Reklama

Reklama

VOD (1)

Dlouhých 40 let uteklo od chvíle, kdy E.F. Bloodworth (Kris Kristofferson) opustil svou milující ženu a syny, aby se vydal na novou životní cestu. Teď, téměř na konci svých sil, se Bloodworth znovu objevuje a musí čelit důsledkům svého dávného odchodu. Psychicky zlomená ex-manželka Julia (Frances Conroy) a její tři synové Warren (Val Kilmer), Boyd (Dwight Yoakam) a Brady (W. Earl Brown) cítí po létech hněvu hořkost, proto se jedinou Bloodworthovou útěchou stává vznikající přátelství mezi ním a Flemingem, vnukem, kterého dříve nestačil poznat. Když ale Fleming potká Raven (Hilary Duff), ženu svých snů, vypadá to, že se bude opakovat již jednou známá historie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (22)

Mia... 

všechny recenze uživatele

zvláštní .. nevím, co říct. Nevím, co si o tom myslet. Asi se mi zdá, že se režisér snažil o velmi silný příběh, který se mu vážně nezdařil. Ale to také není přesné, ono to bylo velice zajímavé. Je pravda, že to zajímavé bylo asi jen proto, že jsem celou dobu přemýšlela, jestli to hodlám vůbec dokoukat do konce. Vážně nevím, příliš rozporuplný názor na to mám .. ()

Avalon820 

všechny recenze uživatele

Bohužel - nemastný, neslaný film, který měl sice celkem velký potenciál, ale ten jeho tvůrci z neznámého důvodu (zvláště v závěru) úspěšně zazdili. Vcelku zajímavý námět, řada známých tváří a celkově nenucené pojetí bohužel nestačilo. Příběh je zpočátku lehce utahaný, nicméně stále vcelku zajímavý, postupně se však mění v cosi nezajímavého, nudného, přičemž závěr samotný je něčím tak neuvěřitelně nablblým, že divák už jenom žasne. A to se raději nezmiňuji o činech a chování některých postav, jež by sedlo spíše tak do období romantismu. Ne, skutečně mě to neoslovilo, spíše než cokoliv jiného to byla zkrátka nuda, nuda a zase nuda. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Život není jednoduchý , když má člověk takovou vypečenou rodinku, jako náš hrdina. Každej kostlivce ve skříni, chlast, drogy, levobočci a já nevím co ještě. K tomu tvrdá palice, neohebná povaha, těžko hledat cestu. Film velmi pomalu vypráví a odkrývá minulost jedné rodiny. Nic jiného se k tomu nedá asi říct. Je to jen o pocitu. Buď ho divák nasaje anebo ne. 60% ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální orgasmus, to je asi tak pojem, který charakterizuje tenhle film :-) Krásné záběry obyčejné Ameriky, příjemná hudba (závěrečné "country" titulky jsem si poslechl do konce se zavřenýma očima) a solidní herecké výkony, Reece Thompson a Hilary Duff opravdu zaváleli. Jinak co se týče obsahu a děje, bohužel žádná sláva... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Herci jedou naplno a atmosféra rodiny žijící na zapomenutém místě překvapivě funguje, ale když dostane hořkosladká vybrnkávačka najednou drsné thrillerové riffy, je zle. Přeplácaný dějový veletoč pošle během pár minut celý Bloodworthovic klan rychle dolů a vzhledem k sympaťákovi Thompsonovi nebo spolehlivému Kilmerovi je to hrozná škoda. Rodinné příběhy se zkrátka musí umět vyprávět. 50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen na motivy stejnomeného románu Williama Gaye (maluti)
  • Původní název měl být Provinces of Night. (maluti)

Reklama

Reklama