Reklama

Reklama

Mrtvý bod - Série 2

(série)
Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2016–2017), 15 h 24 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Martin Gero

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Luke Mitchell, Michelle Hurd, Archie Panjabi, Ukweli Roach, Jefferson White (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Tým nahlédl za oponu. Některá tajemství byla odhalena, ovšem to největší zůstává záhadou. 
Jane se podaří po 3 měsících utéct ze spárů CIA. Skrývá se, aby nikým nebyla nalezena. Bohužel pro ni na ústředí FBI dorazí agentka NSA Nas Kamalová. Údajně ví, kde se Jane nalézá. Tým se za ní vydává. Bude však chtít zpátky poté, co si prožila? (Varan)

(více)

Recenze (5)

Wally 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mne o fous lepší než první série a poslední díly jsem si vyloženě užíval... Parta zůstala stejná, přidal se Roman, což bylo velké osvěžení a závěr slibuje zajímavou třetí sérii... Jen si říkám, že asi není lehký pracovat pro tuhle NY pobočku FBI...těch mrtvých agentů tam bylo teda hafo...až mi to přišlo jak vraždy v Midsomeru... 😀 ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada nijak nezpomalila. Místo hledání útržků vzpomínek Jane je nosným momentem většiny dílů nějaký zvrat. Závěr řady si pohrával se sci-fi a nebyl úplně pro plné nadšení, ale to se dá vzhledem k celku pominout. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Seriál jsem si oblíbil, přestože mě jak v první, tak v druhé sérii štvala častá monotónnost - některé díly byly ve stylu - dramatický úvod, řešíme jedno z Janiných tetování, jedeme do akce, akce dopadne úspěšně/neúspěšně/napůl, krátký oddech vycpávkovou scénou, dramatický závěr/zvrat/napínavá scéna/navnadění na další díl. Naštěstí se vývojem v ději podařilo monotónnost odstranit nebo zavést inovaci. Za pozitivní považuji větší prostor pro postavu Romana, naopak za zcela zbytečnou považuji dějovou linku s agentem Readem. Zpočátku mi neseděla ani Nas, ale časem jsem si na ni a její pěknou angličtinu zvyknul. Posledních pět druhé série bylo podle mě dotočeno podle oznámení, že se bude pokračovat třetí sérií. A těch tetování má Jane od hlavy k patě, takže se dá natočit ještě několik sérií :-) ()

Galerie (478)

Zajímavosti (1)

  • Epizoda se částečně odehrává v Bulharsku, ale exteriéry se natáčeli v Praze - např. ve 26.minutě jede tramvaj na Palachovo náměstí kolem budovy Filozofické fakulty. (AnaMaruska)

Reklama

Reklama