Reklama

Reklama

VOD (1)

Hesher je samotář. Nesnáší svět a lidi kolem. Má dlouhé mastné vlasy a amatérsky udělané tetování. Je podvyživený a hrozně moc kouří. Miluje oheň a vyhazování věcí do vzduchu. Žije v dodávce, dokud se ale nesetká s TJ. (Filmbox)

Recenze (132)

Ferenzo 

všechny recenze uživatele

Na tento film jsem se moc těšil a ačkoli podle traileru jsem byl nabuzen, skutečnost bylo trochu jiná, ale ne zase o moc a tak to stejně bylo moc pěkné pokoukání. Nesmíte od toho čekat tolik a pobavíte se. Hlavní role punkáče je exclusivní vystoupení i jeho přístup. Rodina malého chlapce je taky k pokoukání a ten konec :D:D:D:D 75%. ()

miki68cz 

všechny recenze uživatele

Na můj vkus příliš negativní, tyhle filmy bez špetky pozitivní lidskosti nemusím, až takhle špatné to snad ve společnosti není. Hesher je tupec a není vtipný, všechno podělá a nemá cit. Tatínek je dement, Rainn Wilson je tragický neherec, Portmanka je plochá jak letiště a její role je ještě plošší, kluk je divnej a neví si s ničím rady. Film bez tématu, který nemá co říci, co předat, co sdělit. Tenhle film ze srdce nedoporučuji ()

Morrie 

všechny recenze uživatele

Chce to pořádný nadhled, ale ve své podstatě je to dokonalý. Drží si to stejnou notu po celou stopáž a hlavně diváka neustále překvapuje. Samozřejmě, že se na to člověk podívá kvůli Natalie Portman a Joseph Gordon-Levittovi, ale film by fungoval i bez nich. Jen nechápu co na tom Portman tak zaujalo, že to i produkovala. :) Je to šílený, sprostý, občas vtipný a trochu smutný. Rozhodně, se na to nedá zapomenout. ()

kirmakX6on 

všechny recenze uživatele

Celkově trochu pomalé, několik poněkud patetických scén...ale jinak velice originální a duchaplný "terapeutický" film, z kterého si lze vzít do života vícero poučení. Když se k tomu připojí místy opravdu hodně hořký až katarticky působící černý humor a krásná Natalie s velkými brýlemi, mohu vřele doporučit nejen milovníkům psychologických filmů. ()

Anagram 

všechny recenze uživatele

HESHER WAS HERE! Nevím co tu každý má, ale pro mě je to jeden z nejsilnějších filmových zážitků za posledních pár let. Člověk kolikrát neví, jestli se smát nebo brečet. Emoce v tomhle filmu jsou a ne, že ne. R.I.P. Cliff Burton. ()

Temnota 

všechny recenze uživatele

Netreba sa nechať odradiť primitívnymi rečami a vulgarizmami, skrýva sa za nimi oveľa viac. Hesher je Susserov prvý celovečerný režijný debut, po scenáristickej stránke máme presne v prvých desiatich kľúčových minútach expozície znázornenú tému a hlavnú postavu a jej dramatickú potrebu - jeden z ukážkových príkladov. Herecke obsadenie poteší, tragédka Portman, Rainn Wilson trpiaci post traumatickym stresom a Joseph Gordon-Levitt si drží kvality a ukazuje sa v inom svetle na aký sme zvyknutý. Hesherovu (Leviitt) mystickosť utvára aj to že nepoznáme vnútorný život postavy (život postavy sa odohráva od narodenia po okamžik začiatku film) ale poznáme iba vonkajší (život postavy prebieha od začiatku filmu do konca). Hesher je v zásade kladná postava ktorá jednoducho musí každú pozitívnu reakciu pokaziť negatívnou proti reakciou. Nutnosť podotknúť ,že soundtrack si vychutnajú priaznivci thrash a heavy metalu. ()

asader 

všechny recenze uživatele

Rád bych v komentáři odůvodnil,proč mě takový divný film s hodně divnym týpkem,tak dostal,ale prostě to nevim.Možná to je tou atmosférou filmu.Něvěřil bych,že tak divnému filmu dám 4hvězdičky,ale prostě musím,protože jako drama to působí výborně.8/10. P.S-Josepha Gordona-Lewitta bych rozhodně nepoznal. ()

ellessar01 

všechny recenze uživatele

Mistama depresivni, jindy naprosto kulervouci az se clovek divi jaky je Hesher neskutecne hovado...opravdu velke prekvapeni a tojsem od tohodle filmu nic necekal... ()

swinevenca 

všechny recenze uživatele

Závěrečná absurdní scéna tomu paradoxně trochu dala smysl, ten maňas to asi celou dobu nemyslel špatně, jak dokládaj jeho prasácký "podobenství". Ale nemůžu zapomenout na to, že první půlhodinu - a možná víc - mi tam naopak nedávalo smysl vůbec nic a ten film byl jen sprškou fucků s pár vtipnejma scénkama. ()

Kokutek 

všechny recenze uživatele

Hrozná nuda. Ale ukrutná. Fórky na mě nefungovaly a všichni mi lezli na nervy. Přiznávám se bez mučení, nedal jsem to celý. ()

Wade W. 

všechny recenze uživatele

Joseph Gordon-Levitt sa zmenil z charakteru slušného mladíka na anarchistického rockera.A ide mu to skvelo.Netrápi sa podpaľovaním hocičoho na čo narazí, mlátením pubertiakov a napchá sa vám do domu ani to nezbadáte. Skvelo je zvládnutá aj dramatická časť filmu ktorá sa zaoberá mladým T.J om a jeho vzťahu k jednému vraku auta. ()

Hubna 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se koukl hlavně kvůli Josephu Gordn-Levittovi. V tomhle směru jsem byl nakonec spokojený, protože Heshera zahrál snad nejlíp, jak to jen šlo a upevnil si u mně pozici jednoho z nejoblíbenějších herců. Daleko míň mě zaujal zbytek postav, na kterých chce film stavět. Všichni jsou pořád strašně smutní (což je pochopitelné) a tím pádem má film takovou zvláštní atmosféru, která by měla na diváka nějak zapůsobit. Na mě ale jaksi nefungovala, prostě mi bylo docela jedno, co dalšího se stane a kdo další dostane přes hubu. A toho tvůrci dosáhnout asi nechtěli... ()

schaff 

všechny recenze uživatele

Na Josepha Gordona-Levitta by som nečakala, že by mu sadla takáto postava, ešte k tomu, že to malo byť skôr smutné, dosť som sa nasmiala a chlapca mi bolo skôr lúto, ako stále padal, ako že prišiel o mamu... Ale celkovo ma to bavilo, vydarilo sa. ()

complex 

všechny recenze uživatele

v prvom rade som zvedavý na ďaľší film od Sussera, lebo takéto žánre a štikačiny mám naozaj, že rád... a v druhom rade Joseph Levitt si zasluži tiež riadny obdiv, pretože zahrať takúto rolu je celkom, že obtiažne... celkovo sa divím, že obsadenie filmu bolo veľmi veľmi slušné... a ja som s týmto filmom spokojný viac ako dosť, pretože som vôbec nečakal niečo také po prečítaní recenzie... vrelo odporúčam pre tých, ktorí majú radi drámy z trochu iného súdku... ()

ragtime 

všechny recenze uživatele

Prvá polovica k...vsky vtipná, Gordon-Levitt si to musel náramne užívať, potom sa z toho stala moralitka s nálepkou "independent". Ale chápem, prečo tento film vznikol. Sranda to musela byť ohromná. ()

Epco 

všechny recenze uživatele

Titulnú postavu z filmu by som najradšej nakopal do vajec, narozdiel od iných podobných postáv nefunguje stmelujúco a ani pozitívne neovplyvní konanie postáv, ale to je zámer. Je to hovädo, ktoré na všetkých a všetko kašle, a presne toto si zasúži otec rodiny, ktorý apaticky sedí na gauči. J.G.Levitt si postavu Heshera užíva, ale jeden herec film nerobí, je to proste málo. ()

FAxPR 

všechny recenze uživatele

super záležitost. postava Hesher je chvílema totálně na pěst, ale "he can help" doufám, že můj táta taky někoho takovýho potká.. ()

Welsiot 

všechny recenze uživatele

Nějak mě to nepřesvědčilo, Hesher si v celkovém součtu hraje na něco, co není...no a takhle prachbídně (ne)využít Natalii? Ostuda. Ale určitá filmařina tam je. Výborný Devin Brochu. 65% ()

Reklama

Reklama