Megažralok vs. obří chobotnice

• USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento brak proslavila scéna, kdy obrovský žralok doslova sejme letící letadlo. Zní to bizarně a bizarně to díky šíleným efektům i vypadá, ale nejsmutnější na tom je, že za těch 90 minut utrpení a nudy stojí právě jen ta scéna, takže pokud si o tomto filmu chcete udělat obrázek bez újmy na zdraví, doporučuji na youtube vyhledat pouze tu jednu scénu a absolutně o nic nepřijdete. Zbytek filmu nelze hodnotit jinak než odpad. Celý film působí spíš jako výsměch a nikdo Megažralok vs obří chobotnice snad ani nemůže brát vážně ( doufám, že ani tvůrci ne), protože je to sračka na entou. ()

OG_Swifty

všechny recenze uživatele

A to znáte ten vtip, jak letí velké letadlo plné cestujících a najednou se objeví žralok a sežere ho? Tak ten byl dobrej ... ale má to ještě pokračování; letí si takhle stíhačka na 6-5-0, když se najednou objeví statický chapadlo a začne se klepat obraz a panickej křik, který ukončí pohyb statického chapadla přimo na stíhačku, která během akční scény pravděpodobně přišla o rychlost i veškerou ovladatelnost :D :D Jako Akční / Fantasy / Sci-Fi je to odpad - jako komedie to je to ale perfektní! PS: scéna s bitevní lodí, která z děla střílí kadencí stejnou jako má zbraň H&K MP7 (mimochodem palba je graficky domalovaná asi někde v malování formou funkcí cut - paint) a turbo žralokem ve vesmírný vodě, během čehož Lorenzo Lamas sedí někde v Červeném Trpaslíku ve velíně a pořád zvedá a pokládá telefon a hlavní hrdinka hraje někde na Atari Space Invaders, zakončená sežráním lodě uprostřed oceánu a následným kousnutím do Golden Gate neměla chybu xD ()

drackula odpad!

všechny recenze uživatele

Čo už len k tomuto napísať ? Vyjadrovať sa k príbehu, hereckým výkonom, úrovni vizuálnych efektov a podobným aspektom, ktoré sa bežne pri filmoch hodnotia by bolo úplnou stratou času. Tento film zlyháva už v elementárnej logike a tak uvažovať o tomto výtvore v hlbších súvislostiach je priam nemožné. Jediné čo sa mi na filme páčilo, a za čo aj dostal tých 5 percent, je odvaha natočiť scény, ktoré by nikoho nenapadli ani v tých najbujarejších snoch - stíhačka zostrelená chápadlom chobotnice, žralok ktorý si odhryzol zo San Franciského mostu - skrátka treba vidieť ! 5 % ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film. Tedy spíše "film". Herecké výkony jsou na úrovni přetvařování bezdomovců, že oni neukradli tu tašku s chlebem, vodkou, pivem, ovocem, televizí, pračkou a autem. Lorenzo Lamas musí za sebou mít hodně plastik a ty vlasy určitě nejsou jeho. Jediná "koukatelná" je Deborah Gibson, která však nepředvede své vnady tolik jako svůj velký nos (škoda!!!). Geniální je však zápletka, která zahazuje všechno dosud viděné a odvaha tvůrců z Asylumu je neskutečná. Že natočí brak věděli, ale látku si vybrali vcelku zajímavou (odvážnou a dostatečně uhozenou). Naštěstí pro ně nejen triky, ale snad všechno ve filmu je na tragické úrovni. Žralok, co sestřelí letadlo za letu nebo chobotnice, co si hraje s ponorkami ... ne nebudu nic říkat. Tohle se na jednu stranu musí vidět, aby jste "pochopili" a na druhou vám musím říct nekoukejte na to, protože je to zahozená hodina a půl života, bez výsledku. Pokud by tohle někdo prohlásil za komedii, hodnocení by bylo tak 2-3x větší:)). ()

Skejpr

všechny recenze uživatele

Za sebe jsem nanejvýš spokojen. :) Mega Shark vs. Giant Octopus je samozřejmě Asylum SKRZ NA SKRZ. Zároveň dává ale příležitost využít totální béčkovost Asyláků v té největší možné koncentraci a výsledný tvar je tak vlastně čirou esencí toho "nejlepšího" co studio kdy vytvořilo. Absolutně imbecilní efekty (v ostrém protikladu s několika záběry mydlících se monster, které jsou imho velmi OK), herecké výkony až na nečekaně slušnou Deborah víceméně pod bodem mrazu (Lorenzo nezklamal :), opakování záběrů (a také herců) dohnané am absurdum (ten Holly shit chlapík z letadla má ve filmu 4 (!!!) role), nelogické trhliny na každém kroku (Megalodon dosáhne rychlosti zvuku a pak nesežere pitomej batyskaf? JOO!), výprava zoufalá (odkdy se ponorky řídí joystickem? :)) a na závěr absolutně nefunkční romantická linie u které se budete opravdu řezat smíchy (a možná je to dokonce i záměr). Přihlédneme-li navíc k faktu, že na film nepadá stín v podobě přiživování se na žádném ze současných blockbusterů, máme tady co do zábavnosti nejlepší Asylum EVER. No a když si navíc zavzpomínáme na klasické naivní japonské monster horory, které měly stejně hloupé scénáře a obludy se od těch asyláckých lišily jen tím, že nebyly okatě digitální, ale okatě gumové... Snad těch mých 5 pochopíte ;) P.S.Jsem normální. Vážně.. V rámci možností.. Ale Asylem se už nějakou dobu prokousávám a náramně si to užíám... It rises!! ()

• Niektoré digitálne sekvencie súboja žraloka a chobotnice sú použité opakovane. Vidieť to napríklad vtedy, keď žralok odhryzne chobotnici jedno z chápadiel, no v ďalších záberoch ich má všetky, len preto, aby jej zakrátko žralok to isté chápadlo znovu odhryzol. (ČSFD)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)