Reklama

Reklama

Boy Meets Girl

(seriál)
všechny plakáty
Ukázka z filmu 1

Recenze (5)

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Rachael Stirling a Martin Freeman. Dvě velká lákadla pro tuhle minisérii. Danny, vyznavač konspiračních teorií a pracovník v DIY, si vymění tělo s Veronicou, módní novinářkou. Ona má přítele, kamarády a peníze a on smradlavý kutloch a dluhy. Rozhodně nejde o komedii, ačkoliv by to Dannyho první krůčky ve Veroničině těle mohly naznačovat. A kolem Dannyho (tedy Rachael Stirling) se točí většina děje. Objevuje Veroničin "dokonalý" svět a zjišťuje, že peníze (jak jinak) nejsou všechno. Mohlo by se tedy zdát, že jde jen o klišoidní příběh o tom, jak si dát život dohromady poté, co ujdete dlouhou cestu v cizích botách. Jenže je tu poměrně silně podaná problematika identity a šílenství ve chvíli, kdy chce Danny Veroničin život převzít doopravdy. Škoda jen, že rozuzlení působí uspěchaně, když si předtím seriál dával na čas. Mám nutkání ohodnotit tuhle minisérii jako průměr, ale brání mi v tom vynikající Rachael Stirling a dojem, že se v tomhle díle dá najít víc, než se na první pohled zdá. ()

anderson

všechny recenze uživatele

MARTIN FREEMAN v tejto sérii stvárňuje "lúzra", ktorý sa po zásahu bleskom ocitne v tele ženy, šéfujúcej akémusi módnemu plátku ... Po prvej epizóde to vyzerá nádejne. (3.5.2009) ()

ReneeS 

všechny recenze uživatele

Na tohle téma jsem viděla a četla haldu povedenějších příběhů. Takhle useknout konec, hloupěji to vymyslet snad už nemohli. Celkově průměr. Rachael byla výborná, Martin se taky snažil, ale jeho postava tam v podstatě nebyla, těch pár štěků nestálo ani za řeč. Rozjeli tam tolik témat a nic z toho. Přitom kdyby to mělo lepší příběh, nepohrdla bych ještě pár díly. ()

Fanita 

všechny recenze uživatele

Skvelé herecké výkony, humor úžasný, tiež som sa k seriálu dostala cez Martina, ale uchvátila ma aj Rachael...Skvele! ()

Nikki.Nikx 

všechny recenze uživatele

Nebudu zastírat, že jsem se na tenhle seriál dívala čistě jen kvůli Martinovi. Proto mě hluboce nasral fakt, že se mnou tvůrci tvrdě vy....no tak nějak. Upřímně mi seriál přišel dost nudný. Mohla to být taková podívaná, že bychom se všichni za břicho popadali, protože v tom námětu se nabízí hodně šancí pro vytvoření tak vtipných situací, že by nás to vystřelilo z bot. Což se tady bohužel nekoná. Odfláknuté. Kamera mě silně nebavila a Veroničin přízvuk mě otravoval celou dobu. ()

Reklama

Reklama