Reklama

Reklama

Mrtvý bod

(seriál)
Z natáčení  - Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2015–2020), 71 h (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Rob Brown, Luke Mitchell, Ennis Esmer, Ukweli Roach, Michelle Hurd (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(100)

Na newyorském Times Square se najde taška, ve které je živá mladá žena, jejíž tělo je pokryto záhadným tetováním. Vůbec nemá ponětí, kdo je, odkud přichází a jak se tam dostala. Agent FBI Kurt Weller, jehož jméno má vytetované na zádech, byl díky tomu k případu povolán. Začíná se domnívat, že každé tetování je vodítkem ke zločinům, které bude třeba vypátrat. S každým vyřešeným případem se agenti dostávají blíž k identitě záhadné krásky, kterou prozatím pojmenovali Jane Doe (neznámá). (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele Pepinec k tomuto seriálu (3)

Mrtvý bod (2015) 

Těžko budu hodnotit jednotlivé díly; zaprvé potřebuju v životě dělat i jiné věci než psát komentáře, no a zadruhé to podle mě stejně nemá význam. První tři série si nemají co závidět ani vyčítat, tam to všechno jelo jako po másle. Akce, zvraty, nápady, herecká chemie - táhlo mě to tak, že jsem měl jeden velký mrtvý bod na zadku od gauče. ()

Série 4 (2018) (S04) 

Mrtvý bod doplatil na to, že neuměl včas skončit. Ono jak tohle asi tak mohlo dopadnout jinak? Jasně, že se dá obehrát i písnička o kriminálním seriálu... Zatímco akce ubylo, keců přibylo a jsou to pořád ty stejné kecy dokola. "Petersonová něco má / Útok na New York je dneska / Vy dva jdete tam a my dva sem / Posrals to, ale teď máš šanci to napravit!" Takhle psát příběhy umím taky. Dvacet jedna dílů v křeči o ničem, a pak přijde jedna z nejlepších epizod všech řad dohromady... Nerozumím tomu, ale co nadělám - budu muset koukat dál. ()

The Gang Gets Gone (2019) (S04E22) 

Tohle bych doporučil na video rozbor trenérům naší fotbalový i hokejový repre, aby viděli, jak z h*vna udělat výsledek. Celá čtvrtá série se doslova plácá v Mrtvým bodu, nápad s akcí jsou někde hodně daleko na dovolený, a pak najednou prásk - snad nejlepší epizoda za všechny roky. Píšu to proto, protože po dílu 21 jsem si byl jistej, že pátá série se odehraje beze mě. Jó, kdyby... ()

Reklama

Reklama