Reklama

Reklama

Gekidžóban Naruto šippúden: Kizuna

  • Japonsko 劇場版 Naruto 疾風伝 絆 (více)

Obsahy(1)

Na Konohu zaútočí záhadní létající ninjové ze země Oblohy (Sora no Kuni) zničené za druhé velké války ninjů. Během jejich náletu Naruto potkává doktora Shinou, který pomáhá zraněnému. Později v nemocnici se seznámí i s jeho mladou žačkou Amaru, která se po doktorovi shání, neboť i její vesnice byla napadena. Zatímco je vyslána čtyřčlenná skupinka jako protiútok, Naruto, Sakura a Hinata dostávají misi - pomoci doktorovi a Amaru zachránit jejich vesnici. Jenomže tam na ně čeká překvapení; nepřítel s temnou chakrou. A když už vše vypadá beznadějně, objeví se nečekaný zachránce. (Zíza)

(více)

Recenze (17)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Když už se tu to odsouhlasování jiných komentářů rozjelo, zapojím se do něj také - k onomu souhlasu si však zvolím Naslunda. Vystihl to, co jsem původně chtěl sám filmu vyčítat. Doplním jen, že Kizuna dokonale zapadá mezi všechny ty zbytečné a hloupé odbočky od předlouhých až nekonečných anime seriálů, které vždy do světa a mytologie svého univerza vhodí něco, co se do něj pramálo hodí (steampunk převlečený za chakrapunk), aby to zase na konci nenávratně zničily. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Jasně, závan Pearl Harboru se nezapře, bombardování Konohy bylo trochu přitažený za vlasy, dobře, on i ten hlavní padouch byl takovej ujetej. ALE - já děsně chci, aby Sasuke umřel a nejlépe, aby ho zabil Naruto (trochu emocí, ne? XoD), jenomže po shlédnutí tohoto filmu jsem si říkala, že by bylo opravdu fajn, kdyby se ti dva nakonec spojili a bojovali bok po boku; takže zmatek - co teď? Zabít nebo nechat ho vrátit se? Co teď vlastně chci..? No nic, zpátky k hodnocení... :-) Tenhle film si opravdu užijí jen ti, kteří znají Naruta a kteří žerou Uchihu nebo - jako v mém případě - se nechají okouzlit dočasným partnerství (a to to bylo tak kratičké...). Řadím se mezi Narumaniaky, takže horší hodnocení než **** pro mě neexistuje :-) Toto je velice subjektivní a nespravedlivé ;-) ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Takhle se to má dělat! Oproti prvnímu shippuden filmu tu jasně převažuje akce nad moralizováním (i když je tu stále zastoupeno, samozřejmě). A úvodní nálet na Konohu je silně líznutý Pearl Harborem :) Dokonce i filleroidní postavy nejsou vůbec napřesdržku a celkem dobře zapadnou do Naruto universa. Navíc i děj tak nějak vypadá, že by klidně filleroidní být nemusel (viz jinchuuriki). Jak jsem již naznačil, tak akce je tu opravdu hodně a je zatraceně dobře udělaná...tím se dostávám k animaci a kresbě, která je, jak už jsme u Naruto filmů zvyklý, velice výborná. Kdybych měl tenhle film srovnávat s ostatními, tak má nejblíž k perfektnímu prvnímu filmu (Ninja Clash in the Land of Snow). ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

Neznat seriálového Naruta, film bych si určitě užil daleko víc. Takhle, jako pro pravidelného čtenáře mangy, to je docela zklamání. Vše začíná, když tajemní létající ninjové připlouvají ke břehům našeho ninja světa a napadnou Konohu, kterou dosti zdecimují, a ta se jim chce pomstít. Rozjezd poměrně slušnej, slibující spousty bitek, ale bohužel je to jen vedlejší linie, na kterou se kašle. Hlavní příběh se totiž směřuje k zcela zapadlé vesnici hluboko v jungli, která je z neznámých příčin také napadena, a Naruto se tam na pomoc vydává společně se Sakurou, Hinatou, neznámým doktorem a jeho učněm. Stejně tak tam vyšle Orochimaru i Sasukeho, aby se tam všichni setkali a něco semlelo. To, že příběh postrádá logiku, ukončení všech linií, a tvůrce přišel zcela o smysl pro používání legračních obličejů, by se dalo u Naruta omluvit, ale to by tam muselo být něco navíc. Prostě od Naruta chci spousty různých soubojů, které by hýřily nápady, a soupeři se neustále chytře trumfovali a měli omezenou chakru. Kdo je alespoň trochu jako já, může si nechat zajít chuť, protože prakticky bojuje jen Naruto, a to jen starými známými způsoby. Alespoň tam je minutovej souboj Saie, bez kterého by to bylo ještě horší. Edit: Po druhém zkouknutí musím něco přidat, protože až těch pár 50x viděných ubíjejících scén jsem se dobře bavil. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem na Narutovi ujížděl, dnes vidím jaká je to patlanina, která má v každé scéně emocionální zkrat. Ale od seriálu k tomu to filmu. Tady ty zkraty netrvají a přesto se postavy chovají stejně. Takže jde udělat normální animovaný film o chlapci který má sen a navíc chce zachránit svého kamaráda. Jde to, je to vystiženo. ()

Haide 

všechny recenze uživatele

Naprostá zbytečnost. Chápu, že se snaží všichni ti papaláši ve vedení televizí a dalších společností vlastnících práva k tomuto fenoménu, vyždímat z toho, co to jde, ale... Chápu, že rozpočet je určitě omezený, ale... Pořád doufám, že jednou přijde film, který by byl hodný seriálu, ale bojím se, že je to nemožné už jen proto, že autoři filmů nemohou odhalit nic nového, co ještě nebylo v seriálu, aby nenabourali hlavní příběh. To je hlavní důvod, proč film nikoho nemůže překvapit ve svém vývoji a každý už od začátku ví, že Naruto to tam prostě všechno semele Rasenganem. Jsem obrovský fanoušek Naruta a toto je pro mě doopravdy utrpení shlédnout, ale stejně mi to nedá. Dvě hvězdičky čistě z lásky k postavám a fenoménu obecně. ()

web-dat 

všechny recenze uživatele

Tento film, mě od svého okamžiku překvapil - jak se podařilo tvůrcům do Naruto světa zabudovat pomyslné sci-fi létající stroje, válečné lodě, a další technologie. Je pravdou že od tohoto dílu se nedá očekávat, že by zde Naruto ukázal svoje techniky (Rasengan Shuriken nebo Sage mod) které jsou zatím pouze v manze a nikoliv ještě v Anime. A to ani nemůže, protože neuběhl požadovaný čas, aby se Naruto naučil další silné techniky. Ty se bude teprve učit. Kromě toho jsme viděli, že ještě .žije Orochimaru. A nezapomeňme že film vyšel před rokem v Japonsku. Ale co dodat k příběhu? Typický filler, doplněný skvělými hláškami Shikamara, či perfetní bojová scéna Saie doplněná emocemi hlavních postav. Tento film je perfektní pro shlédnutí nedělního odpoledne. Dávám 75 % ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Senzace! Pátý Naruto film, druhý Shippuuden film a pro mě nejlepší z Naruto filmů. Jsem nadšenej z toho, jak dokázali tvůrci nenásilně zakomponovat odlišný děj filmu do seriálu. Ta naděje, že Sasuke není úplně ztracenej případ, po dlouhé době společný souboj Naruta se Sasukem po boku, to bylo opravdu velice pozitivní a potěšující. Trochu mě zklamali, že Hinata byla tentokrát úplně neschopná a do počtu, ale zase aspoň Sai dostal trochu prostoru a byl cool. Velká spokojenost! ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Film Pouta je pěknou kooperativní strží Narutových Rasenganů. Na scéně se po delší odmlce ukazuje i Sasuke, který toho zas tolik nepředvedl. Zdá se že skrytá Listová si v minulosti nadělala víc nepřátel než spojenců, jinak by nebyla pokaždé terčem útoku nějakého šílence nebo zmagořených národů. I přes menší počet účastníků Listové je film pěkně zpracován a dá se říct: je na co koukat. A komu se to nelíbí, ať si... ()

Shley 

všechny recenze uživatele

Tento film se rozhodně řadí mezi nejlepší Naruto filmy. Příběh je opravdu povedený, akční, nápaditý a zabyvný. Rozhodně bylo pěkné vidět jak Naruto a Sasuke bojovali bok po boku. Tento film si opravdu dokáže užít ten kdo zná seriál a vi o co jde. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Začátek trošku přitažený za vlasy. Bombardováno Konohy ze vzduchu, to jako vážně? Ale zbytek se mi líbil. Amaru je sympatická, hlavní zloduch ujetej, Naruto a Sasuke bojují bok po boku. Nebýt vznášející se pevnosti, což byl rušivý element, tak bych možná hodnotila i výše. Ending filmu je poslouchatelný. ()

KaKKashi 

všechny recenze uživatele

Opravdu první naruto film který jsem dokoukal do konce, jinak ta kvalita filmů odpovídá slabým fillerovým dílům. stejně jako následující film velké překvápko..ale asi to snížím na čtyři, pět mam pro dědice ohnivé vule...:-) ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu se opět ukázalo, jak má Naruto Sasukeho rád a chce ho přivést zpátky, což se mi velmi líbilo. Děj/příběh je na 1*, animace celkem dobrá, ale občas se mi líbily méně fighty a na pět hvězdiček to prostě nemá. Hudba taky skvělá :). 75% ()

BigBen87CZ 

všechny recenze uživatele

Ano, dějová linie je poněkud podivný spletenec ... ano, moc to nezapadá do vývoje celého seriálu, ANO ... taky by mě zajímalo v jakém čase se to vlastně odehrává, páč některý "pomůcky" jsou i dneska tak trochu sci-fi ... Ano, také mi přijde divné, že zatímco jedna strana přijde se stovkami ninjů a na prdel jim pak dá samotný Sai, Naruto a Sasuke ... na druhou stranu, za to, že Sasuke poprvé od odchodu z Konohy ukázal, že není všechno zas až tak jednoznačné, za to, že to byl jednoznačně nejzajímavější Naruto fim, za nového (bezocasého) démona a za nové (spíš názvy, než typy) Raseny ... 80% Jinak ... jediná škoda, že kucí nespojili síly a techniky dohromady ... jaké jméno by se Vám líbilo ? Rasedori, Chidoras, Rasechi ? :D ()

Reklama

Reklama