Reklama

Reklama

Let's Dance

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Taneční
Slovensko, 2006

Režie:

Peter Núñez

Účinkují:

Adela Vinczeová, Martin "Pyco" Rausch, Jozef Bednárik, Zuzana Fialová, Petra Polnišová, Juraj Mokrý, Iveta Bartošová, Roman Pomajbo, Štefan Skrúcaný, Eva Máziková, Nela Pocisková (více)

Obsahy(1)

Tanečná show, v ktorej súťažia páry zložené zo známych osobností a profesionálneho tanečníka. Cez rôzne druhy tancov sa postupne snažia prebojovať do finále, kde víťazi získajú titul kráľ a kráľovná tanečného parketu. O postupe a vypadnutí jednotlivých párov rozhoduje štvorčlenná porota spolu s divákmi, ktorí posielajú svojim favoritom prázdne sms-ky. (lilina133)

(více)

Recenze (49)

Mire odpad!

všechny recenze uživatele

Tanec nenávidím z celej duše a tieto vylúhované tanečné šou som nenávidel taktiež a pritom mamke sa to tak páááči :( Niekto tu mal dobrú poznámku, Jozef Bednárik je "vtipný" jak kilo hovna v tráve a Ďurovčík, to bol kvázi "Habera" v tanci :D Zachovajte si zdravý rozum a prepnite to, aj tak z víťazstva kráľov spoločenských tancov máte veľké hovno... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Slovenská taneční verze byla v mých očích o něco slabší – nicméně celebrity v rytmu různých stylů podaly v rámci svých možností vcelku přijatelné výkony. Někteří docela překvapili, jiní byli i tak dřeva. Ale smát se jim nebudu. Kupříkladu taková Bartošová docela překvapila. V té době byla ještě relativně čistá… ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Zbožňoval som túto šou už od samého začiatku, mám na to svoje dôvody, preto sa nemôžem stotožniť s tunajším absolútnym odmietaním tanca celebrít. Celebrita alebo nie, natrénovať až nadrieť si to musia, nie je to len o otváraní úst a vypúšťaní vtipných a menej vtipných replík, ako to býva inde. Súčasný ročník 2017 ma len trochu zarazil tým, že hudbu vyberá asi niekto na práškoch, keď potrebuje natlačiť populárne hity aj do tancov ako valčík a dokonca tango. ()

Ezis 

všechny recenze uživatele

Dávám jednu hvězdičku za to, že některá taneční vystoupení byla hodně dobrá a za to, že tanečníci i porotci vypadali, že se opravdu dobře baví. Ale jinak jsem asi příliš odkojená dědictvím c.k. rakouské etikety a českým Star Dance, aby se mně slovenská verze líbila. Oproti Star Dance, což je poměrně kultivovaná zábava, je tohle spíš na úrovni reality show. Spousta přehnaných emocí, zbytečných keců, sprostých slov, moderátor zbytečně řve. A tanečníci se hádají s porotou! To už se mně chtělo říct "A toto čo je?!" Jak tu napsal jeden uživatel, "prepána, veď my Slováci sme tiež tanečníci a muzikanti (nielen Čo Čech, to muzikant)". Tak bych Slovákům přála, aby tenhle pořad získal na kvalitě. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Produkt pre nenáročných televíznych konzumentov, ktorým stačí sa večer vyvaliť na starý gauč a čučať na to ako na obrazovke poskakujú v žiari reflektorov slovenské pseudo-celebrity. Úroveň ich tanečných schopností je hodnotenená porotou štyroch mediálne známych odborníkov, ktorí to berú tak vážne ako keby už na svete na ničom inom nezáležalo. Ešte si pamätám, že to celé moderovala vrcholne nesympatická Zuza Fialová. Ale esemesky od divákov sa len tak sypali. Sledovanosť výborná, návratnosť investícií zaručená, miliónové zisky. Veď predsa o to šlo. * ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama