Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Recenze (295)

karelchromy 

všechny recenze uživatele

Tento film je pro filmové fajnšmekry - jak to slušně popsat - ztráta času. Ale pro milovníky "D-čkových" filmů = nejlepší zábava. Aby se hlavní hrdina objevil po 32 minutách a ještě ke všemu ta scéna se žralokem a letadlem. No nemám slov, dost jsem se u toho pobavil. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém Lorenzo Lamas přehrává všechny ostatní o několik kvalitativních tříd již z principu nemůže být špatný. A také, že není. Především díky závěrečné dvacetiminutovce, která je bez nadsázky vrcholem déčkové kinematografie, o kterém se zdávalo maximálně tak Edu Woodovi. A to ještě jen v těch nejdivočejších snech. Prostě "instant classic", která ani v nejmenším nedělá ostudu svému názvu. ()

JAn 

všechny recenze uživatele

We're dealing with a menace. Návrat klasického céčkového umění, kde název rovná se prakticky celý scénář. Geniální zápletku skvěle doplňují průhledné efekty, odporná střihová skladba, laciný tv look, "charismatický" Lorenzo Lamas, trio nejtopornějších vědátorů v čele s Deborah Gibson, neustále se opakující záběry (v jedné scéně až 5x!) a šílená kadence hlášek. Co víc si přát? Zábava pro nejotrlejší. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Roztomilé. Děj naprosto nedává smysl a jsou tam krkolomné, na sebe nenavazující, prostřihy, jako v nejlepších kouscích mistra Wooda juniora - např. laboratorní vědec, který vymyslí ehm protilék na přerostlíky, se pak stane také vojákem a velitelem ponorky. Škoda, že je to zároveń relativně zručně nasnímané a herci skoro nepřehrávají - mohla to být lahůdka. Ovšem i tak scény jako když obržralok vyskočí z moře a zakousne ve vzduchu Boieng (!!) a za chvíli si to hryže zase pro změnu do mostu, jsou k nezaplacení. 70%. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

WOW! Just WOW! Představte si žraloka s třímetrovými zoubky co loví 10 kilomentrů nad hladinou dopravní letadla a plave rychlejc než tryskáče :-) A taky rád žere mosty. No, když mu to chutná… A na druhý polokouli řádí chobotnička, ze který by bylo opravdu hodně sushi. Žádný konvenční zbraně je nedokážou zničit a škody jsou obrovský, takže jediným řešením je použít proti nim feromony a domluvit těm dvěma nadržencům vášnivý rande, který započali před 18 miliony let, kdy během něj zamrzli v ledu. EPIC ROFL ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Vůbec ne špatný film od Asylumu. Čekal jsem daleko horší dialogy jsou na slušné úrovni herci také ujdou (ani ten Lamas mě nějak nesral). Triky taky ujdou a ten žralok a chobotnice taky. P.s. štvaly mě ty přechody z barevného do černobílého spektra navíc mě tam přišly zbytečné. ()

Yellyman 

všechny recenze uživatele

Pokud tento film bereme jako seriózní záležitost, pak vám Odpad! nebude ke zhodnocení stačit... Nicméně ve chvíli, kdy odhodíte veškerý svůj cit pro film a kinematografii, budete se, podle mého, nesmírně bavit... Takovou sračku aby člověk hledal lupou... ()

dkas 

všechny recenze uživatele

Naprosto "úžasný" film, při kterém budete řvát smíchy! Být tvůrcem triků, bál bych se pod to podepsat, ale na druhou stranu díky nim je film téměř kultovní. Něco tak šíleného se hned tak nevidí :) A scéna s letadlem je opravdu nezapomenutelná! ()

m.sheila 

všechny recenze uživatele

Nejlepší chvíle podle mě je, když se hlavní herec splete a místo "Emmo" řekne té hlavní herečce "Julie" a vůbec nikdo si toho nevšimne :D ()

sitmin 

všechny recenze uživatele

Skvost! Musím říct, že tento film jsem si pustil záměrně, vzhledem k jeho zajímavému názvu a také všeobecně velmi negativnímu hodnocení. Pravda je, že nezklamal. Vynikající podívaná pro milovníky dekadence! Efekty jsou naprosto geniální. Miniponorka se neustále při své plavbě seká, a ty dvě zvířátka jsou též velmi realistická. Scénář je geniálně imbecilní - Lorenzo má nejhorší tvrďácký gagy a hraje nejvíc špatně. Zbytek ensamblu mu samozřejmě je v patách. Kupříkladu japonsky doktor - ten je na oskara. Zápletka je geniálně dementní. Ve filmu se prakticky celou dobu nic neděje a posledních 20 minut se střídá stále ten samý záběr žraloka a stále ten samý záběr ponorky - k dodání dynamičnosti zřejmě a onen dlouho očekávaný boj mezi oběma mega monstry vypada spíš jako minutové objímání. Ale kde nejsou peníze, nejsou triky, aspoň že sehnali skvělého scénáristu a několik vyjímečných (zřejmě bývalých porno)herců. Ještě bych vyzvedl rád scénu, kde vědátoři míchají látku, která by měla přilákat monstra do pasti - míchání tekutin různých barev ve zkumavkách a koukání do mikroskopu na něco, co v mikroskopu vůbec není - paráda - doporučuji chemikům :D ()

7benjamin7 

všechny recenze uživatele

docela dost sem se bavil , tolik chyb ve filmu sem neviděl od Kuvajtova napadení.Až sem žasl nad bohatou mimikou Deborah Gibson --- jinak odpadlík je pořad stejnej ;) ()

Zofan 

všechny recenze uživatele

Bohužel to nejlepší z filmu se vešlo do minutového traileru, ale i tak si ten film zaslouží zvýšenou pozornost :) ()

kataklysm 

všechny recenze uživatele

Sranda to přestává být ve chvíli, kdy se ta bloncka projede na tom žluťáskovi v kumbále. Lorenzo Lamač tam vůbec nejezdí na motorce a nerozkopává držky nikomu, ani žralokovi, jen přitepleně kydá sračky a žere kinedril. Ponorky se ovládají joystickem, který pamatuji tak před 20 lety, když jsem pařil olimpiádu na Atarku či co to bylo. Akční scény jsou tak fantasticky sestříhané, že jsem měl pocit, že mě někdo neustále fotí. Ty torpéda vystřelené z ponorek na megažraloka měly opravdu jedinečný výbuchový efekt, radost pohledět. Scéna kdy to ponorka valí na plný kvalt ůzkym průsmykem, je nej. Především ta časová nesrovnalost jak se tam v kokpitu něco semele, ůžasné. Grand finále je opravdu "strhující" a v konečné scéně na pláži, kde se ta kozatice cukruje se žluťáskem, nám dává čas na to, aby jsme si v hlavě udělali sjetinu této hodinu a půl trvající záležitosti. Tento film je samozřejmě v každé minutě osobitý absurditou scén a totálním brakem, že mi musíte dát za pravdu, že na 5 hvězd to opravdu není. Kolossus byl o chlup lepší. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když se žralok zakousne do ponorky a zamává s ní, budiž, ale sundat letadlo letící v několika kilometrech, to už je umění! Nejhezčí jsou úvodní záběry zasněžených štítů hor s prostřihy do mořských hlubin. Hejno kladivounů nemá chybu! Jinak je to klasické Asylum s příšernými hereckými výkony, dobrou hudbou a pěknou kamerou. Tedy s použitím feromonů na žraloka a chobotnici bych byl skeptický, ale třeba by to fungovalo. Nemá cenu se dohadovat, proč jim neublíží ani torpédo, jelikož jde o fantastickou ptákovinu. Akce jede až na doraz a fyzikálním zákonům navzdory. Slušná komedie jako celá série nejen s megažralokem od Asylum. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

No tak tohle je pecka! Tohle je Blockbuster, ale jen pro firmu Asylum. Film je sice hloupí, herecky nevyrovnaný a navíc prostě úplně špatný, ale je též zatraceně zábavný. Kde jinde uvidíte žraloka strhnout letadlo který je ve velký výšce do vody?:-) ()

wipschka 

všechny recenze uživatele

Viděno v rámci Brakfestu s partou asi 20 podobně zatížených individuí, takže naprosto kultovní zážitek! I když, na Birdemic s živým dabingem nemá nic! Kdo si nechal ujít, měl by litovat!!:-D ()

jochanan 

všechny recenze uživatele

Potácela jsem se mezi pěti hvězdičkama a odpadem, takže nakonec volím 3 hvězdy. Protože takovouhle bejkovinu člověk jen tak nevidí. Žralok, který zsežere letadlo za letu, pak si smlsne na golden gate a vědátoři s barevnejma zkumavkama mě prostě dostali! Když se na to člověk podívá vážně, tak jsou troškovy filmy poklady světové kinematografie, když se na to podíváte ale jako na béčkovou zábavu, tak je to prostě paráda! ()

Reklama

Reklama