Reklama

Reklama

Obsahy(1)

The Biggest Loser je americká soutěžní reality show, která zpočátku běžela po dobu 17 sezón, od roku 2004 do roku 2016. Show představuje obézní soutěžící, kteří se utkají o výhru v hotovosti tím, že ztratí nejvyšší procento hmotnosti vzhledem k jejich původní hmotnosti. Pro mnoho účastníků je to ale hlavně jedna z často posledních možností, jak se svou váhou, se svým životem něco udělat. (sator)

(více)

Recenze (7)

kleopetra 

všechny recenze uživatele

Pro mě je super dívat se jak se z tlusťochů stávají normální lidé :-))) Fandím jim! Také občas bojuji a je to hodně motivující! Když člověk vidí, že někdo dokáže zhubnout 50 kilo, tak to těch mých 5... :-))) ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Klasický formát USA-Reality Show, kde realita je tvořena postprodukčnímy kouzly ve střižně, pečlivě zinscenovanou spontaneitou, více čí méně skrytýma reklamama, a herectvím, které útočí minimálně na zlaté glóby. Všichni se tam milují, pořád dělají tuli tuli jak teletubíci a pláčou dojetím nad dojemnými osudy snad všech těch nebohých tlusťochů( za doprovodu tklivých housliček samozřejmě). Navíc nelze přehlédnout absurditu, kdy trenéři(potažmo celý pořad)vybízí americký lid aby žili aktivně a nepřežírali se u TV-přitom ale jeden díl má cca ukrutných 90minut(x12dílů=18h)-to už chytá žravka i mě :D Jasně, je to brak ale nehledě na trapně patetickou formu tomu nelze upřít fakt, že za ty cca 4 měsíce se z většiny těch funících zrůd stávají "normálně"vypadající a údajně zdraví lidi..(pokud to není CGI) Takže i já jsem se díky tomuhle nakonec naučil, že chodící zrůdné bečky sádla nepatří automaticky na porážku, protože někde hluuuboko uvnitř se skrývá lidská bytost, která se dá vysekat ven............... Pro pořádek dodávám, že jsem viděl(zatím?)jen S14(...a fandil jsem vítězovi-héč..) ()

sator

všechny recenze uživatele

The Biggest Loser je americká soutěžní reality show, která zpočátku běžela po dobu 17 sezón, od roku 2004 do roku 2016. Show představuje  obézní soutěžící kteří se utkají o výhru v hotovosti tím, že ztratí nejvyšší procento hmotnosti vzhledem k jejich původní hmotnosti.Pro mnoho účastníků je to ale hlavně jedna z často posledních možností, jak se svou váhou, se svým životem něco udělat. ()

BaHa 

všechny recenze uživatele

Reality show o bandě obézních američanů (australanů, britů), kteří se na několik měsíců upíší soutěži a dvěma trenérům. Jillian Michaels i Bob Harper jsou úžasní. Soutěžící řada od řady, některé opravdu povedené, jinde si zas favorita člověk prostě nevybere. Pokud vás nebaví dívat se dlouhé minuty na potící se, zvracející, omdlévající amíky radši ani nezapínejte. ()

StrikE94 

všechny recenze uživatele

Motivační podívaná plná skvělých rad ohledně správné stravy a cvičení. Trenéři jsou sympaťáci a ze soutěžích srší radost nad jejich výsledky. Proměny jsou opravdu dechberoucí. Zejména pak v poslední epizodě každé řady, kde se rekapituluje a porovnává stav "předtím a potom". Dávám palec nahoru za každého účastníka, už jen za to, že se vydá na tuto dlouhou a složitou cestou za vysněným tělem. Viděny tyto série: 13 (No Excuses), 1, 2, 3, 4, 5 (Couples), 6 (Families) ()

Reklama

Reklama