Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl s cigaretou, plechovkou piva a solidně pučícím panděrem? Přesně tak - a navíc s křídly! Archanděl Michael se v podobě obtloustlého hromotluka s velice zemitými způsoby vydal na Zemi, aby tu pomohl dvěma skeptickým duším najít ztracenou cestu - k sobě, ke smíchu a především k lásce. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (122)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Scientológ John Travolta je príšerný herec. Fakt otrasný. Nedokáže presvedčivo stvárniť žiadnu postavu. Jedine geniálny režisér Quentin Tarantino z neho vydoloval bravúrny výkon, keď ho obsadil do úlohy Vincenta Vegu vo filme Pulp Fiction. Inak sú všetky Travoltove herecké snahy úplne márne. Ani v komédii "Michael" neprekročil svoj tieň. Mal zahrať podivného nekonvenčného anjela, ale bohužiaľ to zasa všetko pokafral. Mohol to byť celkom zábavný film, keby bol titulnú úlohu stvárnil niekto iný. ** ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hned jsem dole, jen co najdu cigára." Do kostela chodím pravidelně jednou za deset let, ale kdyby tam každou neděli sestupoval z nebes archanděl Michael, tak bych patrně zašel častěji. S tímto skvělým bojovníkem, který bez zranění absolvoval 6366 soubojů, jsem si užil skvělej nástup - zarostlej pupek, drbání na koulích, vyzunknutou plechovku piva a řádný krknutí. To je chlapák. To mě neomrzí. Pak už to až taková sláva nebyla, ale souboj s býkem nebo vzteklej šéfredaktor jsou atributy, na který se těším při každý repríze. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný film, který, přiznejme si, drží pouze úžasná hlavní postava, kterou skvěle ztvárnil John Travolta. Příběh je originální, i když doplácí na vady scénáře, jenž se spokojí pouze s průměrnou a okoukanou zápletkou. Jistě, je tam plno zajímavých a neotřelých myšlenek, jenže ty to zachránit nedokážou. Škoda jen, že to nejlepší přichází téměř v úvodu a celéme snímku se pak nedaří tuto scénku překonat. Mluvím o příchodu Michaela, jeho dlouhou cestu ke schodům do ledničky a zase zpět. Kamera skvěle zachytila celou tu ošuntilost, která tu zaměňuje typickou andělskou krásu. Jedna z těch lepších road show. [TOP 19/6 57%] ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Což o to, námět je to docela zajímavý a dalo se z něj vytěžit celkem dost. Ale v tom je právě kámen úrazu - nevytěžilo. Film je to sice docela solidní, s obstojnými herci a slušným scénářem, ale něco tomu zkrátka chybí. Avšak co mě docela mile překvailo, to byl John Travolta. Ne že by snad vypadal jak anděl, ale do té role se vložil opravdu dobře a zastínil své ostatní slavné kolegy. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dostat nablýskaný film s dobrýmy herci, ti mě měli za úkol dojmout, vždyť jsou přece Vánoce. Leč moje přání zůstane nesplněno. I když názvem se zavděčil (jmenuji se stejně ), herci taky, tak v čem je problém? Je to romantická pasáž mezi A. MacDowell a W. Hurtem, ta jaksi skřípe, je pro mě nevěrohodná. A John Travolta jako archanděl Michael vše nezachrání... Nevtipnější scéna - Po schodech schází muž oblečen pouze v trenkách na zádech má křídla, v ruce cigaretku, zdravý zpusob života mu evidetně nic neříká, jde k lednice a zní si bere pivo, podrbe se mezi nohama. Ano, je to Archanděl Michael... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama