Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Axident k tomuto seriálu (1)

Mrtvý bod (2015) 

Nevím, za sebe jsem nečekal moc, ale dal jsem sedm dílů za den, tak bych si lhal do kapsy, že to nebaštím. Originální ani zbla, ale Jaimie Alexander coby potetovaná kráska, znalá bojových umění a neznalá své minulosti a identity, táhne každý díl se svým bolestným, útrpným výrazem jak závodní ohař a já jsem ochoten odpustit, že podobných sérií jsou hafa... ()

Reklama

Reklama