Reklama

Reklama

Ranč Heartland

(seriál)
  • Kanada Heartland
Trailer
Drama / Rodinný
Kanada, (2007–2023), 189 h 19 min (Minutáž: 42–45 min)

Tvůrci:

Murray Shostak

Předloha:

Lauren Brook (kniha)

Hrají:

Amber Marshall, Shaun Johnston, Michelle Morgan, Chris Potter, Nathaniel Arcand, Kerry James, Cindy Busby, Gabriel Hogan, Jessica Steen, Wanda Cannon (více)
(další profese)

Série(17) / Epizody(259)

Ve městě Hudson v srdci Skalistých hor leží rodinný ranč Bartlettových jménem Heartland. Od smrti dcery je děda Jack (Shaun Johnston) na všechno sám. K ruce má jenom dvě vnučky, temperamentní teenagerku Amy (Amber Marshallová) a její ambiciózní sestru Lou (Michelle Morganová). Rodina se topí v dluzích, a tak hrozí, že o Heartland přijde. Nezlomná a prakticky založená Lou se proto rozhodne opustit práci, svého přítele i velkoměstský životní styl, odstěhuje se z New Yorku a vezme si ranč na starost. Kvůli věcnému přístupu se nemůže shodnout se sestrou. Amy zdědila po matce dar zaříkávače koní a je pevně rozhodnutá udržet matčin sen při životě. Jejich spory se ještě zhorší, když má Amy vážnou nehodu a hrozí, že o své výjimečně schopnosti nenávratně přijde. Pro Jacka to znamená, že kromě divokých koní musí krotit i vlastní vnučky. Ještě, že je tady Ty (Graham Wardle). Drsný a vzpurný mladík začal pracovat na ranči, aby se vyhnul vězení. Dvanáctiletá sousedka Mallory (Jessica Amleeová), která otravuje Jacka nekonečným vyptáváním, je pro Amy jako vlastní sestra. Místní veterinář Scott (Nathaniel Arcand) má pro Lou slabost, a navíc to umí s koňmi. Akorát s Lillian by mohly být potíže. Bohatá vdova z nedalekého ranče měla odjakživa na Jacka zálusk... A možná nejen na něho, ale i na celý ranč. Kvůli úspěchům i problémům se sice často pohádají, ale nic nedokáže spojit rodinu dohromady tak, jako věčná touha zachránit společný sen – sen jménem Heartland. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Příjemný holčičí seriál podle stejnojmenné knižní série Lauren Brooke (česky pod názvem Srdíčko). V 8. až 13. sérii se připojila také Vicky Pratt, kanadská herečka proslavená sci-fi, fantasy a katastrofickými filmy a seriály, nyní hrdinka mnoha Lifetime filmů a příběhů o ženách pro ženy. Prostředí Heartlandu bylo pro ní zcela novou výzvou, kterou zvládla na výbornou. ()

misa_laska 

všechny recenze uživatele

Nejlepší seriál pro koňačky. Viděla jsem všech 6 epizod, utekly mi asi 2 díly, ale to pak časem uvidím znovu celé, takže nevadí. ()

Rosarka 

všechny recenze uživatele

Jedná se o hezký seriál z koňského prostředí, natočený na nádherném místě. Trošku mi přijde jako Mcleodovi dcery, řeší se tam životní vztahy, situace, finanční prostředky a život kolem farmy. Každopádně absolutně jsem nepochopila roční období v seriálu. 2 díly je zima a najednou už začíná léto, přitom neuběhl skoro žádný čas. Pak bylo řečeno, že je léto, ale byla chumelenice. Časová osa, je tedy naprosto mimo. Dále mě naprosto vytáčí jisté slovní výrazy kolem koní. Jsem zkušená koňařka a některé výrazy jsou naprosté kraviny, či nedávají smysl, stejně tak i jisté způsoby a názory. A také jisté záběry s koňmi, jako byly na začátku, jak Amy skáče, jsou k rozčílení. Neboť záběr je buď na Amy samotnou, nebo naopak pouze na nohy koně. Není tudíž celý záběr, jak Amy s koněm skáče. Grafika taky není dobrá, přitom fotografie ze seriálu jsou kvalitní. ()

Sylviiik 

všechny recenze uživatele

Když jsem zjistila, že podle mých oblíbených knih je natočen seriál, musela jsem si ho pustit. Velmi mě proto zklamalo, že se změnil jak příběh, tak i jména a vzhled postav. Jistě, nemůže to být přesně do puntíku stejné a najít vzhledově stejnou herečku do role musí být obtížné. Ale to, že Amy má být hnědovlasá a její sestra světlovlasá, by se dodržet dalo. To samé se jmény. Sestra má být Laura. Proč se mění jména, když je to podle knižní předlohy? A proč není v celém seriálu jediná známá tvář? No nic... zůstávám u knížek a tenhle seriál zkusím vytěsnit z paměti. ()

Galerie (1 931)

Zajímavosti (5)

  • Předlohou byla série knih „Srdíčko“ od Lauren Brooke. (Channah.Hip)
  • Seriál se většinou natáčí ve městě High River a jeho okolí v kanadské provincii Alberta. Některé scény vznikají ve filmovém studiu v Calgary a v jeho okolí. [Zdroj: iPrima.cz] (mvyskocil)
  • Kolem 25. minuty je ve stáji Zeus naužděný, kdežto do jízdárny posléze přichází jen na ohlávce. (imounka)

Reklama

Reklama