Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesničan Cheh Lung (Bruce Li) nedokáže ubránit svůj malý podnik před gangstery. Požádá tedy starého slepce, který je sice pouličním žebrákem, ale také mistrem bojových umění, aby ho učil kung-fu. Dokáže se nakonec Lung postavit svým nepřátelům, ochránit svou rodinu a získat nazpět svůj podnik? (Epistemolog)

Recenze (2)

Modiwish 

všechny recenze uživatele

Film bych zřejmě ohodnotil 3 hvězdama, ale povedené souboje mě nutí tu jednu hvězdu přidat. Děj nemá cenu asi komentovat - prostě klasika, kterou od tohoto žánru asi čekáte. Bruce Li mi zase dokázal, že pokud trapně nenapodoboval Bruce Lee, mohl to být pro mě celkem snesitelný kung-fu bojovník a herec. Sám mi to v několika filmech dokázal...stejně jako tady. Jak jsem již uvedl, tak souboje se choreograficky velice dobře povedly a ve filmu můžeme zahlédnout zkušené bojovníky. Na začátlu se mihne Bruce Tong, dále se objeví v roli hlavního záporáka Kong Do, Yang Cheng-Wu v roli Tygra, a mnoho dalších. Samozřejmě nechybí ani starý mistr ztvárněný Siu Tienem Yuenem. Ačkoliv se teda jedná o průměrný film, tak za souboje jsem ochoten tu jednu hvězdu přidat. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Film je skôr trápnou paródiou na bojové umenia ako ich reálnou ukážkou. Neviem čo by som viac mal dodať, možno iba to že snímok som ani nedopozeral, takáto forma snímku nie je moje "karate". ()

Reklama

Reklama