Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele MartinezZ k tomuto seriálu (1)

Mrtvý bod (2015) 

Konec s S01E04. Bohužel další typická seriálová amícká nuda, kdy se nic nerozplétá a když už to začíná tak vypadat, zase autoři vše zahodí a postavy ani divák zase nic neví. Na to se náhodně vrší vymyšlené případy, u kterých si autoři zjednodušili práci tím, že nemusí vůbec nijak navazovat na pofidérní děj seriálu, protože žádný takový tu není, a postavy navíc všechno hned ví, všechno hned přinesou, protože všechno mají připravené od rekvizitářů, že, a všude jsou ve vhodnou chvíli, případně urychlí konané zlo tím, že na sebe upozornili, ale stejně to stihnou na poslední chvíli vše vyřešit.. Nic nijak dlouho netrvá, na nic se nečeká, všechno hned všem docvakne a náhod je tu víc než členů celého štábu. Bohužel z toho vylezl nesmysl a ani ono mysteryózno - potetovaná dívka, tu nemá pořádně žádnou jinou úlohu než nutit dvě postavy hluboce zbytečně debatovat o nutnosti utajit utajit nějaký CIA/FBI projekt a konspiraci a....zíííííííív. ~~~ 1,5* ()

Reklama

Reklama