Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Annie a Izzy (Milly a Becky Rosso), blonďaté sestřenice Elle Woodsové, se stěhují z Anglie do Kalifornie s přesvědčením, že růžové šaty a malí pejsci jim postačí k tomu, aby sem ihned zapadly a cítily se tu jako doma. Brzy však poznávají, že se od svých spolužaček, které nepomyslí na nic jiného než na peníze, přece jen trochu liší. I proto se proti sestrám některé z nich staví a snaží se je obvinit z porušení zákona. Nastává chvíle, kdy musí Izzy s Annie využít všechnu svou chytrost a šarm, aby očistily svá jména a ukázaly celé škole, že schopnosti blondýnek by neměl nikdo podceňovat ani ve třídě, ani v jednací síni! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (73)

ABLABLABLA odpad!

všechny recenze uživatele

Asi mi vypadnou oči z důlků z té přemíry otřesné růžové a jejich pohazování hlavou a mávání (nemluvě o tom, že vytvořily jeden celý tanec, kdy jen pohazují blonďatou hřívou a mávají). Jak bylo řečeno tohle s jedničkou ani dvojkou nemá nic společného, je to totiž milionkrát větší blbost. P.S. Taky jste tak žasli nad jejich úžasnou dedukcí u "soudu". Koho by to jen napadlo. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

S jedničkou a dvojkou nemá tenhle film vůbec nic společného, snad jen to, že v něm asi třikrát řeknou jméno Elle. Jinak je to dost velká slabota, příběh o ničem, nijak sympatičtí herci, špatný dabing u několika postav. Z toho všeho mně vychází 30 %, protože na druhou stranu jsem viděl i větší zrůdnosti. ()

AGAMENON 

všechny recenze uživatele

KK (Kravózní Koeficient) je 9,5 z 10. Film o dvou zmalovaných, obarvených, vyhastrošených čůzách, který nesnáší místní nána, co sebe považuje za papeže a všemu tomu šéfuje obstarožní bréca. Aneb o krafách, pro krafy. Co chtít víc, že? ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

No nejlepší je dělat stejný název a nebo pokračování a buchnout tam něco jiného je to risk který se povede jednou ze sta případu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Možno pre 12 ročné puberťáčky, či devy, ktoré sa tak cítia, by to mohla byť osvietená zábava. Rozmýšľam však, či by im to bolo do budúceho života prospešné ( a pre ich okolie ). ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Tak řeknu to takto:podívala jsem se na tento film s domněním, že to bude alespon zpoloviny dobré jako ty předchozí,jelikož jsem zvyklá,že třetí díly bývají nejslabší snad u všech filmů a myslela jsem si to špatně,protože tohle je naprostá blbost.Reese jim na to asi už nekývla protože viděla, že to není zas až tak populární tak vymysleli tuhle matlanici se sestřenicemi Ellen Woodsové.Ještě jednou říkám blbost. ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Dvě pitomé ne moc pěkné husičky se cpou mezi majetnou elitu oblbováním prodavačů ve značkových buticích a stejně chudých spolužáků, načež vyštípou z elitní školy bohatou nánu a ona musí na školu pro chudou pakáž. Jaký má tento film smysl? ()

WolfR odpad!

všechny recenze uživatele

Můžete mi někdo říct, proč se stále pokračuje v téhle hloupé filmové sérii pro slabomyslné? Všechno to je tak laciné, trapné, nesympatické, já prostě dále nemám slov! Předchozí díl mohli vydržet jen ti nejsilnější a nejzarytější jedinci, kteří mají imunitu vůči imbecilitě. Ale tohle, tohle přátelé, nevydrží nikdo! Dokonce ani takové podobné individua jako ty v tomhle filmu! Od tohohle prostě utečte! Odpad! ()

LukeUp odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je špatný, hodně špatný....už předchozí 2 díly byly trošku moc růžové, ale tady už je té růžové tolik, že se toho ani Reese Witherspoon nechtěla účastnit... ()

Mishqo

všechny recenze uživatele

prečo sa zbytočne snažia vytvárat pokracovania uz aj tak nie moc uzasnych filmov....jednotka bola este celkom zabavna ale po velkom "uspechu" dvojky by som tea neriskoval natacat trjku...ale cak ich peniaze ()

TonySad odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto typická ukázka filmu pro mladé pubertální holky, které si myslí, jak jsou sexy a každý je obdivuje. Navíc nevidím žádnou souvislost s předchozími díly až na to, že na začátku zazní jméno Elle Woodsové. Co dodat? Radši nic... ()

Reklama

Reklama