Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele jfaba k tomuto seriálu (1)

Mrtvý bod (2015) 

Vlastně jsem to dokoukal do části, kdy pokérovaná zjistí, kdo to na ni narafičil (to je překvapení). Pak už to šlo se seriálem s kopce a vydržel jsem už jen asi dva díly. Začal jsem se nudit. Tak že ze *** snižuji na **. Sorry, ale je to stále dokola a už je mi jedno, jestli se vezmou nebo umře a nebo bude dalších 180 dílů. Potetovaná je na to dost a oni na mi určitě ještě něco najdou. ()

Reklama

Reklama