Reklama

Reklama

Sonny Liston: Těžká váha

  • Kanada Phantom Punch (více)
Trailer

Ve strhujícím životopisném snímku ožívá v hereckém podání Vinga Rhamese Sonny Liston, někdejší kontroverzní mistr světa v těžké váze. Film zachycuje jeho život od chvíle, kdy během jeho pobytu v Missourijské státní věznici objevil katolický kněz boxerské nadání, kterým oplýval, až po (ne)slavný "Neviditelný úder” Cassia Claye, který v podstatě ukončil jeho kariéru. Sonny Liston: Těžká váha mapuje Listonovy triumfy i tragédie, jeho konflikty s rasismem, mafií i zákonem – cestu k pozici mistra světa! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (31)

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Nebudete se nudit, ale nebudete ani jásat. Filmů o boxu v mnohem lepší kvalitě, je určitě mnohem víc a těch životopisných rozhodně taky. Přesto jsem byl s filmem vcelku spokojený, herecky to totiž bylo zahrané fakt dobře. Takže kdo box může, nebo sport obecně, tak jen vzhůru do toho, budete spokojení. ()

ppospisil 

všechny recenze uživatele

Film který fanoušky sportu rozhodně neurazí,ale ostatní asi budou zklamáni.Rhames v hlavní roli je docela precizní,film obsahuje překvapivé životní zvraty tohoto skvělého boxera,který to měl v jeho době ještě těžší než všichni Nortonové,Clayové a Frazierové.Pro mě zábavné životopisné drama na běžný večer, které bych ale klidně mohl vidět i znovu. 60% ()

Reklama

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý som si pozrel kvôli zápasu medzi ním a Casiusom Clayom, ale o živote tohto boxera som nič nevedl. Tento film podáva určitý náhľad na jeho život a necháva aj priestor na osobné dokreslenie a vysvetlenie si určitých udalostí... ... .... ... ... ... Vtiahnutie do deja: *** Akčnosť: *** Erotika: * Realita: ** ()

curil 

všechny recenze uživatele

Bezvadný sportovní film. Podle mého názoru Sonny Liston a Cassius Clay patří mezí dvě největší osobnosti světového profiboxu. Paradoxně Muhamad Ali ukončil kariéru Sonnymu. Ten se zapletl s mafií a dodnes je jeho smrt nevysvětlená. Policie konstatovala smrt předávkováním heroinem, ale Sonny měl paniku z jehel a dokonce odmítl evropské turné kvůli očkování. Mně se líbí z boxerského prostředí téměř všechny filmy a tak ani tenhle není vyjímkou. Dobrý zážitek a vynikající Ving Rhames v titulní roli. ()

Woody77 

všechny recenze uživatele

Nebolo to zle,ale... Nemalo to kvalitu Aliho,Rockyho,Tazkej vahy, ale... Proste sme opat u toho ako sa da premrhat perfektny zivotný pribeh. Ked tocim film o jednom z najkontroverznejsich boxerov a este aj o majstrovi sveta tak si dam KU....ZALEZAT!!!!!!! Reziser sa pustil do niecoho na co nemal. Vin nie je zly herec no postrada auru a respekt. Miesto neho tam kludne mohol byt Laurence Fishburne , Djimon Hounsou, Michael Clarke Duncan alebo aj Cuba Gooding Jr. no musel by pocvicit.Filmu davam 3 hviezdy no opat podotýkam z 5 hviezdickoveho pribehu urobili iba priemerny film a to je velka skoda. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • Manažer Floyda Pattersona byl známý Cus D'Amato, jenž trénoval později také Mikea Tysona. (Dawid199)

Reklama

Reklama