Reklama

Reklama

VOD (1)

Chuggington je neobyčejné místo, kde jsou jedinými dopravními prostředky zvláštní vlaky, které mluví, myslí a nepotřebují strojvedoucí. Staňte se svědky dobrodružství tří mladých a nezkušených vláčků jmény WILSON, BREWSTER a KOKO, kteří se podobně jako všechny ostatní děti učí nejraději při hrách a zábavě. CHUGGINGTON má nekonečné množství zastávek a věřte, že spolu s mašinkami zažijete neuvěřitelná dobrodružství. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (17)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jediný seriál nejenom s vláčky, ale s jakýmikoliv "oobličejovanými dopravními prostředky", který má jak řemeslně velmi dobrou vizuální stránku, tak i promyšlené technické fungování svého světa (třeba když vláčky potřebují něco netypického dělat, mají na to zvláštní vagón/nástavbu/jeřáb/adaptér). Chytře pracuje s odlišnostmi jednotlivých "mašinek", s jejich postupným "osobním rozvojem", a hlavně se mu nestává, že by nastolil nějakou situaci, která by se buď nevyřešila vůbec, nebo by ji zázračně vyřešila nějaká mašina ex machina;) Jinými slovy s tímhle seriálem si - na rozdíl od mnohých jiných, z poslední doby asi nejvýrazněji Statečných Autíček - někdo dal práci. A na výsledku je to zatraceně hodně vidět. A taky to tím pádem je koukatelné i pro starší publikum, než zoufale chudičká (hlavně škálou výrazů;)) Mašinka Tomáš. 80% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Počkejte, až se mi dostanete pod kola." V Mašinkově je příjemné strávit volný čas. Ještě tam nedorazilo zlo, závist, nenávist, zákeřnost ani jiné vymoženosti dospělého života, takže je tam pro děti naprosto bezpečno. Není to sice tak famózní, jak vláčky často dětinsky vlezle deklarují, ale vlakózní je to zcela určitě. Klapity klap! ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Paf, paf, paf, zahoukáme huhůůů Chuggington !! Přesný máme jízdní řád, vláčky jedem, klapity klap. Rychle a rádi, vozíme vás, nabereme náklad, vysypeme ho zas. Paf, paf, paf, jak famózní, paf, paf, paf, jak vlakózní !! Zahoukáme hu hůůůůů Chuggington !! Plnou parou stále jedem, cíl je náš Chuggington. Mašinky už jedou, mašinky už jedou, jedou, jedou Chuggington, Chuggington, veselé vláčky, klapity klap !!!! ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Tie príbehy ma nikdy zvlášť neoslovili a všetko ostatné je na hranici podpriemeru, no nie je to vyložene ten typ seriálu, ktorý by stál úplne k zahodeniu. A počul som, že sú s tým deti celkom spokojné, takže nemám dôvod dať nižšie hodnotenie. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vláčky obecně jsou pro děti luxusní téma. Animace není naštěstí příšerná, dabing je výborný a na rozdíl od mnohých podobných dětských pořadů to není nijak otravné. Konkurence Mašinky Tomáše nedopadla zas tak hrozně. ()

Master19 

všechny recenze uživatele

Není mi úplně jasné, proč děti vláčky tak fascinují, každopádně to funguje a britové to dokážou dobře prodat. Ze všech možných lokomotiv (ale i traktůrků a podobné havěti) u nás jasně vítězí tyhle mašinky a nepřekonatelný Zababa. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Super pro děti hlavně kvůli angličtině, která je k poslouchání v tomhle animáku akorát tak těžká, ani pro prcky, ani pro pokročilé. Navíc opět najdete v pohádce i nějaké to morální ponaučení. ()

Teg 

všechny recenze uživatele

Na české Pohádky o mašinkách to nemá, ale jinak pro děti je to prima a neignoruje se tam technika a všechny ostatní "prima" věci na kolejové dopravě, jako u jiných vlakových seriálů. Palec nahoru. ()

gonga 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné vláčky pro menší děti, které opravdu baví. Pitomci, kteří zde dávají odpad, nejspíš nemají děti. Animace je ale poměrně nekvalitní, i je třeba uznat. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Mašinka Tomáš, Vláčková hlídka, Traktor Tom, Požárník Sam, Autohlídka - Odtahové auto Tom / Vláček Troy... Nejpropracovanější je pravděpodobně Mašinka Tomáš a Chuggington, zbývající značky pracují se zjevně menším rozpočtem a všechno je to více méně přes kopírák (proto i já píšu tento komentář přes kopírák). Věci se chovají jako lidé, myslí, cítí, mají přání, páchají dobro i zlo. Děti to milují, dospělí obvykle moc nebere. Lidi od řemesla zanadávají nad chabými texturami, designem modelů a mizernou animací. Je to možné chápat jako rozšíření světa hraček o příběhy (čistý produktový marketing) a celkem fajn kino pro mrňata. A zjevně to plní svůj účel. ()

Matt007 

všechny recenze uživatele

Synovi se to moc líbí a já koukám docela rád s ním. Opravdu pěkně zpracovaná pohádka o mašinkách narozdíl od Lokomotivy Tomáše. ()

Slidger 

všechny recenze uživatele

Jako večerníček pro děti to splňuje snad všechno. Staré vlaky učí ty mladé spoustu věcí a tohle děti milují a potřebují. ()

Phex 

všechny recenze uživatele

Nějak se nemůžu zbavit dojmu, že tento seriál má z dětí vychovat poslušné zaměstnance. Koníčky mají mašinky vykonávat až po práci, která jim přináší pouze a jen radost. Při srovnání s mašinkou Tomášem tohle dopadá hůř. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Mašinkov je příjemný seriál, který krátce zaujme i dospělého. Animace, příběhy i dětské napětí je páteří. Dětské osazenstvo miluje. ()

Reklama

Reklama