Reklama

Reklama

Mrtvý bod - Série 3

(série)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2017–2018), 15 h 44 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Tori Anderson, Mary Stuart Masterson (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nové hádanky, nové šifry a staří nepřátelé.  Po několikaměsíčním hledání Kurt konečně našel Jane. Přinese sebou stříbrnou krabici s nápisem „Jane Doe“. Ta odkryje nová tetování, jenž zavedou Kurta a Jane do Benátek. Tam se dozví, kdo a proč jim to udělal. Pattersonová, Reade a Zapatová se objeví ve vězení neznámo kde. Pokusí se zjistit víc. To by však nebyli oni, aby se nepokusili o útěk. (Varan)

(více)

Recenze (5)

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mrtvý bod měl skončit první, maximálně druhou sérií. Z třetí je už cítit jak moc je to vycucaný z prstu. Každý díl je tu nějaké smrtelné nebezpečí, které ohrožuje minimálně sluneční soustavu. A světe div se, po každým dílu se všichni plácají po zádech jak dobře to zase udělali. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Furt na stejný brdo...tady to bylo víc extrémní, protože snad v každém dílu šlo pomalu o záchranu světa... Na konci pár překvapení, ale asi to bylo nutné s výhledem na další sérii... Dokoukám... ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše, co mělo být řečeno, už proběhlo v prvních dvou sériích. Platí to tím víc, že jednotlivé série jsou dost dlouhé. Třetí řada už ujela trochu do běžných krimi seriálů. Téměř v každém dílu hrozí v Americe teroristický útok, nejčastěji přímo jaderný. A vždy je potlačen. Co mi vadilo ještě víc, bylo, že agenti Kurt a Jane byli tvrďáci a doteď se chovali normálně. V této řadě stále slzy "na krajíčku" (oba), naříkání a skuhrání. A to nemluvím o provedení různých vztahovek. Ale pořád dílko nad průměrem. 70%. ()

Reklama

Reklama