Reklama

Reklama

Cestující

(festivalový název)
  • Austrálie The Passenger
všechny plakáty
Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Horor / Komedie
Austrálie, 2006, 7 min

Režie:

Chris Jones

Scénář:

Chris Jones
(další profese)

Obsahy(1)

Film, který zachycuje cestu jedné bytosti autobusem. Vše se zdá být normální, vedle něj je jen položená ryba v igelitovém pytlíku. Nebo ne? Stačí zapnou hudbu a vše je hned jiné, než se zprvu zdálo. (ČSFD)

Recenze (62)

Ainy 

všechny recenze uživatele

no nic ... počkám až se dosměju a pak začnu psát ....:-) ..... Tak jak, už? ... ;-))) Moji milí, tenhle krátký animák u mě vede na celé čáře co se hororové komedie týče, protože i když odkaz na film není ve valné kvalitě, já se směju ještě drahnou chvíli po něm :-)) Velmi vtipná animace a příběh celkově, doporučuju :-)) ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Jeden nejmenovaný uživatel mě v posledních týdnech přesvědčil, že moře je plné zubatých potvor. Teď jsem zjistila, proč tomu tak je. Mají to z poslechu hudby pro ryby nevhodné. ()

forsberg 

všechny recenze uživatele

Ichtyofobikův splněný (zlý) sen. Kuckajíc, proklínám pana Jonese za to, že jsem v jednom momentě leknutím vdechla Tic-Tac. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Walkman se mi tady ještě někde válí, tak z něj opráším tunu prachu a půjdu si ho pustit k akvárku, kdo ví, třeba mám doma taky svojí vlastní příšeru...hodila by se občas :) Atmosférou parádní animáček, kterému pridám raz jeden bodík za to, že to spáchal jeden člověk na domácím PC.70%. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Hororový animák, který vás nedostane příběhem, ale velmi dobře vytvořenou atmosférou - bouřka, déšť, prázdný autobus, vynikající hudba a solidní animace. Nevybavuju si jiný animovaný kraťas, u kterého bych se býval lekl, proto mé hodnocení 4 hvězdičky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Rybka, rybka, rybka…Opravdu povedený australský krátkometrážní kousek. Líbila se mi atmosféra, animace i příběh. Pro mě samotného by už samotné cestování autobusem bylo hororem. Jinak můžu tento short jen doporučit. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Do autobusu s akvarijními rybičkami už ani náhodou. Trefné, výstižné a ukázkové spojení humoru a horroru. To je poslední dobou často využívaná kombinace, ale málokdy se povede, neboť většinou jedno z toho (humor) převáží. Ale tohle je prostě dokonalé sladění. je to humorné i děsivé zároveň. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Skvělé. Od nápadu, přes zpracování, po skvělou rybku a závěr. Až děsivá atmosféra a přesto se člověk u toho dokáže pobavit. :) ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Animácia nieje až na tak vysokej urovni, ale film si to kompenzuje temnou strašidelnosťou, dobrým nápadom, nepredvídateľnými lakačkami a sviežim nadhľadom. Len disponuje predvídateľným koncom, tam to mohli aj lepšie domyslieť. ()

Reklama

Reklama