Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Když už nic, tak mi dal Blindspot odpověď na otázku, jestli v seriálu radši uvidím chlapa s charismatem, nebo krásnou babu bez osobního kouzla. Tenhle pomyslný souboj na K.O. vyhrál šarmantní Raymond Reddington. A nejen že je výmluvnější a zábavnější než tetování a dokonce i než to umístěné na zajímavých místech těla Jaimie Alexander, ale zápletka stojící na něm je uvěřitelnější. V Blindspot práci vrchního našeptávače patří postupnému luštění hádanky. Případy se objevují nahodile, přesto tým vyšetřovatelů vždy přichází v tu pravou chvíli a to zpravidla v tu poslední možnou. Ergo, stačilo by aby šlo zkoumání obrázků trochu pomaleji a parta agentů by na svých akcích potřebovala leda bílé křídy na obkreslování mrtvol. Podobných nedokonalostí ve scénáři neustále přibývá. Přitom pilot budil dojem že půjde o jedno z těch komplexních a progresivních dramat s vypilovaným příběhem a psychologií postav. Od druhého dílu z dojmu zbyla jen naděje. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Perfektní obsazení (jo představitelé postav mi sedí) a chytře napsaný děj. Pilot vytvořil spoustu otazníků a každá epizoda postupně rozkrývá co je třeba. Je vidět, že nad scénářem někdo přemýšlel, protože přesně otázky které si pokládám já (jak je možné, že...) padnou i na obrazovce! Autoři vědí, že se na seriál nemusí dívat jen tupá ovce co jí stačí, když něco občas exploduje a nebo někoho zastřelí. Počítají s chytrým publikem a to se mi líbí. Ta snaha o uvěřitelnost a zapadnutí všeho do sebe je znát. Ano, občas to klopíte, ale nejde o nic co by nešlo odpustit. Pro mě rozhodně po dlouhé době seriál co má mou pozornost. ()

Reklama

Deyw 

všechny recenze uživatele

zatim dobry jako svina..bavi me ta potetovana dcerka i kurt, akon taky dobrej ta blondata dobre posahana je fajn..slape to a tesim se na to az se to nekam dostane..zatim furt klasicka vypln aby se pak nekam posunul pribeh..ale dobree..tak se to sere a je ztoho utek z vezeni 4serie...jediny klad jsou sympaticke postavy. ()

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Pilot: Na tento seriál jsem narazil náhodou a na úvodní díl se podíval kvůli dobré synopsi. Nabízí povedený scénář, výborně natočené akční scény, slibně rozehranou chemii mezi Alexander a Stapletonem. Navíc mám rád mysteriózní filmové a televizní počiny, takže se těším na další díly. - 90%... Po 7. díle jsem musel změnit hodnocení na nejvyšší. Každý díl zaručeně navnadí na další. Zápletka se hodně komplikuje a vyvíjí, což je jedině dobře. Potěšilo by mě, kdybychom se více dozvěděli o agentech Zapataové a Readeovi. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Tenhle matroš Vás hned po první dílu vtáhne do sebe a ne a ne Vás pustit, dokud nedojdete až k poslednímu dílu. Akce, střílečky, obsazení, padouši a rychlé tempo jsem velmi rád kvitoval. Bohužel až moc alibisticky čistá FBI a roboticky vždy správné rozhodnutí ze strany týmu po první sérii, Vás lehce otravují. Další série jsem dostával to samé stále dokola. Vyzdvihnu ještě poslední sérii, která s kartami dost zamíchá, jen závěr mohl by být lépe propracovanější, aby mohla přijít ta třešinka na dortu. Poslední věc bych zmínil charakter postav a jejich hloubku, která není bůhví jaká, jelikož se pořádně s nimi díky té záplavě akce neseznámíme, což je dost škoda z mého úhlu pohledu. Jinak hodnotím pozitivně a mohu doporučit. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Pokrýt kůži Jaimie Alexander (Jane Doe) tetováním zabralo v celkovém souhrnu týmu tří maskérů asi 6 hodin. (TaNya_)
  • Prvních 32 epizod (celá první série a prvních 9 dílů série druhé) jsou anagramy, přičemž názvy první série jdoucí po sobě, vyprávějí příběh související s dějem seriálu. (Nykki)

Reklama

Reklama