Reklama

Reklama

Aerosmith: You Gotta Move

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (5)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Jenom si říkám, jak to mohl bejt skvělej koncert, kdyby ponechanej tak jak je a nikdo mezi j ednotlivý písničky necpal ty záběry z natáčení desky, zákulisí, setkání s fanoušky a rozhovory, které ještě ke všemu přesahují do jednotlivých písniček, takže většina předeher a někdy dokonce i kytarových sól je utlumena a vy slyšíte mluvit někoho z kapely. Je to velká škoda, protože Aerosmith na živo mají obrovskou šťávu a bylo to vidět i během jednotlivých skladeb. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Peckovej koncert na kterém jsem pár let zpátky denně ulétával. Joe Perry na kytaru válí jako za mlada a druhá polovina toxických dvojčat rozhodně nezůstává pozadu. Jediné, co mi trošku vadilo je fakt, že se jedná o sestřih z několika koncertů, takže se členové kapely během jedné skladby klidně i několikrát "převléknou" a následně i "teleportují". Jinak ale poctivá rocková show jak se na takovou legendu sluší a patří. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Ako tu bolo spomenuté, mohol to byť skvelý koncert so zaujímavými dvd bonusmi. Takto je to mix, ktorý pravých fanúšikov určite nepoteší. Ale Aerosmith a ich hudbu mám veľmi rád... 75% ()

Majoslav11 

všechny recenze uživatele

Ďalší z koncertov, ktorý neplynie ako jeden celok, ale je predeľovaný výpoveďami jednotlivých členov kapely, prípadne scénami zo života počas tour k albumu Honkin On Bobo. Nie každému to môže byť po chuti, pamätám si na jeden záznam koncertu, kde ma to neuveriteľne iritovalo. Možno ďalším mínusom je, že záznam je z dvoch koncertov, čo mi vadí asi viac ako prúpovídky. Napriek tomu, nasadenie a súhra kapely je úžasná, vyvažuje to vyššie spomenuté nedostatky. Joe Perry je veľký frajer, veľký. Na plný počet to nie je, tak tri a pol to vidím. Čiže zaokrúhľujem na štyri. ()

Reklama

Reklama