhle příklad. A ačkoli to byla parodie na ně, stejně mě to pořád jaksi míjelo. 3* ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Remástrováno z 19/12/1978. To si zase jednou komici udělali radost (produkoval to S. Coogan). Neznám rockovou operu se silnějším obsazením. Texty psal M. Berry a R. Ayoade. Hudbu dělal samotný Berry (to je možná škoda, protože Julian by mu určitě pomohl). Další povedená parodie, kterou jsem více ocenil až po třetím zhlédnutí (poprvé jsem to viděl asi před 5 lety). Co vyzdvyhnout dříve? Určitě gesta Berryho; taneční kreace Ayoada; všechny vystoupení Barratta - ale hlavně ta uvodní s přísedícím Fulcherem (červená čepička), N. Fieldingem (taky červená) a G. Linehanem (žlutá čepička); Fielding pastýřem; rytmické/obrazové opakovačky; ....... to bych pomalu musel přepsat každou scénu. Není bez zajímavosti, že Barratt (Tony) a Julie Davis (Rut) spolu ve skutečnosti mají dvojčata. _ Nějak jsem se rozepsal, tak už radši končím (v uších mi totiž zní vaše GET OUUUUUUUUUUUT!!!). E.po.chál.ní počin. ___ EDIT 2016: Pokaždé, když si tu čtu tenhle svůj koment, tak se musím profackovat, protože všem musí být jasné, že Linehan hraje "food kritika" a nemá žlutou čepičku :( ()

matolas 

všechny recenze uživatele

Celá súčasná špička britskej komédie v 30 minútovom muzikále o zrodení Ježiša z pohľadu krčmára. Richard Ayoade ako Jozef, no proste paráda! ()

victim42 

všechny recenze uživatele

Slibovalo to skvělou zábavu. Strašně ji ale sráží trapné vyzpívávání úplně banálních dialogů. Slibné momenty se objevují, ale jen když jsou všichni smrtelně vážní. Raději bych, aby se o parodie nepokoušeli. Nebo aspoň nestřídaly postavám hlasy, jako třeba když je na place Ayoade a kromě něho evidentně zpívají jeho part dva další lidé. Stačí ukázat osazenstvo IT crowd o třicet let mladší a višchni budou spokojení :-) Pořád nevím, jestli je to vážné nebo ne. ()

Reklama

Reklama