Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Všeumělka víla Zvonilka dostane od královny za úkol zhotovit žezlo pro obřad zahájení podzimu. Musí do něj zasadit modrý měsíční kámen, aby na slavnosti vyráběl kouzelný prášek. Pomáhá jí elf Terínek, ale Zvonilka je netrpělivá, dokonce se na něj rozzlobí a pak vlastní neopatrností modrý kámen rozbije. Aby situaci zachránila, rozhodne se vypravit na tajuplný ostrov, na němž údajně piráti kdysi ukryli kouzelné zrcadlo, které plní každé přání. (TV Nova)

(více)

Recenze (70)

Izmo123 

všechny recenze uživatele

O mnohem lepší než první díl u kterého byla animace dost průměrná ale tady je velká změna, ne jen že se animace zlepšila ale taky dokonce aji to změnilo postavy a příběh k lepšímů, sice ve filmu jsou jen dvě akční scény které jsou sice o něco lepší ale co tomu příběhu hodně pomáhá že se stále něco děje zajímavého a to je právě v magii, jinak hondotím: Animace 9/10 Postavy 7/10 Příběh 7/10 Celkově hodnotím ⭐⭐⭐⭐ 7/10 ()

Zombi 

všechny recenze uživatele

V rámci pohádek pro děti určitě nadprůměr. Animace sice nijak neoslní, ale taky neurazí, je to krásně barevné, zábavných scének s různými zvířátky (světluška je super) a udělátky je dost a příběh je celkem zajímavý. Nečekejte moderní akční animák, ale spíše klasickou klidnou pohádku a budete spokojeni, tedy, hlavně vaše děti. ()

Reklama

Suzie05 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo úplně jiné kafe než jednička. Zvonilka svou arogancí odradila všechny přátelé a pak je jako pravá blondýnka vzlykáním a pláčem přivábila zpět (ťutíkovské očíčka obměkčí srdce každého, dokonce i mě). Děj tady narozdíl od jedničky byl a docela nečekaně to skončilo, nebo spíš nečekaně pro mě. Určitě se podívám i na trojku. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Děti mají očividně Zvonilku rádi. Vtipné, roztomilé, dobrodružné a pěkně kreslené. CITÁT - Já nic neprovedla........pár dní !!?? V nadupaném bonusu najdete třeba videoklip Demi Lovato z názvem The giff a friend, vynechané scény, podzimní část průvodce roklinkou a další veselé povídání. CITÁT - Bezva. ()

Faila 

všechny recenze uživatele

Zvonilce svěřili měsíční kámen, nejvzácnější a nejdůležitější šutr pro víly, a ona ho rozbila. Zvonilce pomáhal její kamarád, který jí ale svou starostlivostí začal lézt na nervy, tak se k němu zachovala jako pěkná blbka, svedla na něj všechny své problémy a vyhodila ho. Pak promarnila jedinou šanci na záchranu tím, že kouzelnému zrcátku svěřila jako své přání to, aby světluška už držel zobák (další kamarád, který se jí snažil pomoci). A víte co? Nic z toho nevadí, protože jako zázrakem světluška zase začal mlít, odhozený kamarád zahodil svou hrdost a přispěchal Zvonilce (opět) na pomoc a ta nakonec přišla na geniální nápad, jak z rozbitého šutru dostat ještě více kouzelné moci ... Poselství téhle pohádky je vlastně nádherné. Chovejte se jako hovada, ale obklopte se lidmi, kteří vám to vždycky nakonec odpustí. A doufejte, že jste v skrytu své shnilé duše génius (nebo máte alespoň dostatek důvtipu), takže se vám nakonec povede všechny své chyby "napravit". ()

Galerie (35)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama