Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh nás zavede do jedné čtvrti nejmenovaného velkoměsta, ve které se prováže několik příběhů. Majitel tapas baru Lolo, který si musí uvědomit, že láska není samozřejmost. Starší manželský pár Mariano a Conchi, který musí společně překonat těžkou nemoc – ona má strach ze samoty, on má strach z bolesti. Raquel, žena středního věku, která udržuje vztah přes internet, a zároveň právě prožívá milostný příběh s mladíkem ze čtvrti. A v neposlední řádě César a Opo, nerozluční přátelé, kteří pracují v místním supermarketu. Tato skupina lidí, a další, vám ukáže, že život je jako chili papričky padrón: někdy pálí… a někdy ne. (Estrecha)

(více)

Recenze (12)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Tapas jsou doslova taková jednohubka - lehká, malá, roztomile působící, ovšem s delikátní chutí a překvapí vás, jak dokáže zasytit, pokud se podává ve správném množství. A tento snímek to dokázal a vůbec se nebudu bát použít slovo dokonale. Bylo to moc vynikající a dala bych si ještě. Všechny příběhy se mi líbily a ze všeho nejvíce se mi zamlouval konec, který nesklouznul ke klišé a přesto to byl v podstatě happyending, i když nebyl. Neobyčejné tapas musíte prostě vidět, to se nedá popsat mně známými slovy! ()

Reklama

rt12 

všechny recenze uživatele

,,Láska je jako rostlina, když jí nebudeš každý den zalévat, zahyne". Někdo jí v tomto filmu zalévá hojně a jiný nemá k ,,rostlinám" vůbec žádný vztah, další se to učí nebo naopak naučit nechce. Příjemný, úsměvný snímek o obyčejných lidech se všedními starostmi a radostmi. Uvěřitelnost příběhů je podpořen civilním projevem většinou pro mne neznámých herců, kromě Rubéna Ochandiana. Připomíná nezávislé filmy což je sympatické a mám to ráda. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

jedná se o hořkosladké drama, kde je i pár míst pro zasmání. Základní schéma je už otřepané - vypráví se příběhy pár obyvatel jednoho města, rozdílného věku i povah, které mají k sobě více méně blízko a postupně se v průběhu filmu proplétají. Sice příběhy zajímavé a dojemné, ale mě moc blízké nebyly. Nenašel jsem tu taky nic nového a herecky je to dost průměrné. Navíc mi vadila forma, která se dost podobala telenovelám. Takže jen průměr. [ PŘÍBĚH: 2 /// NÁLADA: 2 /// ART: 0 /// STYL: 1 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama