Reklama

Reklama

Do Měsíce narazil ničivý asteroid a způsobil obrovskou explozi skal a sutin. O několik dní později se začaly na Zemi objevovat neobvyklé přírodní jevy. Zprvu překrásná podívaná na největší roj meteoritů za posledních 10 000 let je totiž předzvěstí nadcházející katastrofální srážky Měsíce a Země. Nejlepší světoví vědci Alex Kittner (David James Elliott - TV seriál JAG) a Maddie Rhodes (Natasha Henstridge - Mutant) mají přesně 39 dní na to, aby odklonili dráhu Měsíce nebo Země, jinak celé lidstvo vyhyne. Ve vedlejší roli filmu se představuje James Cromwell (W., Zelená míle). Souboj s časem začíná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (120)

Perunwit odpad!

všechny recenze uživatele

Digitální a emoční exkrement, v němž se snoubí to nejhorší z hollyúdu a dojčeúdu. Brutální stopáž s potenciálem přebít Silvestr na Nově a nebo verbální vyprazdňování mladýho Novotnýho. Mám pokračovat? Došla mi slušná adjektíva. ()

sue2008 

všechny recenze uživatele

Je to snímek, který dírů do světa (nebo měsíce) rozhodně neudělá, ale to asi ani od katastrofického filmu nelze čekat. Příjemná podívaná pro všechny, kteří stejně jako já na tomto žánru tak trochu ujíždějí. O d začátku do konce jasné a nalinkované, ale třeba porušená gravitace byla zajímavá, stejně jako záběry na zvětšující se měsíc. ()

andydy odpad!

všechny recenze uživatele

Totalna kravina. jedine co sa m pacilo boli supermani, ale inac tie prespekulovane teorie o zaniku sveta boli smiesne. ()

cobraSK 

všechny recenze uživatele

Ak za tým stojí PRO7, nedalo sa čakať žiadne zázraky. A veru, zázrak tento film nie je. Klíšovité, predvídateľné, efekty na céčkovej úrovni. Úlomok mrtvej hviezdy narazí do mesiaca, ten sa vychýli z dráhy a hrozí kolízia so Zemou. Američania spolu s Rusmi a Nemcami to však vyriešia, odstrelia polovičku Mesiaca a svet je zachránený. Ďalší film, ktorý radšej nemal byť natočený. ()

kondomxxl odpad!

všechny recenze uživatele

Když na to dávali upútavku v telke vyzerarlo to celkom dobre, ale ako to už väčšinou pri katastrofických filmoch býva, najmenej polka filmu je o kecoch, rodine atď.... a zvyšok by mal byť akčnejší aj keď sa to stáva len málokedy. Toto bol skutočne zlý, ale veľmi zlý film. Scenárista si veselo vymýšľal ohľadom vesmíru, vytváral nové veci, film mal zaujať hercami, no teda aspoň Elliottom a Cromwellom, ale v skutočnosti neodvádzajú žiadnu prácu. Čo sa týka efektov, ktoré mali byť hlavným ťahákom, tak tu je veľké sklamanie. Prechádza po Mesiaci vyzerá fakt desne až z toho bolia oči, aj keď stále je to lepšie, ako keby mali efekty kopírovať z iných filmov (napr. v jednom filme okopírovali scénu z filmu Cliffhanger....:-( ). Nakoniec sa z toho stala 3 hodinová nuda. Radšej zájdite na pivko, alebo robte hocičo len si nepúšťajte túto nudu. ()

Sparhawk68 

všechny recenze uživatele

Za prve chci rict, ze jsem ten film opravdu viděl. Za druhé jako fyzik říkám, že 90% z oné kosmické katastrofy jsou nesmysly. A za třetí vzhledem k tomu, že je to TELEVIZNI FILM s hodně omezeným rozpočtem, tak tomu těch 50-55% určitě s čistým svědomím mohu dát, protože je to opravdu jenom film a snaží se pobavit. Slušný nápad, technické provedení i herecké výkony. Pokud nejste přehnaně nároční, doporučuji. ()

Da'Rog odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemohl vymyslet člověk, aspoň ne příčetný a s alespoň základním vzděláním. Každý, kdo někdy zaslechl, že existuje něco jako fyzika, musí zažívat ohromné dilema - smát se, brečet nebo zvracet? Některé rozhovory (minimálně ty "vědecké") byly zřejmě vytvořený náhodným generováním a skládáním frází ze slovníku vědeckých termínů. Spousta amerických katastrofickým filmů se dá brát s nadhledem a člověk se aspoň trochu zasměje, ale tady už autoři hodně přestřelili. ()

martinexa odpad!

všechny recenze uživatele

Jsme si myslela, že si ze mě jako z diváka dělají srandu. Takový kentus jen tak člověk nevidí. Nemusim katastrofické filmy, ale tenhle film mi je znechutil ještě víc. Celou dobu se autoři tohoto snímku snaží člověka rozbrečet. Hlavně to dovršili tím koncem taková fantas magorie se fakt jen tak nevidí. Nedívejte se na to pokud Vám je na světe dobře tímto filmem by jste si akorát pokazili hezkou chvíli. Komentář, který je tak trefný až to hezký neni: LIVINGDEAD ()

nudlis odpad!

všechny recenze uživatele

U filmů tohoto typu mně vždycky udivuje, kam až sahá fantazie tvůrců, respektive kolik nesmyslných kravin lze nahňácat do scénáře. To si fakt všichni kolem toho filmu myslí, že to někdo vydrží dokoukat do konce, když to má takovou zbytečně dlouhou stopáž? Asi jo, to by to jinak netočili. Hrůza !!! :-))) ()

Cesarea 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku, za to že jsem se zas jednou u telky od srdce zasmála, :-) je to totální blbost!!! :-D, ale když už jsem na to začala koukat, tak jsem to shlédla celé, prostě jsem musela vidět, jak to dopadne, co za další blbosti si autoři ještě dokáží vymyslet a nezklamali, vymysleli :-D, fakt to gradovalo :-D, takže jestli se chcete zasmát, a dokážete se povznést a vzít to jako parodii, tak směle do toho :-) ()

Eres odpad!

všechny recenze uživatele

Vite,den před timto filmem jsem shlednul 12 rozhňevaných mužů a o to větší byl muj šok. Dědeček potřebujici aspirin na srdce,velmi trapne sceny.Pro divaka absolutne nesrozumitelne výrazy(apogea,fulerove nanovlakno).Neskutečné chyby(zvuk ve vesmiru),vycvik astronautu za týden.Kamera přeskakujici pouze z obličeje na obličej.Drzost natočit něco takoveho nezna mezí.Prominte,ale co je moc, je moc. ()

Carter21 

všechny recenze uživatele

Nudna blbost. roztahana do dvou dílu :-( Chytrolíni-Supermani maji vždycky pravdu a tupá armáda se jim snaži házet klacky pod nohy i když to bude znamenat konec světa, ale chytrolini-supermani to v posledni možne chvíli zvládnou. Tedy uplně stejny scenař jako v jinem kanadskem tv filmu Síla Dopadu ale ta byla aspoň nechtěně srandovni ()

goauld odpad!

všechny recenze uživatele

neskutecna kravina,coz se jen tak nevidi...a ty dialogy!!! jeden za vsechny: Do vrcholy osy je 5hodin.Jak dlouho vam to bude trvat??musime tu vymenit civku. bude nam to trvat asi 5hodin. :-)))) co tam budou tak dlouho delat?? to poletej pro nahradni civku do nejakeho mezigalaktickeho obchodu??? no nic... hlavne ze mezi tim akce a napjate okamziky stridaji patosy... a logiku....tu radeji ani nekonentuji.......des a bes... ()

Elchar 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že tento film hodně operuje s fyzikálními nesmysly, ale přes to bych se dokázal přenést. Problém je spíše délka filmu. Rozhodně by mu neuškodilo hodně proškrtat a taky ubrat na množství klišé. Jinak to ale zas TAK špatné není. Triky jsou na televizní poměry poměrně slušné, i když nijak zázračné, hudba taky ujde. Dávám dvě hvězdy. ()

burg odpad!

všechny recenze uživatele

Víkendový výplach mozku - jak jinak nazvat tuhle 3,14čovinu, která mi tu zase běžela v TV... Že by dojče-kanadská verze Armageddonu a Drtivýho dopadu? A to jsem ani jsem netušil, že gravitaci lze zapínat a vypínat jak se komu zachce a dělat s tím různý škumprnákle pro pobavení těch dole... Prostě bomba! ()

Reklama

Reklama