Reklama

Reklama

General Rouge no gaisen

  • Japonsko ジェネラル・ルージュの凱旋 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Povýšená terapeutka Taguchi dostáva list, v ktorom sa spomína nekalé spojenie chirurga s dodávateľom liečiv, čo by v prípade existencie dôkazov bolo trestným činom. Taguchi sa necíti byt na túto úlohu dosť kvalifikovaná. Našťastie ju opäť zachraňuje vyšetrovateľ ministerstva zdravotníctva Shiratori, ktorý sa do nemocnice znovu vracia, tentokrát však ako pacient. Zvláštne je, že aj on dostal podobný dopis...
Zrada, klamstvá, závisť, intrigy, ba dokonca i vražda. Môžu sa tieto slová spájať s nemocničným prostredím? A ako vlastne prišiel obvinený chirurg k prezývke Generál Rúž? (muti)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (6)

Adrian 

všechny recenze uživatele

Osobne pre mna este o kusok vacsie potesenie ako predchodca. Priestor, ktory prvy diel logicky potreboval na predstavenie charakterov sa v sequeli vyborne zuzitkoval na podrobny popis ER nemocnicneho prostredia, ktore jasne a funkcne dominuje aj nad samotnou kriminalnou zapletkou. Idealny prototyp thrilleru z lekarskeho prostredia. ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Pokračování výborného filmu je stejně bezva jako první; postavy jsou zpět, prostředí též a zápletka je jiná, co víc chtít. V podstatě platí to samé co u Batisty, detektivní část je dostatečně promyšlená i spletitá a navíc prošpikovaná občasnými vtípky, jak to má být. Prostě něco, co vás u sebe ty 2 hodiny podle mě udrží, i kdybyste nechtěli, a to je hlavní. ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Snad ještě lepší než předchozí "Batista" kousek na nějž toto dílo nejenže skvěle navazuje, ale je ještě o něco zdařilejší a jako bonus k tomu přidává i zamyšlení jak by některé věci ve zdravotnictví měly či neměly být. Yuko je tradičně skvělá a Hiroshi snad ani komentář nepotřebuje, tomu tyhle role sednou jako zadnice na hrnec :-) Ovšem ze všeho nejvíc mne na konci rozsekala ta lízátka :-) P.S. Takové filmy by si vážně zasloužily české titulky. ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Opět velmi dobrý a napínavý detektivní příběh a zajímavé postavy. Opět je vše zasazeno do lékařského prostředí. Navíc se tu zase objevuje vynikající Hiroshi Abe. Tak tohle snad ani nemohlo dopadnout špatně. Výsledek je ještě o trošku lepší než původní film. Myslím, že charizmatická postava Keisuke Shiratoriho by si zasloužila mít svou vlastní TV sérii. ()

muti 

všechny recenze uživatele

ano dvojka JE o trochu lepsia nez skvela jednotka. nestava sa to vsak casto. povysena terapeutka Taguchi dostava list v ktorom sa spomina nekale spojenie chirurga s dodavatelom, co by v pripade dokazania bolo trestnym cinom. Taguchi sa neciti byt na tuto ulohu dost kvalifikovana. Nastastie ju opat zachranuje vysetrovatel ministerstva zdravotnictva Shiratori, ktory sa do nemocnoce znovu vracia, tentokrat avsak ako pacient. Zvlastne je, ze aj on dostal podobny dopis... zrada, klamstva, zavist, intrigy ba dokonca i vrazda. mozu sa tieto slova spajat s nemocnicnym prostredim? a ako vlastne prisiel obvineny chirurg k prezyvke Generál Rúž? ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama