Reklama

Reklama

Skřítkové a trollové: Tajemná komnata

  • Švédsko Tomtar & troll - Den hemliga kammaren (více)
Trailer

Obsahy(1)

Junior, mladý lesní skřítek, má jediný sen: být vynálezcem. Ve stromové laboratoři vymýšlí a sestrojuje přístroje a všemožná udělátka, kterých má plnou hlavu. Jenže jeho táta Jalle, panovník skřítků v celém lese, má pro synkův koníček pramálo pochopení. Když však nečekaně udeří silná zimní bouře, jde rodinné hašteření stranou. Zvířátka, která se ukládají k zimnímu spánku, nemají dostatek jídla. Tajemnou komnatu se zimními zásobami potravy vyrabují zlý král trollů Fassa a jeho dva nenažraní synové. Táta Jalle je zraněn. Junior a jeho nejlepší přítel, neurotická vrána Sneaky, se vydávají po stopách záludných trollů... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (8)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Takmer odpad, ale niečo pozitívne som našiel..pár animácií ušlo..ináč dosť tragické, trápne a vlasne úplne zbytočné..nechápem ako môže sa robiť z tohoto pokračovanie... ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Po dejovej stránke to nebolo zlé, témou aj postavami mi to pripomínalo španielsky seriál Škriatok Dávid, ktorý bol u nás svojho času populárny. Bohužiaľ, chýbal humor, ktorý by mu určite svedčal (trollie babranie sa v nose a ochutnávanie vlastných šušnov nepovažujem za vtipné) a animácia bola graficky slabšia a mierne nevkusná. ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Celkem nic moc pohádka pro děti. Slabá grafika, dějově mdlé. Jediné co zaujme je poměrně velké poprsí trpaslice. ;-) ()

Hawk4 

všechny recenze uživatele

Na pohľad to vyzerá ,že film bol natočený skôr ako v roku 2008. Trolovia vyzerajú dosť odstrašujúco ,čo asi nie je vhodné pre animák a ostatné postavy tiež nič moc. Film vo mne nebudil dojem príjemnej ,peknej rozprávky ,čo sa asi aj odrazilo na celkovom hodnotení. ()

Jrk 

všechny recenze uživatele

Ac mam rad animovane veci a rad se divam na detske filmy tak tohle me vubec nezaujalo. animace je prilis umela a misty spise vadi. Kdyby to radeji nakreslili. Pribeh je priserne jednoduchy ( chapu ze je to pro deti, ale tohle je skutecne pro mrnata). Nektere sceny s trolly jsou az nechutne. Shrnuto podtrzeno film u ktereho jsem se nudil a mel od ctvrtiny filmu jsem to mel chut neustale vypnout (kdybych koukal sam). ()

Reklama

Reklama