Reklama

Reklama

No Through Road

Obsahy(1)

Je poklidný večer, fotograf Richard (James Helm) se vrací domů, usedá s vínem v ruce a začíná relaxovat. Tato pohoda je však záhy narušena zděšenou ženou, která se rozhodla v jeho domě ukrýt, a kterou Richard nalézá u sebe v šatníku. Mluví tato žena pravdu, je paranoidní nebo je její vpád do Richardova života pokus o něco jiného? Než se to však Richard dozví, začne surový boj o záchranu jeho domova, života a podstatu lidskosti… (Morico)

(více)

Recenze (18)

anderson 

všechny recenze uživatele

Ďalší austrálsky príspevok do žánru exploitation. Dej je síce ťažko neoriginálny, ale o to tu vôbec nejde. Spravodlivosti (?) nakoniec bude aspoň čiastočne učinené zadosť. Ale pocit bezmocnosti (zvrátenosti) - to podľa toho ktorej strane budete fandiť - vo vás zostane. Špeciálne ešte musím vyzdvihnúť herecké výkony. Najmä predstavitelia záporných rolí sú znepokojujúco desiví. A bez skĺzania ku karikatúre. K deju: Úspešný osamelo žijúci fotograf raz večer nájde vo svojej skrini vystrašené dievča. Vzápätí mu na dvere zaklope dotieravý mladík dožadujúci sa jeho pozornosti. Mladík a dievča sa evidentne poznajú ... (30.4.2009) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Žáner nechcených návštevníkov, ktorí to najprv skúšajú na psychickej stránke obetí a až neskôr sa chopia nejakej tej fyzickej torture, je spústa. Tento ma nezaujal nie kvôli tomu, žeby neobsahoval potrebné ingrediencie, ale kvôli akémusi vnucovaniu sa divákovi. Viete, že to bude tak, zvraty nečakajte. Pre neznalých odporúčam. ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Zprvu poměrně krotké exploitation (s narůstající stopáží značně nabírající na síle) se zuby nehty drží v léty zavedených kolejích a možná právě proto funguje na výbornou. Ne zcela stoprocentně profesionální úroveň je jen ku prospěchu, snímek se tváří velmi syrově a opravdu v divákovi nějaké nelibé pocity vyvolá - a od toho tu přeci tento subžánr máme... Takže pokud nemilujete jen americkou komerci a stěžování si na násilí v exploitationech vám přijde asi tak logické, jako vyčítat chirurgovi, že řeže do lidí, směle do toho. Ostatní ruce pryč, vy si No Through Road nezasloužíte (stejně jako uživatelé IMDb, kteří mu prozatím udělili hodnocení 2.4/10 ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Paráda! Všetko, čo som od exploitation čakal, som dostal v tomto skvelom a krvavom hororíku. Brutálne a presvedčivo zahrané. To fugazi: To si děláš prdel !!!! Něco takovýho tu musí bejt. Ten jeden pako co dal odpad nejspíš utekl z nějaký léčebny. (Pretože len masochisti pozerajú a hodnotia filmový žáner, ktorý očividne neznášajú). ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Exploitation žánr miluji, ale tenhle film si tvůrci mohli odpustit. Vyloženě hrozný, levný a brakový film s céčkovými herci, nulovým scénářem, příšernou kamerou, gore je pramálo a s údivem nechápu jak tohle vůbec mohlo někoho uspokojit. Film trvá hodinu dvacet a z toho hodinu se jen kecá o nesmyslech, navíc film kopíruje většinu lepších filmů ( viz.Strangers). Jediné, co na filmu shledávám násilné je u něj vydržet až do konce. IMDB hodnocení 3,8 si myslím mluví za vše. ()

Reklama

Reklama