Reklama

Reklama

Mrtvý bod - Série 5

(série)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, 2020, 7 h 53 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer, Mary Elizabeth Mastrantonio, Rob Brown, Julee Cerda, Aaron Abrams (více)
(další profese)

Epizody(11)

Obsahy(1)

Piata a zároveň posledná séria seriálu Mŕtvy bod berie divákov na emočne vypätú jazdu nabitú akciou, keď sa hrdinovia pokúšajú splniť doteraz najriskantnejšiu misiu. Kým je tím na úteku, Jane musí spolu s ostatnými preživšími členmi bývalej jednotky FBI pretekať s časom, aby očistili ich mená. Bez rozsiahleho spektra prostriedkov, ktoré im doteraz ponúkalo ich postavenie, sú teraz nútení nájsť spôsob, ako zastaviť Madeline skôr, ako ich bude môcť vypátrať a odstrániť raz a navždy. Podarí sa im vďaka ich nezlomnému putu a pomoci starých priateľov zvládnuť všetko včas? (TV Markíza)

(více)

Recenze (6)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totální fiasko. Čekal bych, že (snad) závěrečná série, na kterou měli dva roky a je o polovinu kratší, bude trochu gradovat a důstojně zakončí, čím se seriál uvedl na začátku. Skutečností je Protiteroristická Ulice. Za každou cenu se vaří z ničeho a logika je tak vzdálená, že ani nenajdu vhodný výraz. Veliký smutek a zároveň radost, že už to mám za sebou. ()

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozhodně to nebylo horší než 4. řada...sice hoooodně přitažené za uši, ale nějak se to zakončit muselo... Kvituji změnu úvodní znělky... KONEČNĚ!..zaslouží si tam být všichni a odkazy na Prahu. Konec mne vyloženě vytočil...laciné a zbytečné... ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pětka už vyloženě neměla vzniknout. Spíš jen z nostalgie moje průměrné hodnocení vystoupilo na 2, protože tohle je vyloženě průser a jako finále seriálu jedna velká blamáž. ()

Honzyg 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední série je fakt tragická. Konverzační lowcost, kde už nevěřím předváděnou roli nikomu, snad kromě Riche. I takový detail, jako jsou polibky Jane a Kurta, je tak odfláknutý, až z toho mám dojem, že se herci už nemohli po těch letech vystát a líbali se s nejhlubším odporem. U každého dílu jsem jen nevěřícně kroutil hlavou a za daných okolností je dobře, že jich bylo méně, než v předchozích sériích. ()

Reklama

Reklama