Reklama

Reklama

No mires para abajo

  • USA Don't Look Down

Obsahy(1)

Duch zosnulého otca sa vracia, aby si čítal v synovom denníku a zanecháva stopy. Alebo je všetko úplne inak? A čo ak ste námesační a spadnete cez stropové okno krásnej slečne priamo do postele? Je dosť možné, že si aj trochu zacestujete. (sochoking)

Recenze (13)

kareen 

všechny recenze uživatele

Chůdy, náměsíční procházky po střechách, hřebíky a čarodějčina vnučka, aneb kvalitním sexem k vyšším duchovním zážitkům. Neotřelé, velmi španělské, vkusně erotické a protkané nemalou dávkou poetiky a jemného humoru. A dokonce i na mě, jako na ženskou, působil Elvířin tanec v průhledném župánku sexy. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Naozaj je vzrušujúca erotika a tantrická mystika o počítaní prírazov bez ejakulácie? Hor sa štatisti. Užite si. A ak sa medzi 160. a 180. prírazom dostanete na chvíľu do Pardubíc či Banskej Bystrice, zdvihnite hodnotenie tejto new-ageovej hlúposti nahor. Veď ide o to ako sa astrálne presexovať do iných dimenzií. To je také ružovo-ňuňavé! ()

Reklama

dzberry 

všechny recenze uživatele

Docela roztomilé softporno. Doporučuju párům, které teprve začínají směšovat genetické informace anebo třeba nevědí, jak na to, a hledají inspiraci – zaučování nejen skrze „jednaosmdesátkové číslo“ bylo srdce rozbušující (bože, jak mně bylo toho kluka líto!) i inspirativní. Mnjo... Bohužel mi ale tenhle příběh občas zadrhával jak přerušovaná soulož, somnambulstvím hlavního hrdiny to však nebylo, to spíše dírami ve scénáři a zbytečnou snahou o „umění“... Mimochodem, cestování v časoprostoru při orgasmu, to je přímo geniální nápad, kterého by se měl určitě někdo ujmout! Tak třeba Woody...co děláš příští rok? ()

Mistr119 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době zase můžu dát nějakému filmu 5*. :) Krásné znázornění tantrického pojetí lásky, toho, jak ve světě pracuje Šakti (princip ženství) a krásné symboly otevření nebeského okna, nevědomosti v náměsičnosti, princip Šivy (mužství) v chůzí na vysokých chůdách (=nadhled) a mnoho dalších krásných symbolů. Jen jednu drobnou vadu film má - ukazuje, že cílem tantrického orgasmu je jenom otevření se paranormálním schopnostem (sidhi), přitom jde spíš svou podstatou o větu, kterou řekla Elvíra před jejich prvním aktem: "Chci poznat Boha, dokud jsem naživu!" ()

wader 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že tohle je něco naprosto úchvatného, jemného, milého, krásného. Nedívejte se na to jako na film. Pusťte si to, když se cítíte dobře sami se sebou (Film má takové to pomalé tempo, které může vadit někomu, kdo má potřebu koukat na HWD blockbuster). Jako film to velkou hodnotu nemá, ale jako krásné vyprávění lásky a přirozené erotiky to je skvělé. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama