Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři bývalí námořníci Zeb, Jerry a Perez žijí spolu celkem spokojeně v jednom domě. V poslední době si ale začínají uvědomovat, že v jejich domácnosti chybí ženská ruka. Jídlo se moc nedá jíst, s úklidem to taky nepřehánějí a celkově by to chtělo nějakou změnu. Jenže to znamená, že by se jeden z nich musel oženit, a do toho se nikomu nechce. Dobrovolník není, takže jako vždy, když o něco jde, rozhodne hod mincí. Prohrál chudák Jerry, který už byl dvakrát ženatý. Ale jak říkají jeho kamarádi, zapřísáhlí staří mládenci, aspoň ví, do čeho jde. Takže teď už jen sehnat nevěstu a bude to. Jako nejlepší způsob se jeví dát si inzerát do novin, tam aspoň mohou napsat všechny své požadavky bez obalu. Z hromady odpovědí vyberou tu nejlepší a teď už jen čekají na nádraží na příjezd budoucí paní domu. Proboha, snad to není ta bezzubá šereda, co právě vystoupila z vlaku? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Olík 

všechny recenze uživatele

Trojice hollywoodských bardů nás nechává mile kolébat líným tempem této neškodné důchodcovsko-námořnické lovestory, takovým „žádný děj“ stylem, že místy hrozí divákovo upadnutí do komatu. Ti, jenž dali Zlatým chlapcům čtyři hvězdičky se buď nenechali uspat, jejich věk a životní příběh koresponduje s trojicí hlavních hrdinů a nebo na dně hlubiny našli to, co pro mne zůstalo neobjeveno. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Durning, Carradine, Dern, Torn, savage a přece jenom i Hemingwayová v jednom filmu? To nemůže dopadnout zas tak špatně. Ale bohužel tenhle film je tak strašně ukecanej že prostě jinak dopadnout snad ani nemohl, i když Torn a Carradine jsou frajeři tak film samy nedokážou prostě vytáhnout ze dna průměru. Hemingwayvá rozhodně není sexy, ale připadá v každém filmu jako sympaťačka, tady tomu není jinak. On vlastně ten film vypadá hezky a všechno je krásně barevné a příjemné, ale tolik keců v jednom filmu? A proč proboha tolik klišé? Nejsem naštván že jsem film viděl ale bohužel jsem i zklamán, čekal jsem víc. ()

Reklama

JaguarN 

všechny recenze uživatele

Hodně televizní, lehce úsměvné. Spád příběhu plně koresponduje se stářím hlavních představitelů. Pozoruhodná je prakticky absolutní absence jakýchkoli dramatických momentů - ty dva až tři náznaky opravdu nestojí za řeč. Viděl bych to jako vhodný film na nedělní podvečer pro mojí babičku. :-) Zlákala mě tady ta první vysoká hodnocení, ale čtyři nebo dokonce pět hvězdiček? To tedy nevím, nevím, na jaký film jste to koukali, milí přátele... :-) U mě 50%. ()

Fittan 

všechny recenze uživatele

Jsem poměrně překvapen poměrně příkrým hodnocením v komentářích k filmu. Mě tento film nejen že zaujal velmi příjemným hereckým výkonem Davida Carradina, který svou roli uchopil naprosto v duchu doby ve které je děj umístěn. Kdy vše bylo pomalejší, jezdilo se povozy a nejmodernější vynález byl telegraf. Lidé obecně více přemýšleli nad svými slovy a vše bylo vláčné a táhlé jako med. Humor ve filmu nepochází z převážně násilných sketchů a nezní jako sprostý ryk hospody, ale je laskavý, srdečný a ze života. Pravda je, že na takový film musí člověk mít už nějaký nadhled a nejspíš i něco odžito, aby jej vůbec skutečně pochopil. Puberťákovi bych jej jistě nedoporučil. Film je navíc moc pěkně podbarven velmi zdařilou dobovou melodií která mi zní ještě pořád v uších. Skutečné pohlazení po duši. ()

mr.bredok 

všechny recenze uživatele

Film ničím neurazí, má jakýsi příběh a slušné obsazení. Bohužel je ale pravdou, že ani ničím příliš nezaujme. Staří páni hrají ve volném tempu a k většímu výkonu je nepobízí ani vágní scénář. Na druhou stranu je tam pár milých průpovídek a jakési ponaučení pro staré vlky samotáře: Do chomoutu můžeš spadnout vždy nebo Oženit se stačí dva dny před smrtí atd.... ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama