Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton

Recenze (116)

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Potetovaná babenka v cestovnej taške na time square, ktorá si nanič nepamätá? To nemusí byť zlý nápad... Ide o to, že podobné seriály, v ktorých sa vyšetrujú kriminálne prípady (oficiálny zástupca FBI + niekto "z vonka") sú vždy! závislé na hereckej posádke hlavných predstaviteľov a ich vzájomnej chémii. Príkladov kde to fungovalo je mnoho, takisto ako príkladov kde to nefungovalo. V tomto prípade sa mi zdá hlavná mužská postava po pilotnom dieli ako ľahký fail (nesedí mi tam), ženská je síce v pohode ale oscara dostane jedine tak od svojho nabijaka vo forme robertka. Takže, skúsim ďalšie časti, ale ak sa to začne točiť v kolotoči schémy a neposunie sa to k zaujímavejšej premise, tak tomu dám ľahko vale. Edit: 17.11.2015 Tak nie, po 9. časti mám toho už plné zuby, je to slabé, bez atmosféry a napätia, pozerať, ako sa všetci protivníci postavia našej hlavnej dvojici ako terče na strelnici aby následne mohli byť odbachnutí je jedna z najväčších trápností tejto mydlovej opery. To si radšej pozriem NCIS celé od začiatku. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Konec s S01E04. Bohužel další typická seriálová amícká nuda, kdy se nic nerozplétá a když už to začíná tak vypadat, zase autoři vše zahodí a postavy ani divák zase nic neví. Na to se náhodně vrší vymyšlené případy, u kterých si autoři zjednodušili práci tím, že nemusí vůbec nijak navazovat na pofidérní děj seriálu, protože žádný takový tu není, a postavy navíc všechno hned ví, všechno hned přinesou, protože všechno mají připravené od rekvizitářů, že, a všude jsou ve vhodnou chvíli, případně urychlí konané zlo tím, že na sebe upozornili, ale stejně to stihnou na poslední chvíli vše vyřešit.. Nic nijak dlouho netrvá, na nic se nečeká, všechno hned všem docvakne a náhod je tu víc než členů celého štábu. Bohužel z toho vylezl nesmysl a ani ono mysteryózno - potetovaná dívka, tu nemá pořádně žádnou jinou úlohu než nutit dvě postavy hluboce zbytečně debatovat o nutnosti utajit utajit nějaký CIA/FBI projekt a konspiraci a....zíííííííív. ~~~ 1,5* ()

Reklama

anderson 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý od prvopočiatkov okato adoruje Alias. A tento upgrade veru nie je o nič horší. Riešia sa hádanky (Rambaldiho vynálezy nahradilo zašifrované tetovanie), prebieha treskutá akcia, protagonisti sú sympatickí a podľa vôle scenáristu prebiehajú na kladnú alebo zápornú stranu. Dokonca tu máme aj časovo-skokový season break. Vďaka politickej korektnosti pribudli aj nevyhnutné gender prvky a pomerne dôstojný záver dúfam už bude definitívny. Hoci v tomto seriáli ani smrť nikdy nebola poslednou kapitolou. Odporúčam každému, kto hľadá nenáročný, adrenalínový, zábavný a remeselne nadpriemerný relax. A ja osobne som bol príjemne prekvapený sympatickou Ashley Johnsonovou, ktorú si pamätám ešte ako malé dievčatko z vandammovskej klasiky LEVIE SRDCE. (6.9.2020) ()

BardDeLune 

všechny recenze uživatele

S hodnocením nerada začínám u pilotního dílu a na tento seriál jsem byla docela zvědavá, co si budeme namlouvat Jaimie Alexander je prostě nádherná a ne nadarmo mnoho záběrů v tomto seriálu vede k jejím nádherným očím. Nicméně, seriál má zajímavou zápletku a zatím všechny odvysílané díly opravdu šlapaly, ale stále mám pocit, že seriál zůstává krok za tím, čím mohl být a to je škoda. Má to sympatické obsazení, dostatečně napínavý scénář a podle mne rozhodně za to shlédnutí stojí. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Ani neviem, ako som bol schopny vydrzat az po 7mi diel. Avsak, o to viac k veci viem napisat. Atraktivny napad s tetovanymi hadankami na sexi-telicku hlavnej predstavitelky bol zaujimavy. Menej vsak iritujuce "herectvo" zucastnenych. Ci uz sa jedna o agenta Wellera, FBI specialistky a sem-tam sa "vyfarbila" aj samotna neznama. Podpriemer typu CSI a podobnych, masovo tocenych somariniek. Lutujem cas venovany tym par dielom a ostatnych vystriham pred tym istym. Ak si vas neziskal pilot a prvy, druhy diel, kaslite na to, kvalita klesa. ()

Galerie (1 302)

Zajímavosti (20)

  • Seriál je pojmenován doslova podle slepé skvrny v oku, kterou má každý člověk. Způsobuje, že v určité vzdálenosti a konkrétním úhlu danou věc nevidíme. (TaNya_)
  • Pokrýt kůži Jaimie Alexander (Jane Doe) tetováním zabralo v celkovém souhrnu týmu tří maskérů asi 6 hodin. (TaNya_)
  • Epizoda se částečně odehrává v Bulharsku, ale exteriéry se natáčeli v Praze - např. ve 26.minutě jede tramvaj na Palachovo náměstí kolem budovy Filozofické fakulty. (AnaMaruska)

Reklama

Reklama